Şimdi Ara

STSL 15-16 1.Hafta | Mersin İY. - Beşiktaş | 16 Ağustos | 22.00 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
1
Favori
11.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Oğuzhan mükemmel oynuyor.

Senin avatarına kurban

Bir nazar duası okuyalım aman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Cenk Tosun > Sow + Burak

Soyle yapıp oyuncunun popolarini kaldırmayın ne güzel oynuyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo ben Cenk' i Antep' ten beri beğenirdim. Beşiktaşa geldiğinde de hep söylerdim çakma kral Burak' tan çok daha iyi diye.
  • Editore girip Oguzhanın ne varsa 20'ye çekmişler.
  • Samet Aybaba > Bilic

• Yeni yabancı kuralıda Türk oyuncuları iyi yönde etkilemiş durumda. Rekabet her zaman iyidir.
  • Biliç olsaydı ilk yarı berabere biterdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oynuyoruz,paslaşıyoruz ama mersin çok kolay pozisyona giriyor,adam kaçırıyor ozanı,inleri kaçırdık sağlam biri mutlaka alınmalı.
    Atiba 10 numara pozisyonunda oynuyor gibi maç sonunu getiremeyebilir yorgunluktan hem geriye hem ileriye çok koşuyor.
    Q7 ye ayağında top tutuyor diyordunuz ama töre bugün aşmış onu birkaç sefer yaptı bunu fazla yapmamalı.
  • Ersan, kısmen Rhodolfo (Ersan kabzımalı yüzünden iki taraflı savunma yapmak zorunda kalıyor ve bu yüzden eksik kalıyor. Hem sağ hem sol stoper oynuyor şuan diyebiliriz. Ersan ise ne mi yapıyor? Hiçbir şey yapmıyor. İlk 45 dakika adını bile duymadık. Şaka değil gerçekten spiker bir kez bile Ersan demedi.), Olcay ve kısmen Töre (Quaresma'nın gelmesi hiç yaramamış, kendisini 2.plana atılmış gibi görüyor olabilir çok isteksiz ve durgun ayrıca Quaresma ile kan davalık gibiler birbirleriyle yardımlaşma ve paslaşma sıfır) kötü oynuyor. Takımın geri kalanı çok kompakt ve disipline. Oğuzhan ekstra mükemmel ve bence böyle oynarsa 2.yarı da maçın adamı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Yoo ben Cenk' i Antep' ten beri beğenirdim. Beşiktaşa geldiğinde de hep söylerdim çakma kral Burak' tan çok daha iyi diye.

Bende biliyorum 4 yıldır lig TV var anteptede izliyorduk ama yuceltmwye gerek tok inşallah yarın medya çok başlık atmaz cenkle ilgili

• İşte Beşiktaş bu. Şenol Baba helalsin ya
  • Tosicde epey iş yapacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güntekin Onay; "Slaven Bilic olsa, Atiba'nın yanında Necip'i oynatırdı, Oğuzhan'ı oynatmazdı"

• Öne geçtik ama defans yine de çok korkutuyor beni, savunmayı düzeltmemiz lazım, orta saha ve olası hızlı bir stoper transferi yapılırsa daha iyi olacağımızı umuyorum.Şu halimizle gözüken, her maçımızın 3,5 üst olacağı
  • rodolpho topu tsubasa daki adamlar gibi kesti atagi baslatti ilerde barcelonaya donusup golu buldu takim.

SIMDI MODA BESIKTAS !!!!

• Orta sahaya sert bir defansif oyuncu lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Ersan, kısmen Rhodolfo (Ersan kabzımalı yüzünden iki taraflı savunma yapmak zorunda kalıyor ve bu yüzden eksik kalıyor. Hem sağ hem sol stoper oynuyor şuan diyebiliriz. Ersan ise ne mi yapıyor? Hiçbir şey yapmıyor. İlk 45 dakika adını bile duymadık. Şaka değil gerçekten spiker bir kez bile Ersan demedi.), Olcay ve kısmen Töre (Quaresma'nın gelmesi hiç yaramamış, kendisini 2.plana atılmış gibi görüyor olabilir çok isteksiz ve durgun ayrıca Quaresma ile kan davalık gibiler birbirleriyle yardımlaşma ve paslaşma sıfır) kötü oynuyor. Takımın geri kalanı çok kompakt ve disipline. Oğuzhan ekstra mükemmel ve bence böyle oynarsa 2.yarı da maçın adamı olacaktır.

Ben de yazını okumadan önce rodolfonun yanında kim oynuyor diye düşünüyordum.

• Şu ilk yarı oynanan oyunu izledikten sonra ilerisi için umutlanıyım diyorum ama aklıma daha önceki senelerdeki benzer başlangıçlarımız ve sezon sonundaki halimiz geliyor susup kalıyorum bi anda ama ALLAH izin verirse sonuda güzel olsun artık
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.