Şimdi Ara

Street Fighter IV: A New Beginning (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.544
Cevap
0
Favori
63.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

Brooklyn nin koyduğu foto çok hoşuma gitti anılarım canlandı

kesinlikle
  • Samuray Shadow un HD sini yapsalar daha güzel olurdu
  • Super Street Fighter II Turbo HD Remix'ten görüntüler işte.

Street Fighter IV: A New Beginning

İşte PS3 ile Xbox 360 versiyonu arasındaki fark.

Daha doğrusu eski Street Figther II ile şimdiki HD'nin farkları. ThunderHawk'ımızı kullanmışlar burada.

Guile.

Akuma/Gouki.

Xbox 360 PS3 Karşılaştırması

Ken!

Cammy.

Bison'un bu hareketine küçükken hep "Saykıl Kreşır" derdim. Taaki bu hareketin "Psycho Crusher" olduğunu öğrenene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 20 Ekim 2007; 18:22:37 >

• OTACON sakın söyleme soldaki ps3 deyil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

OTACON sakın söyleme soldaki ps3 deyil mi

O kadar belli mi?
  • Pc de olmayacak heraalde bu oyun. İlla bana konsol aldıracaklar yaw.
  • Bu oyun çıktıgında bir de arcade stick almak lazım...
  • bunca ağır oyun çıktı şu aralar street fighter çıksa çay molası gibi olurdu ;
    konsolda bu oyunun çıkmasını iple çekiyorum;
    yeni bilgiler varsa lütfen bilgisi olanlar paylaşsınlar.
  • olm yan kola dokunma adam kızıyo

nankörlük etmek istemem ama hiç biri alpha3 gibi zevk vermiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalframe

olm yan kola dokunma adam kızıyo

nankörlük etmek istemem ama hiç biri alpha3 gibi zevk vermiyor

Arkadaşım senin için alpha3 benim için st.fghtr.2,5
    başkası için sf2 yada turbo önemli olan ilk çıktığı zamanki ruhu kaybetmeden üzerine günümüzün yapay zeka ve grafik teknolojisinide koyarak tadından yenmez bir oyun çıkması.
  • ya asıl bi ara street fighterlar coşmuştu hatırlarsanız. adam yumruk atsa yumruğundan 2 tane ateş topu çıkardı ehueuhe. onlarda baya eğlendirmişti beni :)
    birde hatırlarsanız bir dönem xbmen vs. streetfighter çıkmıştı. oda benim gözümde en az street fighter kadar güzeldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

ya asıl bi ara street fighterlar coşmuştu hatırlarsanız. adam yumruk atsa yumruğundan 2 tane ateş topu çıkardı ehueuhe. onlarda baya eğlendirmişti beni :)
    birde hatırlarsanız bir dönem xbmen vs. streetfighter çıkmıştı. oda benim gözümde en az street fighter kadar güzeldir.

O iki ateş topu çıkma falan olayları oyunun hack edilmesiyle oluyordu hatta ekranın altından çıkıp üstünden iniyorduk hatta havada falanda ateş topu falan yollayabiliyorduk. Mame'de var bu hack versiyonu. Yanılmıyorsam da Rainbow Edition olarak geçiyordu ve oyun baya hızlıydı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

ya asıl bi ara street fighterlar coşmuştu hatırlarsanız. adam yumruk atsa yumruğundan 2 tane ateş topu çıkardı ehueuhe. onlarda baya eğlendirmişti beni :)

Ağzından bal damlıyor kardeşim... Tamamen aynı fikirdeyim!!!
  • demekki sadece ben beklemiyorum bu oyunu
    arkadaşlar bir düşünün capcom adam gibi bir sf çıkartırsa xbox lıve'da ne kapışırız;
    valla şimdiden heyecanlanmaya başladım;
  • Bu oyun çıksın hemen alacağım.İnşallah xbox'da gördüğüm Sdvr 2007 gibi olmaz ne combo var ne bomba atabiliyorsun bildiğin güreş gibi birşeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 20 Kasım 2007; 17:40:31 >
  • oyun hakkında yeni gelişmeler var mı? arkadaşlar
    siteye giriyorum vidyo dışında bi halt yok
    yoksa çıkmayacak mı?bu oyun
    sky-walker,007,raeistlin 'i göreve çağırıyorum yeni bilgiler için
  • Street fighter II'' (halk arasında iki buçuk ya da iki yetmişbeş olarak da bilinir)versiyonunda ki mekanlar süperdi ama RYU'nun dövüştüğü yer bence oyun tarihi'nin en klas yeridir(bkz.1991 olduğu halde) müzikler de inanılmazdı bence ve rakibin enerjisi yarılandığında adrenalin yükselten bir müzik girerdi(bu her arena'da vardı)Fakat en çok RYU'nun sonra da KEN'in bölüm müzikleri iyiydi.CAPCOM işte bu kadar eski oyunlarda bile dünyanın #1 numaralı oyun yapımcısı olduğunu kanıtlıyor.Bir kere 80's tamamen domine edilmiş, eski oyunlarına baktığımda.(knights of the roundsstreet fightercadillacs and dinasoursx-menwarriors of fateGHOULS AND GHOSTSalien versus predatorcaptain commandodungeons and dragonspunisherfinal fight(HAGGAR)bence tek rakibi SEGA' "idi"(bkz.gerçek oyun yapımcıları).Bir önceki jenerasyona bakarsak yine(ps1+n64+ zamanları ve ps2'ye doğru uzayıp günümüze gelen kısım) Sadece RESİDENT EVİL ve DEVİL MAY CRY gibi EKOL'leri bile oyun tarihini yerinden sallamıştır en azından RE serisi dünya üzerinde rakipsizdir

DİPNOT:Konu biraz dağaldı, eski oyunların lafı geçince dağalmasa şaşarım zatenBence STREET FİGHTER'a rakip olacak 2 oyun vardır(çoktan orjinallikleri bozulmuş olsada)MORTAL KOMBAT 2+SAMURAİ SHODOWN 2 bu oyunların ilerki versiyonlarını oynamış olanlar bu 3 oyunun, oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 3 oyunu olduğunu anlayamazlar hak da vermezler.Fakat bahsettiğim 2.oyunlar(tesadüf'e bak 3 oyunun da 2.si tarih yazmış)çok farklıdır ve bütün seriden ayrı tutulası oyunlardır.Neydi o SAMURAİ SHODOWN 2'de ki UKYO?Resmen, gelmesin diye dua ederdik

Yukarıda sadece bazılarını yazabilmiş olduğum oyunların hepsini ömrümün sonuna kadar hergün oynayabilirimHangimiz CODY'nin GUY'dan dayak yediği sahneyi unutabilir ki?ha kaçımız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 23 Kasım 2007; 14:56:08 >

• Yeni SF4 ss'i ... harika bir nostaljik bir Oyun geliyor gümbür gümbür

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3164756
  • Bizim RYU, yeşil dev HULK olmuşda haberimiz yok
  • Oyun yine 2D olacakmış işte bu süper...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.