Şimdi Ara

Strike X Combat VS G300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım mouse arızalandı değiştiricekler fakat aynısından mı alıyım yoksa üzerine biraz daha ekleyip G300 mü alıyım karar veremedim. G300 şekil itibariyle çok güzel gözüküyor fakat optik olması beni düşündürmedi değil. Öte yandan Aerocool un 2800DPI olması ve lazer olması beni tekrar kullandığım mouse'a yönlendiriyor.

• Bende Aerocool'a sahibim yalnız fare lazer değil geliştirilmiş optik sensöre sahip.G300 iyi faredir ama küçüktür elleriniz büyük ise sorun yaratabilir bunun yanında g300ün özel yazılımı ile üstünde bulunan tuşları istediğiniz gibi programlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLx

Bende Aerocool'a sahibim yalnız fare lazer değil geliştirilmiş optik sensöre sahip.G300 iyi faredir ama küçüktür elleriniz büyük ise sorun yaratabilir bunun yanında g300ün özel yazılımı ile üstünde bulunan tuşları istediğiniz gibi programlayabilirsiniz.

Yorum için teşekkür ederim. Cidden çok kararsız kalmıştım. Bu gün saat 3 gibi g300 aldım. Şimdi biraz kurcalama fırsatım oldu. Oldukça iyi. Ellerim standart boyutta açıkçası aerocool kullanırken bileğim masaya değmiyordu. Buda uzun kullanımlarda bilek ağrısı yapıyordu. G300 aslına bakarsanız küçük değil bende çok ufak sanıyordum ama standart bir mouse boyutunda. Diğerleri büyük sadece :D Yazılımı cidden çok sağlam. 6 tane makro tuşu var inanılmaz rahatlattı beni. Optik olması beni rahatsız etmedi açıkçası. zaten pürüssüz düz bir masada kullanıyorum mausu hiç bir sorunla karşılaşmadım güzel kayıyor. Alıcak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir.

• Hayırlı olsun g300 güzel faredir.Sizin açınızdan da bi sorun teşkil etmediyse ne mutlu size. Güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.