Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helsloot

Cins cins karakterler gelmeye devam ediyor ;

Kolin

Sagat yok Kolin var, Allahın gerzekleri, Mortal Kombat XL alın arkadaşlar bu rezil oyunu bırakın.
  • Capcom oyunu sattırmamak için elinden geleni yapıyor adeta.artık neredeyse oynayanlar bile bırakacak.bu oyuna bir türlü ısınamadım çıktığından beri.keşke sf4 e dlc yapıp devam ettirselerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar hem kolini duyuruyor hem de hikaye modundaki yüzünü de değiştirip daha çirkin birine dönüştürüyor, bunlardaki kafa kimsede yok.

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Merhabalar

Sf ex3 ps3'te oynanır m? Oyunu nerden bulabiliriz?

SF ex3 PS2 oyunu, bu oyunu ps3'te oynayabilmek için kırılmış bir ps3 (cfwli ps3) gerekiyor, cfwli ps3'lerde ps2 oyunlarının iso kopyaları çalıştırılabiliyor.

eyvallah üstad. Bir sorum daha olacak. Pes 2017 50 TL'ye düşmüştü bende aldım. Ancak ' hazırlanıyor Lütfen bekleyin... kısmı bittikten sonra tekrar menüye geri dönüyor. Neden olduğu hakkında bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 11 Şubat 2017; 13:23:44 >
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    Malesef bir fikrim yok, PES 2017'yi oynamadım ama tüm veriler inmişse, internetle alakalı (pes serverleri veya psn) sorun da yoksa açılması gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Malesef bir fikrim yok, PES 2017'yi oynamadım ama tüm veriler inmişse, internetle alakalı (pes serverleri veya psn) sorun da yoksa açılması gerekir.

Oyunu indirmiyor. Hazırlanıyor... lütfen bekleyin yazısından sonra tekrar indirme ekranına dönüyor.

• Efsunger hissi kullanıcısına yanıt
    Casual veya ranked oynarken ben genelde 5 seviye bağlantılı oyuncularla eşleşmeye çalışıyorum, ancak o zaman lagsiz veya az lagli oynanabiliyor ama 5 seçince de rakip bulma süresi haliyle uzuyor.
    Any seçerseniz rakibi daha hızlı bulur ama o zaman da genelde lagden oynanmıyor
    Bunun bildiğim bir çözümü yok malesef

• O değilde şu Arika zamanındaki karakterler olsa ne güzel olur he lisans ücreti mi ne istiyorlarsa versinler madem yaratamıyorsunuz daha önce olanları kullanın Garuda, K. Jack falan bir de Doktor Dark mı ne öyle bir şey vardı Gerçi adamlar daha Sagatla Blanka'yı koymamış ben ne diyorum...
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    o oyunda Allen ve Kairi nin hastasıydım.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Aa evet Kairi vardı bir de ama biraz dengesiz güçlüydü Kairi hatta yanlış hatırlamıyorsam oynamak için tüm karakterlerle oyunu bitirmek gerekiyordu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Online kısmı sıkıntılı bazen zor buluyor bazen de bulmuyor neye göre serverların arama kriteri var merak ediyorum onun dışında oyun beni sardı.Ha aklıma gelmişken de söyliyim king of fighters ın yenisini oynadınız mı bir zamanlar hastasıydım o oyunun.

• Efsunger hissi kullanıcısına yanıt
    Sanırsam oynayan kişilerin sayısı eskiye nazaran ciddi düştü, bu yüzden daha geç rakip buluyor. Oyunu neredeyse 6 aydır oynuyorum, önceleri her gün gibi oynarkem şimdi 2-3 günde bir açıyorum. Capcom dandik yeni karakterler eklemeye harcadığı enerjisini oyuna yeni modlar getirmeye harcasa durum daha farklı olurdu
    Kof oynamadım ama hakkında olumlu yorumlar gördüm sadece hikaye modu kötü olmuş deniyordu (gerçi sf5'in cinematik mode'u da dandik )

• PS4 te oynayabileceğiniz alternatif dövüş oyunları ve gördüğü dip fiyatlar.
    Hepsini test ettim, uzun saatler oynadım, onayladım. En beğendiklerimi yazdım listeye.
    Recommended by Nømad

Ultra Street Fighter 4: Capcom akıllanıp, SF V için doğru hamleleri yapana, oyunun potansiyelini açığa çıkarana kadar en iyi ve tek SF bu PS4 te. Eskilerin dediği gibi "bir SF nin alternatifi, ancak başka bir SF olur, başka bir oyun olmaz." Nintendo Switch e çıkan "Ultra Street Fighter 2" gelirse PS4 e, yerini ona bırakır ama :) 30 ₺

GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-: Taş gibi mekanikler, nefis anime grafikler, muhteşem animasyonlar, keyifli ve dengeli oynanış. Müthiş rafine bir oyun. Sırf tutorial ı bile başlı başına oyun olur. Single player içeriği bitmez tükenmez. Uzakdoğu da çok popüler bir e-spor. Tek zorlayıcı yanı, oyun fazla "ışıklı". Alışıncaya kadar zorlayabilir. Gerisi kusursuz. 42 ₺

Skullgirls Second Encore: Kickstarter zamanından beri takip ettiğim bir oyun. SF ve GG nin en iyi taraflarını alıp harmanlayarak ortaya mükemmel bir oyun çıkardılar. Kickstarter'da para desteğinin yanısıra, dünyanın her tarafından benim gibi dinozorlardan hikaye, karakter, grafik, ses-müzik, animasyon, coding vb konularda da destek aldılar. Binlerce profesyonel el attı oyuna. Ortaya çıkan oyun hem single, hem de multi olarak muhteşem. Her alanda, her dövüş oyununu döver. 5 $

Injustice Gods Among Us UE: İyi ve dengeli bir dövüş oyunu olmanın yanısıra süper kahraman olma hissiyatını da çok güzel veren bir oyun. Arkadaş ortamlarında, kızlı erkekli oynanacak en keyifli dövüş oyunu. Single içerik zengin. Oynaması kolay, eğlencesi yüksek. Oynayıp ustalaştıkça mekaniklerin sağlamlığını ve başarılı dengesini farkedebileceğiniz bir oyun. 5 $

Mortal Kombat XL: Serisinin en iyisi. Grafik ve animasyonlar şahane, mekanikler oturmuş artık, karakter bol, eğlence oranı yüksek. Tek eksisi oyunda biraz denge sorunu var. O nedenle kaydadeğer bir e-spor olamıyor bir türlü. Ama yüksek eğlence oranı, bitmez tükenmez single içeriği ile nefis bir oyun. 56 ₺

King of Fighters XIV: Son indirimden yeni aldım. 2 gündür oynuyorum henüz. XIII ile kıyaslarsam daha oynaması kolay, daha bol karakterli, XIII ün ilk çıktığındaki sorunlarından ve saçmalıklarından uzak, çok rafine bir oyun. Her alanda çeşitlilik çok fazla. Option select (dövüşteki aksiyon tercihleri) de neredeyse sınırsız seçenek sunuyor. "Oynaması kolay, ustalaşması zor" tanımının tam karşılığı olmuş. Yeni gelen grafik geliştirme yaması ile şahane görünüyor. Grafikler tertemiz, oynanış da aynı şekilde temiz ve net. SF 5 in tahmine dayalı meaty game inden sonra bu oyun ilaç gibi geldi. Mekanikler gayet başarılı. Bu oyun olmuş. 71 ₺

Elim değdikçe güncellerim bu entry yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 13 Şubat 2017; 8:38:58 >

• Sagat, blanka, e-honda gibi efsaneler gelsin artı karakter seçerken dünya haritadasında uçak ile o ülkeye gitse oyun efsane olmaya gider

• Hocam mortal xl nerede 56 tl acaba

• Oyun fiyatları ile ilgili çok fazla pm geldi.
    Arkadaşlar bu fiyatlar halloween + yılbaşı indirimi ile gelip tüm aralık + ocak ayı boyunca kaldı store da.
    Şu anda çoğunun indirimi bitti maalesef.
    Güncel indirimde alabileceğiniz oyun sadece;
    King of Fighters XIV. Deneme plus ı etkinleştirin, oyun 71 tl.
    Bu fiyata güncel oyun olduğunu düşünürsek çok iyi.
    Diğer oyunlar için indirim beklemeniz gerek, gelir yakında.
    Fazla para vermeyin, indirime girmeden oyun almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 12 Şubat 2017; 11:47:32 >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Sorma ya bu sf5 dlcleri iyi değil orjinal karakterleri ekleseler ne iyi olurdu ama işte garip garip karakterleri veriyorlar ama yine de oyunu sevdim ya eğlenceli

• Ben Sf fanı olmama rağmen bu neslin açık ara en kaliteli dövüş oyunu Mortal Kombat X'dir, evet oynanış oyun mekanikleri belki yine SF 5 önde hala satranç gibi oyun ama Mortal Kombat X grafikler olsun, içerik olsun estetik combolar olsun çok çok daha kaliteli, keşke japonlar mortal kombat oynasa evoda falan hep geri planda kalıyor sfye göre mk.

Evet SF5 oynanış bence 4 kadar olmasa da güzel ama içerik, yüklenme süreleri, gelen dlc karakterler, bağlantılar = BOK GİBİ OYUN.

Zaten gerzekler kendileri de biliyor online'da dandik olacağını bağlantıların o yüzden bütün combolar çok basit 4 zamanı orta yumruğu büyük yumruğa bağlayamazdık nerdeyse plink ile anca olurdu, saliselik frameler vardı arada çok hardcore oyundu, şimdi hepsi plink yapmadan tek tuşla bağlanıyor online'da sorun olmasın diye böyle yapmışlar, nasılsa arcade makinelerde de yok oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 12 Şubat 2017; 13:19:0 >
  • Sf oyun dinamiği bence sıkıntılı zıplayış mesafesine göre ayakta seri yumruk anti air yapıyor. Oyun güzel fakat saçma sapan bir oynanış sistemi var. Özellikle anti air olayına ayar oldum.

Birdie olduğu sürece arada açar oynarım.

Bu arada persona arena alınır mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 13 Şubat 2017; 14:37:41 >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.