Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psnde ne zaman ön siparişe gelicek acaba ? 23 Temmuzda beta açılıcak hala psnde yok...
  • Oynanış dinamikleri ve comboların yapılışı sf4 kadar akıcı değil , bakalım tam sürümü nasıl olacak
  • Beta ofline olacakmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

Beta ofline olacakmış

Online olacak arkadaşım, ilk önce training stage'e yönlendirecek, adam bulunca karakter seçme ekranına atıp online maça gireceksin.
  • Beta sadece online oynanacak

• Ken resmi olarak duyuruldu

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Temmuz 2015; 23:41:16 >
  • Evil ryu olmasını çok isterim
    Ama daha çok anime gibi duruyor oyun

• http://hadoken.net/sfv-leak/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC olayının bokunun çıktığının resmidir. Dövüş oyununda 14 tane oynanabilir karakter verip gerisini sezon pass ile satmak nedir yahu?... Kafadan oyunu 120 dolardan yapsalarmış bari. Bu şekilde free to play oyunlardan farksız oyun.
  • Bir karakter ancak bu kadar rezil edilebilirdi, rpg oyunlarındaki 3.sınıf özensiz bir karakterden hiç bir farkı kalmamış.
    STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Bir karakter ancak bu kadar rezil edilebilirdi, rpg oyunlarındaki 3.sınıf özensiz bir karakterden hiç bir farkı kalmamış.
    STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

Her şeyi geçtim ken zaten amerikalı değil mi burda bildiğin japon karakter tasarımı gibi olmuş hatta bildiğin saçları sarıya boyanmış kazuya olmuş

• Bu kene hiç benzemiyor kenin kardeşi falan olmasin

• Ken olmayacak diye korkmuşum, ken e pek benzemiyor ama eski ken dlc ile kıyafet diye satılır. Hareketleri aynı olsun yeter. Ken bildiğin ateş adam olmuş
  • Ken bayağı hızlı olmuş diğer karakterlere göre , ben beğendim tipini ...

• Ken Şabaniye'den hallice olmuş.Erkek desen değil , kadın desen oda değil tam ikisinin ortası olmuş resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 11 Temmuz 2015; 3:01:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken i gorunce direk kustum. En sevdigim SF karakterinin tipine tecavuz etmisler resmen.

• Tip olarak rezalet ben de hiç beğenmedim, ryu,chun-li,cammy özünü korumuş mesela hiç sırıtmıyordu, ken ise çok kötü sırıtıyor modelleme olarak, olmamış.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Onlarda biliyo dlc le eski haline dondurucekler maksat kostumleri yine bize kitlemek

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.