Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 6.Hafta | Galatasaray - Gaziantepspor | 26 Eylül 2015 |19:00 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
3
Favori
6.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzgün bir forvet olsa bu maçı 3-1, 4-1 gibi bir skorla alırdık.

Kendisini pek sevmesem de Burak Yılmaz tam bu tip maçların adamı.
  • Umut paralel yapinin bir uzantisi sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

Trabzon galibiyeti sonrası havaya girmiş Gs , evinde çok rahat farklı bir galibiyet alır.Burada dalga falan geçmiyorum , ciddiyim.Gs toplayacak

2-1 çok iyi bir skor değil ancak oynanan oyun tatmin ediciydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

Önlerden.

Galibiyet serisine başlamamız lazım her ne kadar oyun umut vermese de.

2-1 yazalım.

İlk mesaj

2-1

• la Jem le emre çolağı oyuna almanın tek bişr mantıklı açıklaması var BU HAMZA TARAFTARA GICIKLIK YAPIYO
  • yav bu Sinan sevdasi nediryav.Ne gorduk daha Sinanda 1 topu direkten dondu diye mi bu laflar. kanat icin alternatif olabilir ama forvette o fizikle sittin sene oynayamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray ın ölüsü bu ligde yine şampiyon olur, bekleyin görün.
  • Şehir dışındayım. İzleyemedim maçı, hope gol atmış.

• Kötü diye eleştrilen poldi gene 1 tane atmış ve Galatasarayın en golcu oyuncusu işte kariyer ve isim varkı böyle bişey.
    İzleyebildiğim kadarıyla Jose hakkında ilk dediğim Realin çocukları anadolunun köylü evlatlarından hertürlü iyi top oynar demiştim aynende öyle sözde Birlo kariyerinin sonunda henüz topa vurmayı öğrenememiş 10yaş büyük ama futbola bakarsan Jose hoca olur böyle topculara.
    Sinan azimli helal olsun çocuğa Burak gibi top bekleyip ofsayta düşmüyo hiç yoktan
    +Bonus hoca Emreyi böyle basit anadolu maçlarında oynatıp kaliteli maçlarda Yasini oynatmalı
  • Beyler bu senede şampiyonuz tamam 4 4 lük oynamıyoruz ama sezon sonu görüşürüz biliyorum bunu eksiliyeceksiniz ama görücez geçen sene de demiştim 4 yediğimiz zamanlar bu takım ligin sonunda ayakta kalır diye ve öyle de oldu bir kupa değil tam 3 kupa kaldırdık dalga geçenler geçsin eksilesin ekşici tayfa sizi hiç birşeyi beğenmiyorsunuz..
  • fena oynamadık ama bu takım defansıf yönünü geliştirmeli ligde toplamda 2 golü olan takım 10 dk da golü attı bize. defansif anlamda gelismemiz gerek

• Beşiktaşlılar kızmış olmalı onları 3. lük tahtından ettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

yav bu Sinan sevdasi nediryav.Ne gorduk daha Sinanda 1 topu direkten dondu diye mi bu laflar. kanat icin alternatif olabilir ama forvette o fizikle sittin sene oynayamaz.

Adam u21 de geçen sene 20 macta 26 gol attı

• antep ölmüş ağlayanı yok böyle bir takıma bile 2 tane golü zor atıyoruz denge dengeoğlu sağolsun bam üçlüsünden sonra umut-jpk-burak üçlüsünü başımıza sardı allah yardımcımız olsun
  • Sneijder de çıkınca özlenen Akhisar'ı gördük,
    sağolsun hamza hoca ne diye takımın klas ayaklarını çıkarırsın umut dururken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Beyler bu senede şampiyonuz tamam 4 4 lük oynamıyoruz ama sezon sonu görüşürüz biliyorum bunu eksiliyeceksiniz ama görücez geçen sene de demiştim 4 yediğimiz zamanlar bu takım ligin sonunda ayakta kalır diye ve öyle de oldu bir kupa değil tam 3 kupa kaldırdık dalga geçenler geçsin eksilesin ekşici tayfa sizi hiç birşeyi beğenmiyorsunuz..

Olursunuz 😎

• gael kullanıcısına yanıt
    hafta içi maç var ayrıca emre yi tekrar kazanmak için almak iistedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

quote:

yav bu Sinan sevdasi nediryav.Ne gorduk daha Sinanda 1 topu direkten dondu diye mi bu laflar. kanat icin alternatif olabilir ama forvette o fizikle sittin sene oynayamaz.

u21 i premier league filan mi saniyorsunuz.ptt 1. liglen bile kiyaslanamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denayer cok iyi . Jose iyi ama oynadikca cok daha iyi olacak . Poldi bu mac biraz kipirdadi Standart ustu bir forvetimiz olsa mac en kotu 3-1 biterdi . Umut 1 karsi karsiya birde altipas icinden kacirdi

Bizim acimizdan kotu degerlendirebilecegimiz orta sahanin cok kolay oyundan dusmesi . Valla bana Melo nun gorevine en uygun Jem gibi geliyor . Sanki kalibina gore saglam gibi bilemiyorum belki goruntusu beni yaniltiyor ama Bilalden defans yapmasini beklemektense Jem in biraz daha ustunde durmak faydali olur gibi .

Skor iyi olmasada boyle maclar rtim yakalamak ve galibiyet serileri icin onemlidir . Ihtiyacimiz olani aldik .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

quote:

u21 i premier league filan mi saniyorsunuz.ptt 1. liglen bile kiyaslanamaz.

Umut'a sabredileceğine Sinan'a şans verilsin. Umut kadar presi o da yapar. Gol de atar. Kalp sağlığına da iyi gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.