içlerinde en sağlamı ve uzun ömürlüsü benim koydugum resimdeki arakadaşlar bunlar 2 gün sonra elinizde kalır.
Evet trfighters'daki arcade-x çok sağlam
peki ankarada stick satan biyer var mı sonucta? mavishop ta tukendiği yazıyor.
Alacaksan kesinlikle arcade stick al. o söyledigin kolu alma derim, ben ps3 kolu ile oynuyorum, yön tuslari ile oynayayim dedim birak ultrayi hiç bir halt yapamadim, analog ile rahat ama yalama olacaklar diye korkuyorum
Bende de arcade alışkanlığı var o sebeple analogla oynuyorum, bu sebeple xbox360 kolu bana çok rahat geliyor (genel itibariyle sixaxis dvüş oyunlarında daha iyidir özellikle Tekken'de tek geçerim ama SF4 için sixaxis henüz PS3'te SF4 denemesem de kullanışsız geliyor). SF4 gibi harketlerin seri kombinasyon istediği bir oyunda yön tuşları yavaş kalıyor. Bu özel gamepad'de analog olmadığından zaten benim tarzım değil. Tabi ileride Arcade Stick alıp son noktayı koymak istiyorum.
Selam arkadaşlar oyunu yen kurdum adamlar çok yavaş hareket ediyorlar sebebi ne olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: KKııZZııLL
Selam arkadaşlar oyunu yen kurdum adamlar çok yavaş hareket ediyorlar sebebi ne olabilir.
xbox360 yada ps3 al sorun ortadan kalkar
Street Fighter 4 Fightpad almıştım, hatta forumda bir inceleme yazım da vardı. benim aldığım xbox360 versiyonuydu ama ps3'ünkü ile aynı yapıya sahip. Yukarıda söylenenlerin aksine çok rahat oynayabiliyorum artık (gerçi 2 kişi oynarken her halukarda dayak yiyorum xbox360 controller'a göre gayet iyi, ps3 controller'ından da biraz iyi. yön tuşları sanılanın aksine analog ve DPAD karışımı bir şekilde çalışıyor. analog kadar yumuşak olmamasına rağmen, dpad gibi de basmalı değil. (sanki mini bir arcade stick gibi) ayrıca yukarıda 6 buton bulunması L-M-H Punch ve Kick için oldukça uygun. Bazen tutmasada hemen hemen her ultra, super hareket rahatlıkla yapılıyor. Tuşlara turbo özellik eklemekte extrası...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme