Şimdi Ara

Street Racing Syndicate (2005) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HYDRA

bu oyun nfsu 2 den daha iyi

şu anda hiç bi tuning oyunu nfsu2 den daha iiii olamaz...
  • Aylar önce duyurmuştum burada
  • oyun güzele benziyo
  • bu oyuna nasıl güsel diosunuz anlamak mümkün deil.
  • size 1-2 screenshot..
    bu arada oyunun eksikleride olsa örneğin direksiyon hassasiyeti gibi
    nfsden artılarıda
    + nerdeyse tüm BMI araçları var
    + grafikler daha değişik geliyor
    + karı kız var :) yolda bulduğunuz karıların istediklerini yaparsanız sizin kız arkınz oluyor birde videolarını izleyebiliyorsunuz
    + gündüz yarışıda var
    + polis

- direksiyon hassasiyeti yok
    - daha karanlık

Street Racing Syndicate (2005) [ANA KONU]

• ya nası oynuyacağız abi biri açıklarmı bu starfux olayını cdromu diable yapıyoruz ama olmuyo acaba başak bi yol u varmı lütfen bilgi verin.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

bu oyun nfsu 2 den daha iyi

oyunun %50 sini tamamladıktan sonra şunu söyleyebilirim

Bu oyun NFS:U2'den 1 gömlek üstün!!!
    denemesi size kalmış

şu an altımda 890 beygirlik 350Z var
    araçla 6. vitesde viraj aldığım zaman bile powerslidela patiye kalıyorum
    gerçekçimi evet çünkü araçta 900nm tork var :D
    kontroller daha gerçekçi yarışlar daha zevkli
    araçlar daha süper çünkü hepsi BMI ayarında
    modifiyelerde öyle..

ayrıca bu oyundaki hatunlar bile süper
    özellikle videoları eritiyor resmen

bu oyun benden 9/10 alır

• Valla bende bu oyunu oynadım ama daha fazla tahammül edemedim, nasıl nfsu2' den daha üstün olduğunu söylüyorsunuz anlamadım. Tamam nfs' de 300' len virajları almak saçma olsada bu oyunda kontroller sıfır, underground' un birebir kopyası, birde bikinili kadınları öne çıkarıp birşeyler yapmaya çalışmışlar. Artık bu tip oyunlar saçmalamaya başladı, özellikle kadınların bu tür oyunlarda bu şekilde yer almasını kınıyorum

Bence beş para etmez bir oyun, neyseki rewritable cd' lere çekmiştim, boşuna cd gitmedi.
  • kontroller sıfır değil
    nfs gibi cacık değil daha zor ve daha komplike
    daha dikkatli sürmeniz gerekiyor
    virajlara istediğiniz gibi giremediğiniz gibi çıkamayabiliyorsunuzda
    viraj çıkışında birden gaza yüklenince araba bir sola bir sağa kaçıyor
    o kadar tork beygir kolay değil kuduruyor araba :)

nfs dediğin gaz+fren

( bu arada kişisel görüşüm
    nfs benim için nfs 5 porshe'dan sonra bitmiştir...iyice berbatlaştırdılar seriyi)
  • Dostum ben toca race driver 2' yide oynadım ve bu oyun tam bir yarış similasyonu, kontrolleri srs oyunundan daha gerçekci olduğu su götürmez bir gerçek ve toca gerçekten zevk veriyor, srs ise basit bir kopyadan ibaret yada bana öyle geliyor. Bence otomobilin tepkisi inanılmaz derecede berbat, sanki içi boş bir kutu kullanıyorum, eğer viraj çıkışında gaza bastığında otomobilin gerçek tepkisini hissetmek istiyorsan toca2 oyna.

Bu arada underground tabiki bir yarış similatörü değil, zaten oyun "arcade" tarzında. Bence gayet güzel bir oyun, gerek müzikleri gerekse de grafikleri çok iyi. Eğer gerçekcilik istiyorsan toca 2 (ps2 varsa GT4) arcade istiyorsan UG2 iyi seçim olacaktır. Sonuçta herkesin beğenisi farklı, benimle aynı oyunu beğenmeni bekleyemem, ama srs UG2' den üstün değil.
  • arkadaşlar bu oyun kaç cd veya toplam kapasitesi ne kadar........bi yardım...netten indirecem....
  • sonuçta underground serisine iyi bir alternatif sayılabilir ama underground dan daha üstün sayılmaz özellikle de kontroller
    underground oynamayı sevip daha değişik şeyler arayanlar bu oyunu oynamalı bence
    bu arada Namco imzalı bir oyunu ben ilk kez görüyürum pc de
    oyunu deneyin çok fazla şey kaybetmezsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugrull84

Dostum ben toca race driver 2' yide oynadım ve bu oyun tam bir yarış similasyonu, kontrolleri srs oyunundan daha gerçekci olduğu su götürmez bir gerçek ve toca gerçekten zevk veriyor, srs ise basit bir kopyadan ibaret yada bana öyle geliyor. Bence otomobilin tepkisi inanılmaz derecede berbat, sanki içi boş bir kutu kullanıyorum, eğer viraj çıkışında gaza bastığında otomobilin gerçek tepkisini hissetmek istiyorsan toca2 oyna.

Bu arada underground tabiki bir yarış similatörü değil, zaten oyun "arcade" tarzında. Bence gayet güzel bir oyun, gerek müzikleri gerekse de grafikleri çok iyi. Eğer gerçekcilik istiyorsan toca 2 (ps2 varsa GT4) arcade istiyorsan UG2 iyi seçim olacaktır. Sonuçta herkesin beğenisi farklı, benimle aynı oyunu beğenmeni bekleyemem, ama srs UG2' den üstün değil.

Play station oyunları hariç
    tüm PC yarış oyunlarını oynadım merak etme

ben senin yerinde olsam toca2 yerine GTR oynarım :)

• oyunu bilmem de oyundaki kızlar süper abi walla
  • oyun çok iyi kontroller de öyle. debriyaj bile var yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: shiftDelete

oyunu bilmem de oyundaki kızlar süper abi walla

muhahaahha

• Oyun bencede gayet guzel hem gece hem gunduz yarısabılmek cok guzel... Grafıkler ozellıklede motıon blur gayet ıyı kullanılmıs... Nediyim baska bu tarz araba yarıslarını seviyorsanız kesinlikle alıp oynamalısınız.
  • Güzel'e benziyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 19 Nisan 2005, 21:25:53 >
  • çok güzel oyun fakat sistemi biraz fazla kasıyor. nfsu2 daha rahat oynanıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.