Bildirim
STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (144. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zepharoth
Season pass'i niye aldın ki? İndirimdeki oyunun içinde sezon pass da dahil görünüyordu.
Ayrıca o 2016 season pass, Akuma 2017 season pass'te, Akuma'yı 100000 fight money biriktirip alabilirsin.
oyun indirimdeymiş yeni gördüm ben de aldım. normal oyun paketini aldım içeriği şunlar.
-
Ben de bunu diyorum, şu an TR PSN'de 59 TL'ye satılan Street Fighter 5'in içerisinde 2016 season pass de geliyor yani ayrıca 29.99 TL'ye satılan 2016 character pass de bu 59 TL'ye dahil.
Bunun üstüne Akuma'nın olduğu season passi almak istiyorsanız 29.99'a satılan 2016 passi değil 88.99'a satılan 2017 passi almanız gerekiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık akuma yı da cırmalayıp alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorma hocam yaa bizim saf ortak yüzünden gittik aldık. Bende oyunun açıklama yerini okumadım. Bende oltaya düştüm. 30 tl boşu boşuna verdik.
Bir umut Sony Müşteri Hizmetleri ile görüşün isterseniz, belki 30 TL'yi cüzdana iade ederler başka oyun alırken kullanırsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zepharoth
Bir umut Sony Müşteri Hizmetleri ile görüşün isterseniz, belki 30 TL'yi cüzdana iade ederler başka oyun alırken kullanırsınız.
Hocam tam olarak kimle görüşmem gerekiyor ? Türkiye Sony müşteri hizmetlerini mi aramam gerek acaba ? Bir şansımı denemek isterim.
Evet, TR Sony ile bir şansınızı deneyin derim. Numaraları 444-SONY (444-7669) olması lazım.
Ranked'de 1 maç yapıp kaçan korkak arkadaşlar , bu kadar korkmanıza gerek yok alt üstü ya yeneceksiniz ya da yenileceksiniz yemiyorsa oynamayın bu oyunu -
Bu oyun bana göre sf tarihinin en berbat oyunu.
İlk çıktığında çıkar çıkmaz aldım. Az olan karakterleri. Bağlantı problemleri 3 dklık dövüş için 15 dk beklemeler. Tabi şimdiye bu sıkıntıları kalmamıştır. Bide cross platform multiplayer saçmalığı vardı. (psn-psn de adam çıkmıyordu, pc ile eşleşince de klavyenin artısı oluyordu alışırsanız klavye de kombo çok daha basit analog sticke göre)
Şimdi de gördüğüm kadarı ile yıllık sezon dlc si icat etmişler demek 2016 pass 2017 pass nedir Season pass alırsın daha da dlc ne var diye bakmazsın arkadaş bu ne. -
quote:
Orijinalden alıntı: thecobra
İlk çıktığında çıkar çıkmaz aldım. Az olan karakterleri. Bağlantı problemleri 3 dklık dövüş için 15 dk beklemeler. Tabi şimdiye bu sıkıntıları kalmamıştır. Bide cross platform multiplayer saçmalığı vardı. (psn-psn de adam çıkmıyordu, pc ile eşleşince de klavyenin artısı oluyordu alışırsanız klavye de kombo çok daha basit analog sticke göre)
Şimdi de gördüğüm kadarı ile yıllık sezon dlc si icat etmişler demek 2016 pass 2017 pass nedir Season pass alırsın daha da dlc ne var diye bakmazsın arkadaş bu ne.
Capcom super sf, arcade sf, ultra sf falan çıkarıyordu ya şimdi bunu season 2016, season 2017, season 2018 diye aynı mantıkla devam ettirecek. Yani başka oyun almana gerek kalmadan herşey sendeki mevcut oyuna gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: thecobra
Şimdi de gördüğüm kadarı ile yıllık sezon dlc si icat etmişler demek 2016 pass 2017 pass nedir Season pass alırsın daha da dlc ne var diye bakmazsın arkadaş bu ne.
Klavye ile kimse oynamaz bu oyunu üst seviye olarak, ya gamepad ya da stick ile oynar. -
Şu yıllık pass tadımı kaçırdı
-
Laura yeni Mika olmuş.
Birini nerfleyip, başka birini onun yerine koymak neyin kafası Capcom.
Dhtube çalışmıyor yine.
Faydalı bir video linki
https://www.youtube.com/watch?v=2Ewd2A5TIy0&t=9s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 24 Ocak 2017; 11:47:11 > -
Ben street fighter v i pc de arcade stick ile oynuyorum ama ben klavyede kof 13 ün trial lerini yapıyorum,sf5 ise kof un yanında çocuk oyuncagı kalıyor klavyede ve evet klavyeye alışırsan en kolay klavyede yapılıyor kombolar. -
karşına bison geldiginde full atak oyna hiç defans yapılası bi char degil sürekli üstüne git. -
Ssf4ten beri sf oynamiyorum tekrar baslayayim diyorum aklimda 5 vardi ama baya kotuleyen var sizce deger mi almaya yoksa usf4 mu alayim?
Benim gibi online bağlantın kötü ise usf4 tek kişilik tatmin eder ama ben online oynarım diyosan kesinlikle sf5.
Bence usf4 nedeni bu konuda öğrendim sezon pass alınca sadece characters veriyormuş stage ve costume gene sen para veriyormuşsun böyle saçmalıkmı olur capcom a harbi tam uyuz oldum pass aldımı ne vercek arkana bakmassın.
Usf4 ise dopdolu tamamlanmış bi oyun sf5 içinde bekleyip bütün bi paket halinde ucuzlayınca alınır anca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X