www.copygameworld.com adresnden kolaylıkla indrdim...kolay bi site dolandırmıyo fazla... başka her türlü oyunda da bu tip yardımlar almak isteyen olursa öneririm
SAYGILAR
süper bir oyunmuş yauh neresini beğenmediniz
bende bugün oynadım gzl görünüyo ben beğendim
İlk oyunu oynadığım zamanları düşünüyorumda, başından kalkamıyorudum. Güzelim oyunu 3D yaptılar, mahvettiler. Böyle tutmuş bir oyun ancak bu kadar kolay batırılır. Tebrik ederim yapımcılarını. Crusader da güzeldi. Ondan sonra çıkanlar beni ekran başında tutamadı. Keşke 2 boyutlu zamanlarına geri dönseler.
quote:
Orjinalden alıntı: half life
İlk oyunu oynadığım zamanları düşünüyorumda, başından kalkamıyorudum. Güzelim oyunu 3D yaptılar, mahvettiler. Böyle tutmuş bir oyun ancak bu kadar kolay batırılır. Tebrik ederim yapımcılarını. Crusader da güzeldi. Ondan sonra çıkanlar beni ekran başında tutamadı. Keşke 2 boyutlu zamanlarına geri dönseler.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: _Agwe_
Stronghold Crusader'ın üzerine tanımam bu seride hacım3D yaptılar iyi batırdılar oyunu bence Birde üstelik sadece 2 3 campaing eklemişler 3 5 yaratık koymuşlar yeni oyun diye vermişler hacım değişen hiç bir şey yok muzikler bile aynı ana menüdeki arayüz aynı herşey aynı grafiklede gelişme yok Stronghold Crusader hala 3D serilerine 1000 basar beni sarmadı oyun ruh yok oyunda hacı ruh yok klişe aynı şeyler hala tekrar ediyor!!Üstelik ne ejderhası ne büyücüsü hacı ya?! İyice batırmışlar oyunu yemin ediyorum biz strongholdu kale gibi oyun bilirdik onuda ökerttiler galiba bu adamlar BFME serileri ile kapışmak istiyorlar ben öyle bir hava aldım şahsen ama iyice batmış oyun!Arkadaş demiş 10 üzerinden 4 alır bu oyun gayet açık konuşmuş ve haklıda!Firefly batırmış oyunu hacım artık medieval Total war 2 gelsede şu klişelikten kurtulsak bu yaz company of heroes da olmasaydı valla ne yapıcaktık bilmiyorum hacım...Neyse ki TW geliyor bence almayın bu oyunu gidin Stronghold:Deluxe ve Stronghold:Crusader'i alın daha iyi hem!Bu oyunu verdiğiniz parayı yazık çünkü oyun klişelikten ve basitlikten öteye gidemiyor hiçbir değişiklik yok bütün ruhunu kaybetmiş zaten seri ejderha-mage geyiklerine girerek...
+1 kesinlikle doğru söylüyorsun 1 hafta önce Crusader ı kurdum tekrar bitiriyorum...
3d de ne buluyolar anlamiyorum heroes da böle yaptilar .ictilar diablo 3 üde 3 boyutlu yapcaklar diye duydum iyice sinirlerim bozuldu nice klasik oyunlari mahvettiler böle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme