Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Aynı problem bir arkadaşımın başına da gelmişti; başka bir nete bağladı olmadı, 4g'den yaptı olmadı, oyunu sildi tekrar yükledi olmadı, en son makinaya format çaktı tekrar yükledi o zaman oldu, bilgilerinize.

Makinaya formatmı! 700 gb oyun var onları tekrar download yapacağıma sf5 i komple kaldırırım bidaha kurmamak üzere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.0 guncellemesi ile PS4'e harici diske yedekleme yapma ozelligi gelmisti diye biliyorum.
    Eger yeterli bos alana sahip harici disk varsa herseyin yedegini alip formatlar, sonra da geri yukleyebilirsiniz tekrar downloada gerek kalmaz. Tabi formati en son care olarak dusunmek lazim.
  • Ono verdiği röportajda SFV in en az 2020 ye kadar update göreceğini , 6 sezonun şimdiden planlandığını açıkladı , buda 46 karakter yapıyor , usfiv 44 tü yani geçicez hayırlısıyla kadro olarak , ayrıca gelen karakterin akuma değil de Evil Dan olduğunu söyleyenler var , arcade mode final boss ta olabilir tabi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmedagon

Ono verdiği röportajda SFV in en az 2020 ye kadar update göreceğini , 6 sezonun şimdiden planlandığını açıkladı , buda 46 karakter yapıyor , usfiv 44 tü yani geçicez hayırlısıyla kadro olarak , ayrıca gelen karakterin akuma değil de Evil Dan olduğunu söyleyenler var , arcade mode final boss ta olabilir tabi...

Oni dan ne demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOX B0SS

quote:

Ono verdiği röportajda SFV in en az 2020 ye kadar update göreceğini , 6 sezonun şimdiden planlandığını açıkladı , buda 46 karakter yapıyor , usfiv 44 tü yani geçicez hayırlısıyla kadro olarak , ayrıca gelen karakterin akuma değil de Evil Dan olduğunu söyleyenler var , arcade mode final boss ta olabilir tabi...

Oni dan ne demek

Yoshinori Ono: Street Fighter oyununun gelistiricisi
    Dan Hibiki: Bir Street Fighter karakteri
  • quote:

Evil Dan ne lan

Akuma ya da Shin Akuma o çünkü sesi 4'teki akumanın sesi.

• Arkadaşlar bir sorum olacak bu special move sensation görevini yapamıyorum ne yaptıysam olmuyor tam olarak ne yapmam gerekmekte bilen var mıdır.
    Birde oyunda bana para kazandıracak ne vardır mesala Surviver mod kaç stage gidiyor sonuna kadar gitsem bişeyler kazanırmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shensakrak -- 26 Kasım 2016; 19:57:47 >
  • Hakan gelmeyecek mi ya

• shensakrak kullanıcısına yanıt
    Vs Cpu seç.
    5 round ayarla.
    Stage olarak Kenzuki Estate (Karin in mekanı)n seç
    Bir raund sağ köşede special move ile döv. (Shoryu, summersoult, flashkick vs karakterine göre)
    Bir raund sol köşede special move ile döv.
    Köşelerdeki ninjalar seni görsün special yaparken.
    Bir de soldaki köşedeki finisher i aktif et. Helmet i tak rakibin kafaya.

Para kazanmak için
    Character Story tüm karakterler için ve Main story (normal ve extreme de) bitir.
    Suvival tüm karakter easy ve normal bitir.
    Haftalık görevleri yap.
    Tüm karakterleri açacak parayı toplarsın 2016 season için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 26 Kasım 2016; 21:33:35 >
  • İzlediğim en iyi finallerden biri.
    09:40 da başlayan Tokido şovuna dikkat.
    https://www.youtube.com/watch?v=TRBEWQsd4LI&t=706s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 26 Kasım 2016; 21:35:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Vs Cpu seç.
    5 round ayarla.
    Stage olarak Kenzuki Estate (Karin in mekanı)n seç
    Bir raund sağ köşede special move ile döv. (Shoryu, summersoult, flashkick vs karakterine göre)
    Bir raund sol köşede special move ile döv.
    Köşelerdeki ninjalar seni görsün special yaparken.
    Bir de soldaki köşedeki finisher i aktif et. Helmet i tak rakibin kafaya.

Para kazanmak için
    Character Story tüm karakterler için ve Main story (normal ve extreme de) bitir.
    Suvival tüm karakter easy ve normal bitir.
    Haftalık görevleri yap.
    Tüm karakterleri açacak parayı toplarsın 2016 season için.

Geri dönüş için tşkler yaptım oldu. Storyler ok dir. Survival kaç stage gidiyor en son 26 ya kadar geldim halen devam ediyordu bende bıraktım para vs de vermedi exterem de daha fazla para verecekse bitirebilirim hard çok kolay geldi bana :)

Edit : 100 Stage galiba videolarda öyle görünüyor extreme zor olur bu kadar gideceğini düşünmemiştim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shensakrak -- 27 Kasım 2016; 9:50:26 >

• Survival

Kolay 10 stage
    Normal 30
    Hard 50
    Extreme 100

Hangisini bitirirsen ona göre daha fazla FM alırsın.

Bu arada RYU coştu iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Survival

Kolay 10 stage
    Normal 30
    Hard 50
    Extreme 100

Hangisini bitirirsen ona göre daha fazla FM alırsın.

Bu arada RYU coştu iyice

• Aradaşlar serverlarda bi prob mi var yoksa sıkıntı bendemi?
    Battlelounge a girdiğim xaman 3 çizgiden yukarı adam yok

• Yarin season 2nin ilk karakteri tanitilacak oynanabilir olacak, son videodaki char akuma ya da turevi shin akuma vb...

• Uzun zamandır ranked'e girmiyordum , bi gireyim dedim girmez olaydım yine RQ ve 5 çizgi göstermesine rağmen oyunda laglar bir sürü update aldı bir boka yaramadı hala
  • Baglantilar berbat arkadaslar oynanmaz su an ben elden cikardim oyunu Tr psn almam lazim season 2 spass icin, 1milyon fight money yaptigim icin fm kasacak pek birsey kalmadi spass alacagim mecbur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Duymamis olayim Akuma olmasa da olur ne demek Oynanis full ofansif ve en estetik karakterlerden biri ben direkt akuma main yapacagim

Arcade mod kesinlikle gelmeli akuma da zaten geldi ama shin akuma olabilir ya da vtrigger aktif olunca shin akumaya donusecek.

Gel 3 Aralik gel

Benim acimdan Arcade Mode candir, Akuma heyecandir
    O kisacik trailerdaki Akuma gibi duruyor ama belki de oynanabilir karakter olarak cikarmazlar sadece Arcade Mode'un son bossu olarak cikar. Dedigin gibi 3 aralik'ta PSX'te ak koyun kara koyun cikacak ortaya

Psx nedir :) ?
    3.4 aralikta ucretsiz oyun vs muhabbeti oluyordu.

• 1G2K kullanıcısına yanıt
    PSX: Playstation Experience konferansının kısaltması, 3-4 Aralık'ta Amerika'da gerçekleşecek.
    Playstation ve oyunlara ilişkin çeşitli haberler verilecek, etkinlikler yapılacak, konferansa katılanlar 2017'de çıkacak oyunları deneme şansı bulacaklar.
    Ücretsiz oyun verilir mi bilemem fakat Capcom'dan Street fighter'a ilişkin açıklamaların gelmesi (arcade mode, yeni sezon karakterleri, Akuma ne zaman gelecek vb.) bekleniyor, Uncharted 4 için hikaye DLC'sinin tanıtılması da beklentiler arasında..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar kısmındaki HARDWEARE SETTİNGS ne anlama geliyor arkadaşlar? Playstation 4 System Only var orda nedir o?

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.