Şimdi Ara

STRİKER EXTREME ANAKARTIM YANDI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anakartı ankara nisan bilgisayardan aldım.. benim tanıdığım kişi burdan alıp toplamış pc yi.

çizgiden anakart seri numarasını girdiğimde iade hazır yazıyor.. ayrıca çizgiyi aradım.. anakartı aldığın yere gidip paranı iade alabilirsin dediler.. bende

nisan bilgisayarı aradım .. yetkili kişi ile görüştüm.. benim anakartımın extreme anakart olduğunu bana verilen anakartın daha düşük özelliklere sahip

olduğunu söledim. şimdide istediğin anakartı beğen takalım diyorlar... GİGABYTE X58 EXTREME ANAKARTLA DEĞİŞİMİNİ İSTEYECEĞİM NASIL BU ANAKART?? ben striker extremi 290dolar +kdv ye almıştım .. takılmasını istedğim anakart;;349 DOLAR +KDV

acaba direk değişim yaparlar mı?? yoksa aradaki farkı verirmiyim???

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35942

• quote:

Orjinalden alıntı: G-UNITSOLDIER

anakartı ankara nisan bilgisayardan aldım.. benim tanıdığım kişi burdan alıp toplamış pc yi.

çizgiden anakart seri numarasını girdiğimde iade hazır yazıyor.. ayrıca çizgiyi aradım.. anakartı aldığın yere gidip paranı iade alabilirsin dediler.. bende

nisan bilgisayarı aradım .. yetkili kişi ile görüştüm.. benim anakartımın extreme anakart olduğunu bana verilen anakartın daha düşük özelliklere sahip

olduğunu söledim. şimdide istediğin anakartı beğen takalım diyorlar... GİGABYTE X58 EXTREME ANAKARTLA DEĞİŞİMİNİ İSTEYECEĞİM NASIL BU ANAKART?? ben striker extremi 290dolar +kdv ye almıştım .. takılmasını istedğim anakart;;349 DOLAR +KDV

acaba direk değişim yaparlar mı?? yoksa aradaki farkı verirmiyim???

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35942

Fatura tutarinda biranakart verirler senin istedigin daha fazla oldugu icin farki vermek zorundasin yada 290$ lik bir anakartta alabilirsin

• 290 DOLAR + KDV YANİ 340 DOLAR CİVAR I BİR ANAKART VERMELERİ LAZIM.. 513 TL EDİYOR.. ARADAKİ FARKI VERMEYE RAZIYIM..

SİZCE HANGİ ANAKARTI ALMALIYIM??? X58 OLACAK.. ASUS MU?? GİGABYTE MI? HANGİ MODELİ TAVSİYE EDERSİNİZ???
  • GIGABYTEEEEEEEEEE
  • konuyla çizgi elektroniğin bir alakası yok , burda başta hatalı davranan nisa bilgisayar olmuş,
    bence çizgi elektronik kendi ithalatı bir ürünü için müşteriden 300 tl gibi bir değişim parası isteyen firmayı dava etmeli süründürmeli,
    piyasada böle gözlü firmalara son kullanıcının bir yaptırımı olamıyor
    yaptırım yapabilecek tek nokta ithalatçılar.
    Çizgi elektronik umarım kendi ithal ettiği malları piyasada bu konuma getiren ana bayi ara bayi bayi gibi firmalara bir dokundurma yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HELLZONE

GIGABYTEEEEEEEEEE

bencede
  • paranı ordan geri al hızlıca uzaklaş. senin paranla seni kekliyorlar. vermezlerse senin yanında çizgiyi aramalarını söyle. çizgilik bir durum yok. tamamen senin kartı aldığın firmanın açgözlülüğü
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-UNITSOLDIER

P5NT WS 680İ SLİ ANAKARTLA DEĞİŞİM YAPACAKLARINI SÖLEDİLER!!! NASIL BU ANAKART???

http://old.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=393&intProId=687#

EXTREME İŞLEMCİLERİ DESTEKLİO MU BU ANAKART?????? QX 9650 GİBİ

Hocam Kesinlikle Bu Anakart İle Değişmeyi Kabul Etme

Sendeki Karttan Çok Daha Kötü Bir Anakart

• ASUS P5E3 X38 İNTEL CHİPSET anakartla değiştirdim .. 45nm cpu yu destekliyor.. striker extreme desteklemiyordu.

45 nm ve quad extreme i desteklemesi iyi oldu benim için..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.