Şimdi Ara

STSL 10. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 29 Ekim, 20.45 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
0
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl hakem la? top auta çıktı diye illa futbolcunun mu söylemesi gerekir? nasıl göz var bunlarda anasını satayım. her hafta hakemden konuşmaktan bıktık, usandık artık.
  • 72' Hakem korner kararı verdi, Olcan Adın hakemin yanına gidip "Hayır hocam. Top benden çıktı" dedi ve hakem aut kararı verdi.

• Jem simarma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

Denayer ı sevsek tutamayız bu saatten sonra. Çocuk gerçekten çok yetenekli. Gitsin de zaten fazla bu lige.

Felaket tellalligi yapma hocam ya , cecu +denayer cok kral bi tandem olur ne yapalim ne edelim alalim su denayer i , ikinci yari grosskroyz gelcek carole nasil olur bilmiyorum ama defans 4 lumuz yillar sonra cok kaliteli bir hale gelmis olur

Kanka her hafta farklı farklı adamlar gelip bu oyuncuyu izliyor. Ben hala Nasıl bizde oynadığına inanamıyorum Cidden.

Opsiyon mopsiyon koymamismiyiz lanet olsun ya iyi bakin olm belki vardir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray hakemide düzeltir işte !

• 3-0 olunca böyle oluyor ilk yarı çatır çatır atıyoruz kendimizi ikinci yarı fair play akıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

quote:

Yedek kadro ile sezonun topunu oynadık. Artık burdan biz yürürüz şampiyonluğa

Abartmayın ya

Niye kanka, BJK 5 atınca adamlar şampiyon oldular bi şey yok, biz ilk yarı yedek kadro ile 3 atınca auuvvv

Eskişehir çok kötü durumda buna rağmen 2 topları direkten dönüyor, 5 korner kazanıyor.

5 kornere bi penaltı vermiyorlar ya hocam, bizimde 2 top direkten döndü şuan taraftar son derece memnun oynanan oyundan. İllede felaket tellalığı yapacak birileri çıkyor her hafta

• Penalti pozisyonuna da deseydiler ya faul degil diye...

• Kolpaci emre

• Başbakan birlo girdi

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

keşke selçukda böyle bişey yapsaydı

Katiliyorum. Bence penalti penalti degildi.

• Harbi bu hamzada kafa çalışmıyor ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yedek kadro ile sezonun topunu oynadık. Artık burdan biz yürürüz şampiyonluğa

Abartmayın ya

Niye kanka, BJK 5 atınca adamlar şampiyon oldular bi şey yok, biz ilk yarı yedek kadro ile 3 atınca auuvvv

Eskişehir çok kötü durumda buna rağmen 2 topları direkten dönüyor, 5 korner kazanıyor.

5 kornere bi penaltı vermiyorlar ya hocam, bizimde 2 top direkten döndü şuan taraftar son derece memnun oynanan oyundan. İllede felaket tellalığı yapacak birileri çıkyor her hafta

Felaket tellallığı ile ne ilgisi var sen ligin sonuncusuyla oynuyorsun adamların iki topu direkten dönüyor tamam kötü oynamıyoruz ama öyle ahım şahım bir şey yok ortada.

• Uyuttular bizi ikinci yarı, çok dandik bir maç oluyor.
  • Tamam rakip zayıf ama denayer bu maçta 10/9 oynadı. Çok iyi bir performans

• quote:

quote:

quote:

quote:

Denayer ı sevsek tutamayız bu saatten sonra. Çocuk gerçekten çok yetenekli. Gitsin de zaten fazla bu lige.

Felaket tellalligi yapma hocam ya , cecu +denayer cok kral bi tandem olur ne yapalim ne edelim alalim su denayer i , ikinci yari grosskroyz gelcek carole nasil olur bilmiyorum ama defans 4 lumuz yillar sonra cok kaliteli bir hale gelmis olur

Kanka her hafta farklı farklı adamlar gelip bu oyuncuyu izliyor. Ben hala Nasıl bizde oynadığına inanamıyorum Cidden.

Opsiyon mopsiyon koymamismiyiz lanet olsun ya iyi bakin olm belki vardir ya

Opsiyon olsa bile bizim karşılayabileceğimiz bir ücret koyacaklarını sanmıyorum. Denayer gibi gelecek vaad eden ve Manchester City gibi bir Arap zengini kulüpte yer alan bir oyuncu için fahiş bir ücret istenecektir.

Bir ara yanlış hatırlamıyorsam 30 milyon Pound değeri olduğu muhabbeti dolaşıyordu.

• Olcan kendine gelmiş ama bilal gereksiz.

• Bu ne rezilliktir ya yarım saatte geri koşamadılar. Skor ne olursa olsun, böyle sorumsuzluk olmaz.
  •  STSL 10. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 29 Ekim, 20.45

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.