Şimdi Ara

Stronghold Crusader Extreme Geliyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
43.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanında deli gibi oynardık bu oyunu kardeşimler kapışırdık filanda ben hiçbir fark göremedim yeni birlik filanda yok hatta saladinin şehir yapısı bile aynı

aynı oyunu extreme diye kakalıyor olmasınlar

aaa bu arada oyun çıktı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 14 Mayıs 2008; 16:58:27 >
  • yaw hala link bulamadim rapid

bulsam abanacam da
  • Stronghold bende bu oyun vardı tam bisi anlamadım bidaha mı yüklesem ne?baksanıza millet seviyor
  • düşmemiş daha..gören olursa yazıversin şuraya biz buluruz
  • Oyunun dağıtıcısında , halaa çıkış tarihi olarak 13 Mayıs gözüküyor.:
    http://www.gamecockmedia.com/crusader.html

Ne tembel adamlar var ;güncellesenize sayfanızı .
    Öyle gözüküyor ki ertelenecek , en azından çıkış tarihini bileyim .
    Sayfayı güncelleyip kesin tarih verseler böyle beklemekten iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 15 Mayıs 2008; 12:48:16 >

• ne zaman cikcak bu oyun yaws

zaten finaller baslicak
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

ne zaman cikcak bu oyun yaws

zaten finaller baslicak

Go Go 80lvl Koxp
  • emule de buldum inşallah doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 15 Mayıs 2008; 16:03:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

emule de buldum inşallah doğrudur

bitince bizi haberdar et
  • Çıkış tarihinin 20 Mayıs'a ertelendiği konuşuluyor extreme forumunda .
  • 20 mayıs fazla bişe değil bekleriz
  • bozuk çıktı indirdiğim. ne zaman çıkacak tam olarak kesin bir bilgi var mı?
  • stroghold yapımcıları dürüst adamdır eminim veriln tarihte çıkar (yani umarım) ben tam bir crusader hastasıydım eğer bu çıkarsa müthiş olur
  • dün firefly'a mail atmıştım ;oyunun verilen tarihte çıkmadığını ve gamecockmedia'da da halaa 13 Mayıs'ta çıkacak olarak gözüktüğünü belirtmiştim.
    Az önce baktım 13 Mayıs'ta çıkacak uyarasını " coming soon " olarak değişmişler .
    http://www.gamecockmedia.com/crusader.html
    Yani 20'sinde de çıkmayabilir o zaman .

• hastasıyım bu oyunun Bende de var evde saklıyorum adam gibi format attıktan sonra kurucam.acayip zevkli oyunda tamamen bir sistem var.Hemen sur yapmadan önce hammadde kaynaklarını geliştirmek gerekiyor para içinde halktan vergi topluyorsun artı nüfus en önemlisi.Bu oyunu oynamak herbabayiğidin harcı değil.Tavsiye ederim herkese
  • Bestbuy 21 Mayıs demiş , bu ne ya ? Kafasına esen kafasına estiği gibi bir tarih mi belirliyor ?

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=P4N2TEZEU1ZQHKC4D3LVAGA?skuId=8824613&type=product&id=1207352350718

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 19 Mayıs 2008; 0:15:46 >
  • inşallah eski grafik motorunun üzerine eklentilerle çıkar,stronghold 2 den sonra firefly dan nefret etmiştim.Hayatımda oynadığım en güzel stratejilerin başında geliyo stronghold umarım en kısa sürede çıkar.
  • Eklenti çıkmayacak sanırım ;ama 2009'da STRONGHOLD CRUSADER 2 ' çıkacak herhalde.
  • Benim bilgisayarımda hala crusader var ve oynuyorum ama bu yeni oyunun ( bence yeni değil ) yenilikleri neler ki? Ekran görtülerine bakınca bir fark yok. Yenilik askeri binalardan birden çok yapmak ve 10000 asker basabilmekmi. Crusadera Patch çıkarsalar daha ii olurdu. Umarım oynanış geliştirilmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.