Şimdi Ara

STREET FİGHTER & KİNG OF FİGHTER & MK & S.S TURNUVASI**BAŞLADI (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
42.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: killnOd

joya alisiksan joy alip oyna yok eger sifirdan klavye ile baslayacaksan baya bir antremana ihtiyacin olacak solim.

• dün kimler maç yaptı?
    yeni arkadaşlarıda bekleriz. koskoca forumda daha çok usta olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

dün kimler maç yaptı?

sen varsinya metal Gercekdende cok az kisi var formu 1144 kisi okumus 142 cevap yazilmis ama oynayan oyuncu sayisi 10 kisiyi gecmiyor.Sizin gibi gencleri mame ve wk serverlerinde gormek isteriz biz
  • quote:

quote:

dün kimler maç yaptı?

sen varsinya metal Gercekdende cok az kisi var formu 1144 kisi okumus 142 cevap yazilmis ama oynayan oyuncu sayisi 10 kisiyi gecmiyor.Sizin gibi gencleri mame ve wk serverlerinde gormek isteriz biz

netten nasıl oynandığını yazarsanız sevinirim resimli olarak

• Selam arkadaşlar.Forumda gezerken gözüme takıldı uzun zaman olmuştu bu oyunları oynamayalı ama yarım saatlik bir antremanla eski günlerime dönebilirim sanırım.sizden ricam NET ten oynamak için Mame'nin hangi sürümünü indirmem gerekiyo bunu söylemeniz yada bir link vermeniz olurda makinama kurarsam çalışır vasiyete getirirsem korkun benden
  • arkadaslar 1.sayfada gerekli hersey var lutfen orayi okuyun gerekli dosyalarda mevcut onlari indirin.
  • kill ben herşeyi yaptım oyunu açtım yükledim oynadım,ama NET yen oynamak için ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusun.
  • WK da File\Start NetPlay
    MAME de File\Play NetworkGame
  • quote:

WK da File\Start NetPlay
    MAME de File\Play NetworkGame

bu aksam b ende kapıscam kım olursa olsun lag bıttı artık :)
  • arkadaşlar street fighter'da birinciliklerim var kapışmak isteyenler ile nette değil atari salonunda sabahtan akşama kadar kapışalım nette oynanmaz bu oyun
  • neten gayet guzel oynaniyor senin gibi 1.ligim olmasada sana rakip olmaya calisirim istersen msn ver kapisalim
  • Kill yardımların için saol halletim oynamaya başladım fakat felaket yavaş.yinede şükretmek lazım.
  • yavas mi? yabanci serverlerde oynuyorsan dorudur msn ver pm den oynayak.
  • evet yavaş.hemde abartılı derecede yavaş.ama serverler arası ping farkı var birisinde 100 iken diğerinde 1000 e yaklaşıyo.ping i 20 seviyrsinde olanların bağlantısımı farklı yoksa ayrıca ayar gerektiren bir durummu var açıklama yaparsan sevinirim.tşkrler
  • Valla zamanında ben de az oynamazdım bu oyunları. Gerçi bilgisayarda hala oynuyorum o ayrı da, uzun zamandır kimseyle kapışmamıştım. Ben de katılırım bu turnuvaya. Ama bu ay kotayı aştım, haziran 1'inde emulatörü indirir indirmez başlarım Bende eski versiyonu var mame'in. onda network game gibi bi şey yok maalesef...
  • Bende varım ustaydım diyenler nerdesiniz gelin kapışalım

özellikle samurai shadown 2 de rakip arıyorum nette bu oyunu fazla oynayayn pek göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 29 Mayıs 2006; 3:29:31 >
  • oynamak isteyenler ozellikle sf ve mk pmden msn versinler kapisalim sizin gibi ustalari kaillera serverlerinde gormek isteriz biz
  • i.p. verinde bizde gelelim
  • ip ile olmuyor serverler herzaman acik degil o yuzden her zaman ip degisiyor istersen msn ver bana pm den kapisalim baya bir kisi oldu msn veren oynuyoz senide aramizda gormek isteriz.
  • quote:

Bende varım ustaydım diyenler nerdesiniz gelin kapışalım

özellikle samurai shadown 2 de rakip arıyorum nette bu oyunu fazla oynayayn pek göremedim

meta kof 99 veya 98 kapışalım bi ara
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.