Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 3.Hafta | Gaziantepspor - Beşiktaş | 28 Ağustos Cuma | 21.15 | (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
0
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gomez in yüzü hiç gülmüyor pas istemiyor yanlış pas gelince kızmıyor neden böyle bu adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

Alacagimiz ortasaha duran toplari da kullanabilmeli

Katılıyorum. Tüm serbest vuruşlar ve kornerler çöp. Koskoca Beşiktaş yahu, neden kimse müdahale etmez bu duruma?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gomez oyunda yok neredeyse aga.gomezi beğeniyorlar bide. orta sahaya gelip verkaç yapsana.yok.ileride sırık gibi bekliyor.

dünyada son 2 yıl yatmış oyuncuya 3,5 milyon avro yıllık kemiksiz veren kulüp yoktur herhalde.
  • olcay kesinlikle çıkmalı oyuna katkı sıfır. Aslında şu Kerime defans arkası koşu öğretseler çok iyi olur. Olcay koşuyor ama hem ağır hem güçsüz hem teknik sıfır.
  • Fb rize macinin ilk yarisi berbatti ama rvp klasini gosteren bi golle takimini one gecirdi bu tarz adamlar ozellikle bu tarz maclarda cok onemli

• Orta saha yok. Sosa geziyor. Atiba garibim yalnız. Cenki sattık. Transfer pazar gecesi bitiyor. Transfer olmayacak herhalde. Veli Tolgay döner erkenden inşallah :(

• 2. yarıya kerim olcay değişikliğiyle başlamamız lazım bence olcayı iyi bulmadım bugün diğerleri fena değil
  • Kötü maç oluyor olcay cenk yada kerim girmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay çöp, Tosic hücüm yeteneğin sıfır bari ileri çıkma da kontra yemeyelim ordan. Gomez'e bi hava topu atamadılar arkadaş. Kerim girse bari Olcay'ın yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

gomez oyunda yok neredeyse aga.gomezi beğeniyorlar bide. orta sahaya gelip verkaç yapsana.yok.ileride sırık gibi bekliyor.

dünyada son 2 yıl yatmış oyuncuya 3,5 milyon avro yıllık kemiksiz veren kulüp yoktur herhalde.

Sen hangi maçı izledin bilader
  • Atan kazanır gibi bir maç. 1-0 veya 0-1 bitecek gibi duruyor. Gomez bence iyi top saklıyor.

• hadi trabzona pozisyon bulamadık gaziantepe nasıl bulamıyoruz
  • bitik şöhret oyuncu almayacan aga.maddi manevi zarar ediyorsun sonra.genç ve koşan oyuncu alacaksın.günümüzde futbol fizikle oynanıyor.

gomez demba ba nın sol ayağı olamaz.adamın hedefi bitmiş niye koşsun.gaziantep nere diye kafasında soru işaretleri vardır.

hedefi olan genç oyuncu alacaksın.beşiktaşın son 2 yılındaki kompakt oyununun nedeni buydu.bu sene gomez ve q7 transferleri yanlış yola yaptılar.
  • Gomeze pozisyon yaratmayı geçtim top atan yok. Olcay her zamanki gibi berbat oyununu sürdürüyor. Tosic de her zamanki gibi hata orta açmaya çalışıp başarısız oluyor. Bana göre Olcay yerine Frei girmeis lazim
  • Maç o kadar kötü ki konuda trol bile yok

• Gomez, Sosa ve Tosic fizik olarak tam istenilen seviyede değiller fakat bir kaç haftaya tam hazır olur ve takıma iyi katkı sağlarlar. Bol keseden sallamayın hemen Gomez boş transferimiş, Sosa geziyomuş sahada... Gomez ve Sosa kalite getirecek ilk iki hafta sahada olan takıma merak etmeyin, sadece süre lazım.

• Karcemaskas alinmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay' da bizim göremediğimiz ne var cidden merak ediyorum kaç senedir takip ederim hiç bir + yönünü göremedimde ben.
  • takım daha alışması lazım.Gomez bu şekilde iş yapamaz.İlk Mersin maçında göklere çıkardılar takımı medya tarftar falan..Ama gerçekci değildi.
    Bu gidişle bu sene de kritik maçları kazanamayız.Yani sorun başka yerlerde.

Bir kere bize açık veren takımlara iyi pasla sonuça gideriz ama diğerlerine ? Şu an Antep alan bırakıyor bize ama biz kötü oynuyoruz.Bir de Trabzon gibi takımla oynasaydık şu an yenık durumda idik
  • o değilde tosun un suçu neydi aga . hetrik yapan tosuna yedek kulübesi gözüktü.

şenol hocanın eline 2 bomba bıraktılar.gomez ve q7 .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.