Şimdi Ara

Strike Back [2010] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Final bölümüne geldim, izleyemiyorum. İzlemek istemiyorum.
    Buradan söylemek istediğim tek bir şey var, Strike Back sen muhteşem bir detaysın.

İzlemeyenler izlemek isteyenler kaçırmasın. Efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir dizi ya. 2.sezondayım şuan aksiyon dur durak bilmiyor. Finalden sonra tekrar dönücekmiş, scott gibi kafa adam olmadan nasıl izlicez
  • Ne yazık ki bu muhteşem diziyi bitirdim. Keşke hiç izlememiş olsam da yeniden başlayabilsem. Strike Back harika bir dizisin....
  • Yeni sezonun ilk bölümü imdb de ekim 2017 gözüküyor.
  • 6. sezonu onaylandı
  • Cinemax = Durmak bilmeyen aksiyon ve seks. Diziye devam ediyorum. Scott tam kafa bir karakter.
    FSB ajanı Rus hatunu bile götürdü.
    Strike Back'den önce Banshee'yi de izlemiştim. İki dizi de çok sarıyor. Cinemax bu işi beceriyor. Bakalım bitirmeme az kaldı. 5. Sezondan sonra başka karakterler gelmiş sanırım. Onları izlemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Cinemax = Durmak bilmeyen aksiyon ve seks. Diziye devam ediyorum. Scott tam kafa bir karakter.
    FSB ajanı Rus hatunu bile götürdü.
    Strike Back'den önce Banshee'yi de izlemiştim. İki dizi de çok sarıyor. Cinemax bu işi beceriyor. Bakalım bitirmeme az kaldı. 5. Sezondan sonra başka karakterler gelmiş sanırım. Onları izlemeyeceğim.
    ana konusu burası değil
    https://forum.donanimhaber.com/strike-back-2010-7-sezon-basladi-yasemin-allen--66183355

dizi scot ve mayk ile alanında rakipsiz dizi. bu kadar düzgün çatışma sahnelerin olduğu dizi yok piyasada.

6-7. sezonlar da çok beklenti yoksa rahat izlenir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.