Şimdi Ara

STREET FİGHTER & KİNG OF FİGHTER & MK & S.S TURNUVASI**BAŞLADI (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
42.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkez birbirine meydan okuyor kimse bağlantı adresi vermiyor kişilerin birbiriyle oynaması için ağ adresi ve gerenk li programlar gerekli nerde buluşuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz bu turnuvaları biriniz açıklayın bir zahmet

STREET FİGHTER & KİNG OF FİGHTER & MK  & S.S TURNUVASI**BAŞLADI
  • ben nette oynamıyorum daha dogrsu bilmiyrum ben atarı salonlarında oynuyorum 10 yasımdan beri eger kendıne guvenıyosan ve uygunsa bulusup oynayabiliriz
  • yaw ben bunları calıştıramadım resimli anlatım isteriz ben kof oynamak istiyooom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drader -- 4 Eylül 2006; 11:30:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameprof

ben nette oynamıyorum daha dogrsu bilmiyrum ben atarı salonlarında oynuyorum 10 yasımdan beri eger kendıne guvenıyosan ve uygunsa bulusup oynayabiliriz

netten sf2t oynamak isterseniz msn verin oynayalim
  • emulator ne oluyo arkadas bıraz aydınlatırmsın onu ıbndırmek zorundamıyızhepsını ındırcez bırınımı ????????????
  • abi bende oynama kisterim ama burda cok laf kalabaligi olmus bi okuyim dedim ama okunmuyor bir kisi host oluversin tarih versin isteyen gelsin ne ugrasiyoruz
  • sf2 oynamak isteyernler msn biraksin oynayalim.
  • Her türlü varım her türlü oynarım ama bu forum çok önce yazılmış :) hala kendine güvenen varsa yerim ama hamaci den zart dan zurt dan anlamam bana anlatın hallederim hemen sonra hepiniz yerim. Eski oyunculardan kim kalmış. Street Fighter - KOF - vs vs vs hiç fark etmez
  • hamaciye gerek yok sayfanin basinda anlatilmis neler yapmaniz gerekdigi.Sana rakip olamasakda sf2 oynariz ayipsin.
  • her türlü street fighter oynamak isterim. özellikle bayramdan sonra.
    msn=scourgelord@gmail.com

yeni bir turnuva düzenlesek ya
  • ben yeni gördüm bu konuyu bende oynamak istiyorum özellikle sf2
    online nasıl oynanıyor.4 sayfayıda okudum kimse yazmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 22 Ekim 2006; 5:28:21 >
  • yeni kof 98 turnuvası japonya. 73 tane kapışma videosu

http://page.freett.com/ecosystem_movie/
  • trfightersta yakın zamanda kof 97 turnuvası olacak katılmak istteyenleri bekleriz

http://www.trfighters.net/forum/turnuvalar-online-oyun-vf46.html
  • metal demolar icin saol bildigin sf2 ve mk demolarida varmi?
  • ya beyler bu dosyaları tekrar upload edebilirmisiniz hemen.paylas kapanmis da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmareshadow -- 15 Aralık 2006; 21:27:30 >
  • emulator sitelerinden indirebilirsiniz bu dosyalari
  • street fighter champions edition oynamak isteyen beri gelsin
  • ben oynarım pek yetenekli olduğum söylenemez ama isteyen gelsin street fighterda msn:ahmetalperen@gmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikopol

street fighter champions edition oynamak isteyen beri gelsin

msn verebilirsen oynariz.
  • arkadaşlar ben bu işte iyiyim beni yenen yok diyorsanız beklerim.eğer herhangi bi sorununuz varsa ben yardımcı olurum.mesaj atın yeterli
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.