Şimdi Ara

Stray yapımının Nintendo Switch konsoluna geliş tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stray yapımının Nintendo Switch konsoluna geliş tarihi belli oldu
    Annapurna Interactive stüdyoları tarafından 2022 yılı ortalarında piyasaya sürülen ve yılın en beğenilen oyunları arasında yer alan Stray, uzun bir aradan sonra Nintendo Switch konsoluna adım atıyor.

Stray yıl bitmeden Nintendo Switch konsolunda

Acımasız bir şehirde hayatta kalmaya çalışan bir kediyi kontrol ettiğimiz ve çekici oynanış mekanikleri ile dikkat çeken yapım, 2022 yılında ilginç bir macera oyunu olarak karşımıza çıktı. Oyunda robotlar, makineler hatta mutant bakterilerin olduğu duvarlarla çevrili bir şehre düşen ve drone arkadaşı B-12'nin yardımıyla şehirden kurtulmak için yola çıkan başıboş bir kedi anlatılıyor.

Ayrıca Bkz.Kedi oyunu Stray yakında Xbox'a gelebilir

İlk etapta PlayStation ve PC platformları için piyasaya sürülen oyun 2023 ortalarında da Xbox platformuna gelmişti. 19 Kasım 2024 itibariyle de Nintendo Switch konsolunda yerini alacak. Henüz oyun için bir fiyat bilgisi açıklanmadı.

Kaynak:https://www.engadget.com/gaming/nintendo/beloved-cat-sim-stray-comes-to-the-switch-on-november-19-184048780.html

• Okadar sıkıcı ki 10 dk dayanamamıştım, biyerlere gidip gelme görevleri, sağa sola konan cırmalama zımbırtıları ve son olarak AC serisindeki tırmanma mekanikleri, tavsiye etmem.
  • Acayip şişirilmiş bomboş bir oyun.
  • Çok güzel bir oyundu, hikayesi hiç beklemediğim bir yere evrilmişti epey sevmiştim. Ayrıca Cyberpunk 2077 oyunundan daha fazla Cyberpunk oyunuydu, üstelik uzun yıllardır (muhtemelen To The Moon'dan beri) bir oyuna gözlerim dolmazken gözlerimi de doldurmuştu. En kısa sürede tekrar oynayıp bitirmek istiyorum.
  • Gelmemesi hataydı zaten, tam el konsolunda oynanacak çerezlik bir oyun. Bence akıllı telefonlara gelmesi de çok iyi olabilir.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum aynı şekilde astroboyda öyle gereksiz hypelenmis oyunlar grafikler tatlı da olsa yapacak çok seyiniz yok döngüye düşüyor oyun.
  • Geç bile kalmış bir hamle, oyun gayet güzeldi çok sevmiştim ama gördüğü aşırı ilgi garip gelmişti hatta yılın oyunu adayı bile olmuştu, şaka gibi

Ama ön yargısız oynarsanız zevk alırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.