Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 13.Hafta Beşiktaş -Akhisar Belediye 29 Kasım 2015 | 17.00 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
2
Favori
9.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

Trabzonu yenip liderliği alıp sonuna kadar gidicez Allahın izniyle

şikenin izniyle diyecektin

Adam maç kaybedince direk şike mevzusuna daldı. Beni sulandı herhalde yazık. Ayrıca ortada şike felan yok otur oku araştır başkasının ağzı ile laf söyleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Geçmiş olsun gençler,hakem yardımlarıyla zaten şu anda zirve yarışındasınız ama bunlara rağmen pereira'lı fenerbahçe eze eze kanırta kanırta şampiyon olacak

vitor'u eleştiren,şenol güneş'i tanrı yapanlara selam olsun

Adamsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    muhabbetin devamını okuyun komik duruma düşüyosunuz sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

Beşiktaş'ın hakkı yendi. Hep Aziz'in işleri bunlar, hakemleri ve federasyonu bağlıyor.

Azizin işi olsaydi sizinle olan macta emin ol biz kazanirdik .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

böyle hakemleri bilerek seyirciyi ve futbolcuları tahrik etsin diye veriyorlar. Skora etki edecek bir şey yapmamış gibi görünüyo ama 30 tane faul yapıldı bugün zar zor 2 3 tane kart çıkarttı bize daha fazla kart çıktı 2 tane futbolcu cezalı duruma düştü bedavadan.

akhisarın 237426 tane kontra atağını kesti size beleş faul vererek. ama hala hakemden şikayet ediyorsunuz

taraflı izlersen böyle olur tabi maçları. Neyse blok. İyi oluyo böyle alıntı yapın da bloklaması kolay olsun sonra sinirli olunca çekilmiyosunuz.

tripkoliğin triplere bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Bu maçı izleyince Vitor Perreira'ya biraz daha hak verdim. Kimse kusura bakmasın ama Beşiktaş bu maçta iyi falan oynamadı. Eğer azıcık içinizde objektiflik varsa Akhisar defansını takdir etmelisiniz, Douglas denen stoperi ayakta alkışlamalısınız o derece diyorum. Aynı şekilde bütün yan toplarda elini uzatıp topa müdahale eden kalecilerini tebrik etmelisiniz.

Akhisar=Chelsea misali bir maç oldu. Beşiktaş sözde iyi futbol oynadı ama aslında iyi falan oynadığı yok bu maçta. Sadece göz boyama futbolu oynadılar, neredeyse hiç tehlikeli pozisyonunuz yok. Q7'nin önüne düşen top dışında ciddi manada bir tehlikeniz yok. Akhisar defansı duvar gibi bütün toplarınızı kesti. Öyle önüne gelen topa vurarak, şut çekerek olmuyor. Ona bakarsan GS ligin en fazla şut çeken takımı ama sonuç?... Artık şu pohpohlamayı bırakın da azıcık mantıklı yorumlar yapın. Akhisar'ın 1 tane hatalı hareketi olmadı defansta. Fenerbahçe olsa Alves mutlaka bir salaklık yapardı mesela adım gibi biliyorum. Bu sadece bir örnekti.

Ayrıca Akhisar diğer anadolu kulüpleri gibi açıkçası çirkef bir futbol da oynamadı yani adamlar topu aldıklarında dikine oynamayı düşündüler, yeri geldi verkaçlarla, yeri geldi hızlı ve akıllı paslarla hücum etmeye çabaladılar. En azından adam gibi çabaladılar. Ben bu akşamki Beşiktaş'ı kesinlikle beğenmedim. Skenderbeu maçı da öyle fazla yoracak bir maç değildi yani hemen de yorgunluk bahanesi üretmeyin.

Kısaca Beşiktaş bu maç topu ayağında tutarak göz boyama futbolu oynamıştır. Bana göre iyimser bakacak olursak maçın hakkı 0-0 veya 1-0 Akhisar'dı. Hazır skora değinmişken belirteyim bu Tolga yeni değil uzun süredir böyle aptalca goller yiyor. Bunu da tartışmanızı bekliyorum.

Hey Allahım ya Bilmediğimiz konuda yorum yapmayın bence. Her iki laftan biri Chelsea.

STSL 15-16 Sezonu 13.Hafta Beşiktaş -Akhisar Belediye 29 Kasım 2015 | 17.00

30 şut atmışız kardeşim ''30'' ''30'' (sayıyla otuz.)

Kaleyi bulan şutların yüzde 20 si girse farklı galibiyet konuşuyordu herkes. Tarafsız olun biraz yahu.

30 tane atsaniz ne olur 5 tanesi kaleyi bulmuş

• aytac001 kullanıcısına yanıt
    :( üzgünüm ama yine olmamış. gerçekten cevap attıkça daha kötü durumlara düşüyorsunuz bloğunuzu açmışken lütfen şansınızı zorlamayın bitirelim muhabbeti bugünlük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

Beşiktaş'ın hakkı yendi. Hep Aziz'in işleri bunlar, hakemleri ve federasyonu bağlıyor.

Azizin işi olsaydi sizinle olan macta emin ol biz kazanirdik .

Ne diyorsun sen, Beşiktaş'ın hakkı yendi. Hep Aziz'in işleri bunlar, hakemleri ve federasyonu bağlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 2 tane atmış 2. yarı ful kapanmış biz hala ayağa oynayarak gelmeye çalışıyoruz bekler ve kanatlar orta yapmıyor hele ki bekler hiç orta yapmıyor kapalı savunmayı 10 kişini arasına dalarak açamazsın
  • quote:

Bu maçı izleyince Vitor Perreira'ya biraz daha hak verdim. Kimse kusura bakmasın ama Beşiktaş bu maçta iyi falan oynamadı. Eğer azıcık içinizde objektiflik varsa Akhisar defansını takdir etmelisiniz, Douglas denen stoperi ayakta alkışlamalısınız o derece diyorum. Aynı şekilde bütün yan toplarda elini uzatıp topa müdahale eden kalecilerini tebrik etmelisiniz.

Akhisar=Chelsea misali bir maç oldu. Beşiktaş sözde iyi futbol oynadı ama aslında iyi falan oynadığı yok bu maçta. Sadece göz boyama futbolu oynadılar, neredeyse hiç tehlikeli pozisyonunuz yok. Q7'nin önüne düşen top dışında ciddi manada bir tehlikeniz yok. Akhisar defansı duvar gibi bütün toplarınızı kesti. Öyle önüne gelen topa vurarak, şut çekerek olmuyor. Ona bakarsan GS ligin en fazla şut çeken takımı ama sonuç?... Artık şu pohpohlamayı bırakın da azıcık mantıklı yorumlar yapın. Akhisar'ın 1 tane hatalı hareketi olmadı defansta. Fenerbahçe olsa Alves mutlaka bir salaklık yapardı mesela adım gibi biliyorum. Bu sadece bir örnekti.

Ayrıca Akhisar diğer anadolu kulüpleri gibi açıkçası çirkef bir futbol da oynamadı yani adamlar topu aldıklarında dikine oynamayı düşündüler, yeri geldi verkaçlarla, yeri geldi hızlı ve akıllı paslarla hücum etmeye çabaladılar. En azından adam gibi çabaladılar. Ben bu akşamki Beşiktaş'ı kesinlikle beğenmedim. Skenderbeu maçı da öyle fazla yoracak bir maç değildi yani hemen de yorgunluk bahanesi üretmeyin.

Kısaca Beşiktaş bu maç topu ayağında tutarak göz boyama futbolu oynamıştır. Bana göre iyimser bakacak olursak maçın hakkı 0-0 veya 1-0 Akhisar'dı. Hazır skora değinmişken belirteyim bu Tolga yeni değil uzun süredir böyle aptalca goller yiyor. Bunu da tartışmanızı bekliyorum.

Hic pozisyonunuz dedigo
    in anda maci izlemedigini anladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Hey Allahım ya Bilmediğimiz konuda yorum yapmayın bence. Her iki laftan biri Chelsea.

STSL 15-16 Sezonu 13.Hafta Beşiktaş -Akhisar Belediye 29 Kasım 2015 | 17.00

30 şut atmışız kardeşim ''30'' ''30'' (sayıyla otuz.)

Kaleyi bulan şutların yüzde 20 si girse farklı galibiyet konuşuyordu herkes. Tarafsız olun biraz yahu.

2 takımın da 5 isabetli şutu var nasıl fark oluyordu bir anlat bakalim

• neyse güzel maçtı kasımpaşa galatasaray maçına geçelim arkadaşlar
  • Bugün Beşiktaş'ta tek eksik olan şey şanstı Galatasaray'da ki şansın birazı olsaydı rahat galip gelirlerdi
    Böyle sonuçlar 50 maçta 1 falan ortaya çıkar
  • Cris10 kullanıcısına yanıt
    Lütfen geri blok yap senin engin bilgilerin bana fazla. Hatta dur sen yorulma ben seni bloklayım da futbol adına vereceğin bilgilerden yoksun bırakayım kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Bugün Beşiktaş'ta tek eksik olan şey şanstı Galatasaray'da ki şansın birazı olsaydı rahat galip gelirlerdi
    Böyle sonuçlar 50 maçta 1 falan ortaya çıkar

İlk defa doğru bir tespit geldi. İşte böyle taraftar olsun canımı yesin ;)

• şu maçta sosa oyundan çıktıktan sonra topu orta sahadan ileri geçirmedeki eksikliği tartışcağımıza bu troll bu 10 yaşında muhabbeti yapan insanlara maruz bırakılıyoruz yazık.
  • Çık pozisyona girip atamamış bjk. Şanssız bir maç olmuş Beşiktaş için

• quote:

Ellerinize sağlık hocam aynen katılıyorum. Ancak bu kadar güzel yorumlanabilirdi.

Son dönemde en az 3 haftadır bariz bir düşüş vardı Beşiktaşta ama hâlâ sanki barça real oynuyormuş gibi bahsetmeye, şişirmeye devam ettiler. Topa çok sahip olmaktan, isabetsiz orta & şut girişimlerinden başka hiçbirşey yapmadı, yapamadılar. Bazı arkadaşlar eğri otursa da doğru konuşmalı, yiğidin hakkını vermeliler. Yok topa sahip olmaymış yok şu kadar şut çekilmiş, yok hakem yok avrupa maçından yorgun dönmekmiş..bunlar asla bahane değil. Bugün de oynansa 2 gün sonra da oynansa skoru bilemem ama sonuç aynı olurdu. İskenderbey le oynamanın nesi yorucu olabilir. Antrenman maçı gibiydi neredeyse. Sen Beşiktaşsın, böyle bahanelerin olmaması lazım.
    Hiç boşa kendinizi kandırmayın, Beşiktaşın çaresiz kaldığını, iyi oynamadığı gerçeğini görün istiyorum.

Akhisara helâl olsun harika oynadılar. Baştan sona futbolun doğrularını her anlamda en başarılı şekilde sahaya yansıtan taraf Akhisardı. Klasik anadolu takımları gibi değillerdi. Belli ki kendilerine özgüvenleri var, kazanmaya gelmişler, iyi futbol oynamaya gelmişler sadece kapanıp oynatmamak, 1 puana oynamak değil. 90+ haricinde bir kere bile şişirme top atmadılar. Baskı altındayken bile paslı , dikine hızlı çıkmaya çalıştılar, çoğunda da başarılı oldular. 1 tane bile net pozisyon vermediler Beşiktaş gibi etkili hücum oynayan takıma karşı, 1 kere bile hava topu vermediler. Kalecileri de iyi, takım savunması da geri defans hattı da çok konsantreydi. Hem kendileri doğru şekilde iyi oynadılar, hem de rakibi oynatmadılar. Fizik olarak da iyiydiler, rakibe sürekli yakın oynadılar.

Şu Douglao özellikle dikkatimi çekti Akhisar stoperi. Fizik var, havadan yerden her türlü etkili. İkili mücadelede zaten top geçiyor adam geçmiyor. Ayrıca ayakları da iyi şaşırdım. Defalarca geriden oyun kurarak ileri dikine iyi paslar attı. Maçın yıldızı kesinlikle bu oyuncuydu bence. Fenerbahçe keşke transfer etse çok isterim. Ben anlamıyorum nasıl farklı, doğru yönetiliyor bu Akhisar. Nasıl buluyorlar böyle Douglao, Rodallega, Niasse gibi oyuncuları. 2. golü atan siyahi oyuncuları da çok iyiydi, orta alanlarında da kuvvetli oyunculara sahipler. Güray çok klas bir oyuncu. Cihat hocayı kutlamak gerek, taş gibi takım oluşturmuş.

• iyi oldu besiktasa son maclarda dusus vardi iyice salmislardi simdi akillari baslarina gelir surekli hucum oynuyoruz her macta en fazla topa biz sahip oluyoruz en fazla pozisyon bizde ama isi bitiremiyoruz.

Aylardir konusuyorum arkadas bu tolgayla olmaz adam en ufak toplarda bile sektiriyor 2.gol nedir oyle ya ? Taraftar iyi islikladi biraz serefi varsa ya gecer yedek durur yada yurur gider.Macta tolga var diye mac izlemiyorum ben mecburmuyum her mac bas agrisi cekmeye

• Ve her zamanki gibi başka takım taraftarı/yaltakçıları konuya gelmiş. Ego kasıyorlar. Arkadaşlar, liderken, kararlar lehinizeyken hiç sesinizi duymadık. Avrupada 4 maçta 4 goller , kendi sahasında hezimet yaşayanlar. Ya yıldızınız fazlaydı, ya uefa'nız vardı. Biraz zihinlerinizi açın. 12 yaşında bir ergenin olaya bakış açısıyla, kör kütük destekçi olmayın. Takımımızın arkasındayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.