Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

sonunda nash geliyor ha sf4 de istediğim tek adamdı ama gelmedi neyse sf5 de umarım hareketlerini kısmazlar eğer kısarlarsa nash değil çöpsh olur o karakter
    İstediğim gibi gelirse çok canlar yanabilir

Nash Zero 2 modunda gelirse çok baba olur

Asıl alpha 3 modunda gelirse mükemmel olur tabi bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Parry-ler geri gelmiş gördüğüm kadarıyla, bu demektir ki oyunu iyi oynayan ile oynayamayan arasında baya bir uçurum olacak Ex sistemini henüz çözemedim, sanırım belli bir süreliğine ekstra damage filan veriyor. Grafiklere gelirsek öncelikle SF4 ile arasında uçurum var, açın bir Capcom'un koyduğu 720P 60 FPS'de bir izleyin. Ki bu daha pre-Alpha sürümü, daha çok gelişecektir. Açıkçası Ono yine üzmeyecek anlaşılan. Oyunun böyle daha bir karanlık yapısı var, o çizgi film havasından çıkmış gibi.

O değil de en ucuz PS4 Arcade Stick 149$ ile Hori'nin Stick-i, Edge gelirse 199$'dan gelir yine, MadZatz zaten 199$'dan piyasaya sürdü. Yandık arkadaş...

Usf4 ps4 e gelince bende bi fightstick almayi düşünüyorum marka olarak kararsiz kaldim bakıyorum turnuvalarda herkesde ya razer atrox yada mad catz tournament edition 2 bide hori var ps4 icin yapilmis tecrubeli arkadaslar neder

Hori Figting Edge aralarında en iyisidir. Sonra Razer sonra Madcatz. Ancak Razer PlayStation için Stick çıkartmadı hiç. Madcatz eskisi kadar kullanılmıyor artık, Razer bir çok oyuncuyu bünyesinde toparladı. Sadece Daigo filan kaldı MadCatz'de. Hori'de de Sako var.

• quote:

Sanırım yakında yeni DMC duyurulacak

kendi mesajımı alıntılayım
    DmC: Devil May Cry Definitive Edition Slashes up the PS4 & Xbox One in 2015

• oyun fena. alınır.
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Eywallah ben zaten hala aktif olarak oynuyorum SFV de tabiki devam ps4 ile :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak_YILDIZ kullanıcısına yanıt
    İki markada madcatz olsun hori olsun iyidir evo veya capcom cup da oyuncuların ne kullandığına bakmayın daigo madcatz reklamını yapıyor sako hori yani bunlara sponsor olanlar veriyor stickleri tamamen reklam yani öyle düşün sponsorlar dağıtıyor kısacası

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

sonunda nash geliyor ha sf4 de istediğim tek adamdı ama gelmedi neyse sf5 de umarım hareketlerini kısmazlar eğer kısarlarsa nash değil çöpsh olur o karakter
    İstediğim gibi gelirse çok canlar yanabilir

Nash Zero 2 modunda gelirse çok baba olur

Asıl alpha 3 modunda gelirse mükemmel olur tabi bana göre

Zero3 te kabulümüzdür

• quote:

Orijinalden alıntı: TimsaH_X

Eywallah ben zaten hala aktif olarak oynuyorum SFV de tabiki devam ps4 ile :)

Ben 3 te oynamıyorum artık baya oldu bıraktım 4 te 5 le başlarız yine
    o zaman şansın yok

Aynen ps3 de bende bıraktım xboxda takıldım baya en iyi xboxda oynanıyordu çünkü eski günlere döneriz ps4 de güzel ortam vardı ozamanlar ayrıca USFIV çıkıncada ps4 de olacam SFV çıkana kadar idare eder beni

• bu oyun ilk oyundan son oyuna kadar remastered olarak One a çıkar mı.
  • quote:

o zaman şansın yok

Güzel kapışlar olucak antremanlara başla bence şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimsaH_X

Aynen ps3 de bende bıraktım xboxda takıldım baya en iyi xboxda oynanıyordu çünkü eski günlere döneriz ps4 de güzel ortam vardı ozamanlar ayrıca USFIV çıkıncada ps4 de olacam SFV çıkana kadar idare eder beni

USFIV ne zaman çıkıyor 4 e benim haberim yok ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

bu oyun ilk oyundan son oyuna kadar remastered olarak One a çıkar mı.

3-4 sene sonra belki
  • Bu arada konunun başlığı değişmeli Street Fighter V duyuruldu [Anakonu] (PS4&PC) Oynanış Videosu Geldi ( değilde ) Street Fighter V (PS4&PC) Oyuncular Kulübü veya Oyuncular Topluluğu gibi bişey olabilir bide oyuncuların listesi olursa daha iyi olur daha önceki AE ana konuda oyuncuların listesi yapılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimsaH_X -- 15 Aralık 2014; 20:39:28 >
    2015 bahar aylarında deniliyor USFIV

sayfaları karıştırmışım hocam başka bir oyun için yazdığımı sandım yanlış yazdım.
    işin ucunda nash varsa pratik yapmaya gerek yok benim için sen kendini nasıl savunacaksın onu düşün

• quote:

işin ucunda nash varsa pratik yapmaya gerek yok benim için sen kendini nasıl savunacaksın onu düşün

Valla daha epey zaman var şimdiden zero3 te training kasmaya başladım kork benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

sayfaları karıştırmışım hocam başka bir oyun için yazdığımı sandım yanlış yazdım.

No problem
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.