Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Oyuna da üye oldum ve çok sevdim çok güzel bir site...Yalnız bi kaç daha yenilik yapılırsa (dövüşü göstermek güzel olurdu bence) daha güzel olacağına eminim.Yenilik
Merak Etme Geliştiriyoruz
Sıkıyor sanki bi süreden sonra.Biraz farklı özellik güzel olurdu.
Grafikleri Süper Olduda Savaşın Gelmesini Bekliyoruz Tatilde Galiba...
quote:
Orjinalden alıntı: CoderWriter
Grafikleri Süper Olduda Savaşın Gelmesini Bekliyoruz Tatilde Galiba...
ID çok karışık bir de shop yapsanız olurdu kıyafet falan.
Onu Düşündük Ama Yeni Tarz Yapacağız Ogame Gibi Olacak Şuan Beklemedeyiz.Grafik Filan Yapıp Değiştirmeler Yapıyoruz
quote:
Onu Düşündük Ama Yeni Tarz Yapacağız Ogame Gibi Olacak Şuan Beklemedeyiz.Grafik Filan Yapıp Değiştirmeler Yapıyoruz
Peki size kolay gelsin.Ogame gibi derken yeteneği geliştirme gibi mi?
Evet Kademe Gibi Yani Nasıl Diyim Ogame Özellikleri Gibi Ama SF Tarzında Bambaşka Bir Dünya
Bu arada oyunda her karakterin özellikleri ayrı olmadığı için oyun daha fazla sıkıyor.Her karakterin ayrı özellikleri olsaydı keşke ve Ryu ve Ken in meşhur Hardoken leri yok.Bence Hardoken lar eklenmeli.Bunları yaparsanız hem sıkıntı oran oldukça azalır hem de oyun tadından yenmez bir hal alır.
İstediğinizi Kısa Sürede Yapacağız Ama Şuanlık Biraz Ara Verdik Yeni Tasarımlar Yapıyoruz Ayrıca Her Karakterin Farklı Özelliği Var Kaybetme Kazanma Açısından (Tüm Dh Aramızda Sır Kalsın)
quote:
Orjinalden alıntı: BiotiC
Bu arada oyunda her karakterin özellikleri ayrı olmadığı için oyun daha fazla sıkıyor.Her karakterin ayrı özellikleri olsaydı keşke ve Ryu ve Ken in meşhur Hardoken leri yok.Bence Hardoken lar eklenmeli.Bunları yaparsanız hem sıkıntı oran oldukça azalır hem de oyun tadından yenmez bir hal alır.
Hardoken neHaduket olmasın.
Aduket Olcak O Ayrıca Hardoken Diye Bir Kelime Var
quote:
İnternette bi sitede Street Fighter oynuyordum HARDOKEN yazıyordu.HARDOKENİ hızlı söyleyince ADOKET die anlaşılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: BiotiC
quote:
İnternette bi sitede Street Fighter oynuyordum HARDOKEN yazıyordu.HARDOKENİ hızlı söyleyince ADOKET die anlaşılıyor.
Yoo anlaşılmıyor.Ben oyunda rakiplerime Hadou-Chet ile dalıyorum nick Ryu.
vs yapcak varmı karakter adı emre50
324 e gelin kapışalım
birisi teklif atmış yendim yine vs yapcak varmı karakter adı emre50
quote:
Orjinalden alıntı: emre50
birisi teklif atmış yendim yine vs yapcak varmı karakter adı emre50
Bana uyar 24 e at.
54 Atın Kapışalım
bu 54 24 valan neki ben bilmiom hadiii teklif atın kapışalım emre50 karakter adı ayrıca bu oyun çok hoşuma gitti