Şimdi Ara

STSL 10.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 5 Kasım | 19.00 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
1
Favori
8.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quaresma'nın bilerek yaptığı o kadar belli ki. Hakem yanına gelirken başı eğik kırmızıyı bekliyor ama nedense hakem kırmızıyı çıkaramadı. 'Efendi' diye slogan çıkarıp reklam yapan kulüp şu karakter de oyuncu bulunduruyor.
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    O zaman cok gitme sosanin ekicinin baldirina bastigi maca bak 2 sezon once . Bos bos isler yapiyorsunuz besiktasli trabzonlu olmadan once Futbol taraftari olmak gerekiyor . Bos fanatizm yapmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

....
     STSL 10.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 5 Kasım | 19.00 STSL 10.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 5 Kasım | 19.00 STSL 10.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 5 Kasım | 19.00

e bi kere lehinize yanlış karar verildi diye sezon boyu kırmızı karttan muaf tutuldunuz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

Dün fenere bugün bjk ya yapıldı yarın gsye kıyak yapılacak. Kirli bir düzen ve kirli bir lig. Umarım basaksehir şampiyon olurda bu kirliliği bize unutturur.

Baktı kendi takımından ümidi yok bizi de katıyor ahahahaha
  • Millet çıkmış fii tarihinden kalmış şeylerle pozisyonu savunuyor kırmızı verilmemesi normal diyor. Şakadır inşallah çünkü pozisyonda savunulacak bişe yok. Atiba adamı çekip aşa alıyo gene bişeler denmiş sadece gülüyorum :D Biri çıkmış Trabzon sabaha kadar oynasa değişmezdi diyor filan ben uzun bi zaman sonra ilk defa böyle bi Trabzon izledim emin olun 10 kişi kalınsa rahat alırdı Trabzon maçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pete Dunham kullanıcısına yanıt
    yusuf bilerek yaptığını düşünmüyorum dedi hareket net kırmızı kart sizin ceza sahasında biz ataktayken kaptırınca tekrar kapıyım tekrar bastı zaten quaresma tekrar özür dilemiş bu arada.
     STSL 10.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 5 Kasım | 19.00

Ayrıca zamanında bu hareketi yaptığınızda kart dahi almamıştınız hatırlatmak isterim üstelik bizim oyuncumuz sahadan kaç ay uzak kaldı.

• bu quresma böyle oynarsa bu adamlar ne taliscayı arar ne caneri. adam iş yapıyo. çalım atıyo asist yapıyo penaltı alıyo top taşıyo. ama bu abuabakar ben ebubekir diyorum daha kolay, adam yeni guiza olma yolunda ilerliyordu, iki maç ara verdi şimdi kaldığı yerden devam ediyor
  • Arkadas su Trabzonun yakasini bi birakin ya kotu oynuyoruz zaten bide hakemlerle ugrasiyoruz mac izletmediniz yillardir bictiniz koca kulubu.

• Fabrikatör Mete Kalkavan, 1.5 yıllık sürede Beşiktaş için kritik virajların çoğunda ve rakiplerinin önemli mücadelelerinde görev aldı. Beşiktaş bunların çoğunda istediğini bir şekilde alarak çıktı.

• KmKz_Lito K kullanıcısına yanıt
    kritik viraj evimizdeki trabzon maçı mı evimizde diyorum bak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

Fabrikatör Mete Kalkavan, 1.5 yıllık sürede Beşiktaş için kritik virajların çoğunda ve rakiplerinin önemli mücadelelerinde görev aldı. Beşiktaş bunların çoğunda istediğini bir şekilde alarak çıktı.

ağla çıldır

• Bizim kazma abu golu 2-0 da golu atsa şimdi hicbişey tartışılmazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

yusuf bilerek yaptığını düşünmüyorum dedi hareket net kırmızı kart sizin ceza sahasında biz ataktayken kaptırınca tekrar kapıyım tekrar bastı zaten quaresma tekrar özür dilemiş bu arada.

Ayrıca zamanında bu hareketi yaptığınızda kart dahi almamıştınız hatırlatmak isterim üstelik bizim oyuncumuz sahadan kaç ay uzak kaldı.

Sosa ekicinin baldirina basti olimpiyat sitadinda . Kirmizi verilmedi . Boyle yapilacaksa karsilikli sayisiz pozisyon sayariz . Gerek yok . Hakem 2 buyuk hata yapti ki herkes hemfikir . Bos fanatizm yapmaya gerek yok

• Ben de size diyorum ki hakemler herkese eşit olmalı o zaman pektemeğin yaptığına verilmedi bugün size verilmedi fanatizm yapmıyorum ben.Sizin orda efendi vs. lafınıza dedim ben efendiliğe laf edicek olan siz değilsiniz zamanında bu hareketi yapanlar olarak.
  • quote:

Ben de size diyorum ki hakemler herkese eşit olmalı o zaman pektemeğin yaptığına verilmedi bugün size verilmedi fanatizm yapmıyorum ben.Sizin orda efendi vs. lafınıza dedim ben efendiliğe laf edicek olan siz değilsiniz zamanında bu hareketi yapanlar olarak.

O zaman soyle birsey yapalim . 1959 dan beri yapilan tum hatalarin listesini cikarip herkese hakkini iade edelim gelecek maclarda . Sonrada temiz sayfa acalim . 3-5 yil onceki olayi soylemek akil kari degil bu 1 .

Su konuda 100 Besiktasli varsa 99 u fasa fisodur . Agla cildirrrr vb kelamlarda bulunanlar Besiktasli degildir , Besiktasliysa da "Efendi" degildir . Bunu dile getirdim . Bunu dile getirecekler ben ve benim gibi olan herhangi bir takimin taraftarlaridir. Bunda herhangi bir sikinti gormuyorum .

• Böyle zamanında bize de yapildi da şimdi biz yapınca problem mi gibisinden konuşursak bu işin sonu gelmez ve böyle kara puanları herkes almaya devam eder.... sonuçta şampiyonluk da hakedilmis olur !!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Ben de size diyorum ki hakemler herkese eşit olmalı o zaman pektemeğin yaptığına verilmedi bugün size verilmedi fanatizm yapmıyorum ben.Sizin orda efendi vs. lafınıza dedim ben efendiliğe laf edicek olan siz değilsiniz zamanında bu hareketi yapanlar olarak.

O zaman soyle birsey yapalim . 1959 dan beri yapilan tum hatalarin listesini cikarip herkese hakkini iade edelim gelecek maclarda . Sonrada temiz sayfa acalim . 3-5 yil onceki olayi soylemek akil kari degil bu 1 .

Su konuda 100 Besiktasli varsa 99 u fasa fisodur . Agla cildirrrr vb kelamlarda bulunanlar Besiktasli degildir , Besiktasliysa da "Efendi" degildir . Bunu dile getirdim . Bunu dile getirecekler ben ve benim gibi olan herhangi bir takimin taraftarlaridir. Bunda herhangi bir sikinti gormuyorum .

Yıllarca bjk ve bjklilari efendi bildik ve öyle gördük ama gelinen noktada buradaki çoğu bjklinın kara bir leke olduğu aşikar. Futbolda dönem dönem bazı takımlar yükselişe geçer ve bu dönem bjk adına çok güzel giderken bjk li taraftarlar adına çirkinlikten öte değil. Tabi bu lafların sahipleri belli. Ya bjk li değiller ya da cidden aileden gelme veya kötü çocukluk geçirmeye dayalı bir terbiye sorunu var.

• Kimseye akıl vermek haddim değil, kimsenin fikrinede saygısızlık etmek istemem. Ancak arkadaşlar yapmayın rica ederim "su-i misal emsal olmaz" hatalı kararı başka bir hatalı kararı örnek verip, tartışarak bir yere varılmayacağı kanaatindeyim.En azından bu tartışmanın sonu yok.

Elbetteki hakemler zaman zaman hatalı kararlar veriyor,Bu maçda hatalı kararlar vardı pek tabii... TS nin penaltısını vermedi (bana göre görmedi ) vs
    Ancak burada üstünde durulması gereken nokta . Hakemin Q7 ile Yusuf Erdoğan arasındaki posizyonu net olarak görüp(Görmese sanırım sarı kartda çıkarmazdı buradan gördüğü kanaatini taşıyorum )Kırmızı kart çıkarmaması.Yani cesaret edememesi...Aslında tam olarak eleştirilmesi gereken nokta bu.

Şahşi fikrim BJK şuan Ligin en güçlü takımı , Kendi sahasında henüz istenilen seviyede olmayan TS yi yenmesi çok normal ve galibiyete gölge düşürmek gibi bir niyetim yok ama bu karardan dolayıda hakemin eleşitirilmesi de çok normal değil mi ? Kıymetli Bjk li arkadaşlar ?

Sosyal medyada futbol üzerine tartışma alışkanşığım olmayan biri olarak, burada belli bir seviye gördüğüm için yazmak istedim
    Herkese iyi forumlar...

@tabzana arkadaşımıda fikirlerine birebir katılıyorum ...

• Fenerliler gelmiz bize haysiyet ogretiyor siz gidin adamlarin sampiyonlugunu verin biz bir mac almisiz cok mu quaresma pozisyonu kirmizi biz bunu kabul ediyoruz peki sizin hangi biriniz trabzonun sampiyonlugunu kabul ediyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.