Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 13.Hafta Beşiktaş -Akhisar Belediye 29 Kasım 2015 | 17.00 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
2
Favori
9.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    milosevic'i beğendin mi kasımpaşa maçında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Kehanet tutuyor beyler Gs hocasını kovarak bu senede şampiyonluk yolunda ilk adımını attı

Kehanet değildir o totemdir. Kehanet olsa duramazsın.
  • Gereksiz mesaj atmaya gerek yok Beşiktaş gayet iyi top oynuyor ikinci yarı biraz daha vites yükseltirse farklı galip gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İY | beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor

Topla oynama: %76 - %24
    Pas yüzdesi: %85 - %53
    Toplam şut: 13 - 2
    İsabetli şut: 3 - 2

Yuh be yuh kasımpaşa macıda böyleydi kardşeim her geleni gol yemek zorundamıyız ya ne zaman iyi defans yapacağız
  • Kerhane bekçisi misin sen öyle bir golu nasıl yiyor bu adam anlamıyorum yav geldiğinden beri en az 10 tane maç kaybettirmiştir ama kaç tane maç kazandırdı bir düşünün.

• kgv dedik gol atın
  • Elim ayagim titriyor lan

• Beşiktaş'ın kaliteli kadrosu var ama kalede yeteneksiz bir adam varken işi zor. Büyük fırsat teper Akhisar'a yenilirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: abivos

İY | beşiktaş 0-2 Akhisar Belediyespor

Topla oynama: %76 - %24
    Pas yüzdesi: %85 - %53
    Toplam şut: 13 - 2
    İsabetli şut: 3 - 2

Yuh be yuh kasımpaşa macıda böyleydi kardşeim her geleni gol yemek zorundamıyız ya ne zaman iyi defans yapacağız

Rhodolfo gittiği zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşiktaşın ideal orta saha ikilisi atiba -tolgay yada atiba veli dir aga.atiba oğuzhan sıkıntı yaratır hermaç
  • Tolga gibi bostan korkuluğuna kaleci diye güvendin Şenol Güneş.Kaç paraydı Akhisarın kalecisi?Tolga izlesinde kaleci görsün.Bu maç Galatasarayda olsa 5-2 bile olur ama adamlar bize karşı ölümüne oynuyorlar.

• renkliler sevinmeyin 1 maç kaybeder 10 maç diriliriz . Şu kaleci sizde olsa 1 tane bile galibiyet alamayacaksınız . Kalecisiz oynayarak 1. olan takımdır beşiktaş fazlada umitlenmeyin bu sene şampiyon biziz çünkü . Şu oynadığımız futbolu görüp hala şerefli 3.lük diye züğürt tesselisi yapıyorlar Şenol hocamız çok iyi tek hatası valdesi istememesiydi o gün çok üzülmüştüm zaten
  • Hala bik bik ötüyor renkliler. Şöyle top oynayan var mı ligde? Biraz şansımız olsa zaten 3-4 tane en az atmamız lazımdı.

• sarışınlar dolmuş yine buralarda bu maçı kazanalımda maç sonu ne diyeceksiniz
  • akhisar eziyor resmen.

• Bu cihat arslanı bi kaç ay önce denk geldi ropartajini dinledim adam çok mantıklı konuşuyordu dedim kimmis bu. Akıllı teknik adam kendini belli ediyor konuşmalarıyla

• 2 şut 2 gol. Tolga zengin. Cinnet getircem evde tv yi kırcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark Power

fenerden ala balon mu var lan.Bu sarışınlar ne zırvalıyor? Ama o balonu Olimpiyatta patlattık onun acısı bu

1 kişi fazlaydiniz yenmemiz normal değil mi ?

• Son 3 maçta 9 gol yemiş 7 puan fark attığımız takımın taraftarları gelip burada atıp tutuyor ya pes !

Varsın bu maçı verelim, %76 topla oynama ile 7-0 korner ile 15-2 şut ile verelim sorun değil.

En azından silik, kişiliksiz futbol oynamıyoruz.

Sorun değil biz zaten bu maçı çeviririz ikinci yarı, önemli olan bunu söyletecek futbol oynuyor olmamız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

rakip 2 kere geldi 2side gol şaka gibi valla gittim 5 dk hava aldım geldim. Acayip sinirliydim.

Valla aynısını bizede yaptılar 2-0 ken poziyonları yokken gol attılar akhisar ya çok şanslı yada kendileri yaratıyolar

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.