Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 2.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos | 21.45 | (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
3
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smylmzr

Toreyi goren oldu mu

Valla geçen maçta pek yoktu. İnşallah keşke satsaymışız dedirtmez bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Toreyi goren oldu mu

Soldan geldik hep tore aradan yardıma geldi ama bi şey eksik bizde sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosa ve gomez girmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renkliler gelmiş burda Quaresma'ya laf ediyorlar ahaha demekki içlerine oturmuş baya quaresma
  • Şu birbirine laf sokma yarışı bitmiyor bir türlü.Adam kızdırıyorsa sizi basın blok u geçin arkadaş çok basit bişey

Quaresma sanki isteksiz, hareketlerinden öyle bir şey sezdim ama geçici bir durum da olabilir.
  • Q7 de havalara girmis yine

Illa gel al havami diyorlar bekleyin 6.haftayi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Yine bedava ve HD maç keyfi.

Hocam pm'den linki atabilir misiniz zahmet olmazsa
  • şenol hoca kendi memleketine kasmıyor belli yok beşiktaş trabzonu follo foş ederdi eğer şenol hoca derbilerde böyle oynarsa bjk yine derbi kazanamaz ben ümiyliydim beşiktaş bu sene 2 gs maçınıda alıcak diye
  • Demek Trabzon doğranıyor başka bir maçı mı izliyorum emin olamadım. Cenk in posizyonuna kırmızı diyen adam kesin kör buna emin oldum, q7 yi çekemeyen adamlara cevabım nani ve Podolski açın onları izleyin q7 size büyük gelir

• bizim maçta kırmızı kart şovu yapan hakema bak birde bu maçtaki hakema bak şovmenler sizi
  • Puahaha Beşiktaş'lılar değil de Fener ve Galatasaray lılar bizim futbolculara yorum yapıyor ahahah ulan ya ne adamsınız
  • Kü7nin pozisyonu direk kırmızı ya da sarı + sarıdan kırmızı olmalıydı. Sarıyla ucuz atlattığı yetmiyor yerdeki adama neler yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naples

Yorumlara bak Beşiktaş konusu oysaki
    Yerde kıvranan adam bi anda atarak geldi ses yok

yerde kıvranan adama vurup ayağıyla dürtükledi çünkü
  • Erkan Zengin çok bencil oynamıyor mu? Rabotnicki maçında da böyleydi. Ortaya güzel paslar vermek yerine kendisi gitmeyi deniyor.
  • Beşiktaş Trabzon maç konusu mu burası ? Yoksa Beşiktaş-Trabzon&FB&GS maç konusu mu?Bu nasıl bir garez?

Quaresma aynı hala.Kırmızı yese kimse ses çıkarmaz.Motta'nın da sözleşmesini uzatanlara bir çift lafım var: bu adama beyin nakli yapılsın ya da devre arası yollansın.

• Hani arakdaş geçen hafta kıyamet koparan beşiktaş bu mu? Quresma heralde halısaha maçında zannediyor kendini. Artist gibi topa koşmuyor yusuf koştu aldı topu adamın ayağına resmen çift daldı. Hakem pozsiyonu çok net gördü ama yüreği yetmedi kırmızı vermeye
  • Q7 geldiginden beri gokhan tore 2. Plana atildi oysaki gokhan q7den daha fazla verim sagliyor bu takima

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

bizim maçta kırmızı kart şovu yapan hakema bak birde bu maçtaki hakema bak şovmenler sizi

Başkanları akp elçisi gibi çalışıyor hakemlerde korkuyor haliyle
  • Şenol Güneş, Trabzonspor karşısında teknik direktör olarak çıktığı 11 maçın 1'ini kazanabildi.

Çok Garip
  • Quaresma çöp demiştim, bu takımda yer bulamaz. Olcay oynar,Sosa ortaya geçer

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.