62 lwl bi asas 1500 ap oluyo (dex scroll + ap scroll sundiresteki)
Sundrieste ap scrolu muu var?? level 55 1xxx
2750 atack 73 blade master +8 raptor
61 lwl 1582 wolf dex scroll sundriesteki atck sc herşeyle
2047 lvl 63 blade master
lwl 55 warrior attack 1368 wolflu full str degilim elimde +7 glave var.
kitap+30 str ile 2500 ap 66 lwl iken bp olmuştum..Ki daha bi kaç yüzüğümde +9 deildi küpenin biri +8 di yani hepsini +9 çevirirsem 2800 bulurum.Cz de meyçlere malis atıp tek dmg le alıodum
lvl 59 wolfla 1100 attack :S oynamayı blmek onemli bu atak bana yetio
1200++ falann
Lvl 53 826 falan wolfla ama itemler dandik dual claver +7 üstüm +7 fp set takılar +7 +6 dex ve görev itemi
Ben daha otuz lvl olamadım
wolf ataınızn %20 sini eklio
lwl 53 wolf ile 968 not : saçma topic
ya wolfla ilgili kesin konuşmayın wolf değişiyobazen çok veriyo bazen az veriyo yani bende anlamıyorum ap nize gore değişiyo
quote:
Orjinalden alıntı: By PCCoPAt
ya wolfla ilgili kesin konuşmayın wolf değişiyobazen çok veriyo bazen az veriyo yani bende anlamıyorum ap nize gore değişiyo
zaten wolf 200 ap 300 ap zart zurt arttırmıyo atağın kaçsa onun %20 sini arttırıyor mesela 1000 atağın war wolf basınca bu atak 1200 oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: ætilla
kitap+30 str ile 2500 ap 66 lwl iken bp olmuştum..Ki daha bi kaç yüzüğümde +9 deildi küpenin biri +8 di yani hepsini +9 çevirirsem 2800 bulurum.Cz de meyçlere malis atıp tek dmg le alıodum
meyç yenimi çıkdı hiç duymadım
1650 oluyo :)
wolf + str + enc. sc ile 2725 oluo (warior) inanmayanalara ksc den resim yollayabilirim. ksc yalan solemez
emp@thy ksc ye yalan söylettirebiliyorlar ben bi kere bi topic açmıştım upgrade in altında çıkan yazı yazma yeri ile ilgili önce normal resim gonderdim millet ps paint felan dedi sonra kapak olsun die ksc gonderdim ama adam uşenmemiş gidip googledan jpg to ksc die bi program bulmuş bana onu savunuyo yani bu foruma sen kolay kolay bişey inandıramıyosun ben bu forumun bu özelliğini hiç sevmiyorum