anakartı ankara nisan bilgisayardan aldım.. benim tanıdığım kişi burdan alıp toplamış pc yi.
çizgiden anakart seri numarasını girdiğimde iade hazır yazıyor.. ayrıca çizgiyi aradım.. anakartı aldığın yere gidip paranı iade alabilirsin dediler.. bende
nisan bilgisayarı aradım .. yetkili kişi ile görüştüm.. benim anakartımın extreme anakart olduğunu bana verilen anakartın daha düşük özelliklere sahip
olduğunu söledim. şimdide istediğin anakartı beğen takalım diyorlar... GİGABYTE X58 EXTREME ANAKARTLA DEĞİŞİMİNİ İSTEYECEĞİM NASIL BU ANAKART?? ben striker extremi 290dolar +kdv ye almıştım .. takılmasını istedğim anakart;;349 DOLAR +KDV
acaba direk değişim yaparlar mı?? yoksa aradaki farkı verirmiyim???
anakartı ankara nisan bilgisayardan aldım.. benim tanıdığım kişi burdan alıp toplamış pc yi.
çizgiden anakart seri numarasını girdiğimde iade hazır yazıyor.. ayrıca çizgiyi aradım.. anakartı aldığın yere gidip paranı iade alabilirsin dediler.. bende
nisan bilgisayarı aradım .. yetkili kişi ile görüştüm.. benim anakartımın extreme anakart olduğunu bana verilen anakartın daha düşük özelliklere sahip
olduğunu söledim. şimdide istediğin anakartı beğen takalım diyorlar... GİGABYTE X58 EXTREME ANAKARTLA DEĞİŞİMİNİ İSTEYECEĞİM NASIL BU ANAKART?? ben striker extremi 290dolar +kdv ye almıştım .. takılmasını istedğim anakart;;349 DOLAR +KDV
acaba direk değişim yaparlar mı?? yoksa aradaki farkı verirmiyim???
konuyla çizgi elektroniğin bir alakası yok , burda başta hatalı davranan nisa bilgisayar olmuş, bence çizgi elektronik kendi ithalatı bir ürünü için müşteriden 300 tl gibi bir değişim parası isteyen firmayı dava etmeli süründürmeli, piyasada böle gözlü firmalara son kullanıcının bir yaptırımı olamıyor yaptırım yapabilecek tek nokta ithalatçılar. Çizgi elektronik umarım kendi ithal ettiği malları piyasada bu konuma getiren ana bayi ara bayi bayi gibi firmalara bir dokundurma yapar.
quote:
Orjinalden alıntı: HELLZONE
GIGABYTEEEEEEEEEE
bencede
paranı ordan geri al hızlıca uzaklaş. senin paranla seni kekliyorlar. vermezlerse senin yanında çizgiyi aramalarını söyle. çizgilik bir durum yok. tamamen senin kartı aldığın firmanın açgözlülüğü