Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 7.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 04 Ekim 2015 | 17:00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
0
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Gökhan Töre şu an 10 asistte olabilirdi , ama bende biraz yoğun 2 maça bağlıyorum ama yine de son 5 dk böyle olmamalı

Dipnot : GOMEZ'e saygılar

Bobo > Almeida > Ba > Gomez.

Hey gidi hey nereden nereye. Bobo'dan öncede Nobre, Veysel, Youla'lar vardı.

Sonrada Evrim yok diyorlar Uzmanlar açıklasın bunu.

• Davul olayım e mi? Link istemeye girmiştim :) Nasıldı maç?
  • Şu laubalilikten ders çıkarsınlar başka bişey istemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomez saydırıyor golleri bizim ki hala Van Persie'yi yedek oturtuyor. Terreano'ya diyekte Şenol hocayı alsın. Beşiktaş'ı tebrik ederim.
  • Beşiktaş'ın golü nizami arkadaşlar,kendimce bir ofsayt çizgisi çizmeye çalıştım.Q7'nin ayağından çıkarken top,Gomez daha adımını atmıyor.Toptan bile geride.
     STSL 15-16 Sezonu 7.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 04 Ekim 2015 | 17:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

quote:

Orijinalden alıntı: Donguç

Beşiktaş'ın golü nizami arkadaşlar,kendimce bir ofsayt çizgisi çizmeye çalıştım.Q7'nin ayağından çıkarken top,Gomez daha adımını atmıyor.Toptan bile geride.

Teknoloji de son nokta

Paint terk

• Valla yorgun ve eses deplasmanından 2-1 galip gelen lig lideri takımımı tebrik ediyorum, öncelikle.
    Kendimce maça dair bir kaç yorum getirmek istiyorum.
    1. si ve bence en önemlisi Kalemize her maç maksimum 2-3 top geliyor ve en az 1 i kesin gol oluyor. Yani kaleye gelen top, gol yeme oranımız çok yüksek. Malesef Tolga (bugün çıkardığı topta çok iyiydi) genel olarak güven vermiyor. Ayrıca oyuna top sokuşları berbat ötesi dikkat edin. %99 bile değil, oyuna uzun soktuğu topların %100'ü rakibe gidiyor ve kaleci kökenli hocamız bunu nasıl atlıyor anlayamıyorum.
    Atiba her maç aynı ciddiyetle, aynı özveriyle oynuyor. Bu adamdan bir takımda 3 tane olsa o takım maç kaybetmez bence :)
    Tosic çok kötü bir oyuncu malesef, ama genel olarak defans hattımızın hepsi kötü. Daha alışamadılar birbirlerine gibi basit bir nedene sığınmamak gerekiyor. Pozisyon bilgileri, topa müdahaleleri, topu oyuna sokuşları ve pas tercihleri genel olarak yanlış.
    Sosa son 3-4 maçtır çok çok kötü oynuyor. Bugünde ilk yarı izlediğim sosayı herhalde ilk defa böyle izledim. Hoca bu kadar nasıl sabretti anlamak mümkün değil.
    Q17, geçenlerde bir gazeteci "Quaresma çilek olabilir ama pasta muzlu" diye yazmıştı. Sonuna kadar katılıyorum. Q17 takımın hızını düşürüyor, gereksiz işler yapmaya çalışıp, yapamıyor, kaptırdığı toplar kontraya dönüyor. Takım savunmasında hiç yok. Hücumda pası en son düşünüyor. Bugün Tosice bindirmelerinde bir tek pas bile atmadı.
    Töre pas yaptığı zaman farklı, topla oynadığı zaman farklı kişiliğe bürünüyor bence, ve benim tercihim kesinlikle paslı oynamasından yana olurdu. Gereksiz yerlerde 3-4 kişinin arasına girmesi,, takım hızlı atağa çıkarken topu ayağından çıkarmaması takımı geriye atıyor.
    Gomez 2 gol attı ama hala bir uyum sorunu olduğunu düşünüyorum. Özellikle de şutu pek fazla düşünmediğini, daha çok pas yapmayı tercih ettiğini gözlemliyorum.
    Ekstra adamlardan Necip bu sezon iyi oynuyor, yapması gereken işleri layıkıyla yapıyor. İsmail sporting karşısında tosicin yerine oynayabilecek performansı gösterdi bence(ama yeterli değildi tabi) Olcay son vuruşlarda olmasa da enerjisi, rakibe baskısı, rakibi bozması falan çok iyi. Yedekten gelsede, 11 de oynasada iyi çalışıyor. Cenk sezona iyi başlamıştı ama şansızlığı Gomez gibi bir oyuncunun önünde olması. Çift forvet oynanabilir bazı maçlarda. Bugün hoca oyuna geç aldı. Gomez 65 den sonra oyundan düşmüşken 65-70 arası Cenki alsaydı gol atabilirdi diye düşünüyorum.
    Genel olarak benim negatif olarak gördüğüm şeyler bunlar. Pozitifi herkes biliyor. İyi mücadele ediyoruz, çok koşuyoruz, kaybetmiyoruz ve LİDERİZ...

• Güzel maç oldu net galibiyet Eskişehir deplasmanları her zaman zordur Şenol hoca ile takım ivme katarak devam edicektir her zaman üstüne katıcaktır Şenol hocanın takımları ilk 10 haftadan sonra açılıyor seri galibiyetler alıp zevk vererek oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi kendimce :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

Ofsayt yok top onde allah askina. Dun eliyle gol atanlar lutfen

Ahahahaha +1
  • İlk gol ofsayt beyler, az dürüst olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donguç

Beşiktaş'ın golü nizami arkadaşlar,kendimce bir ofsayt çizgisi çizmeye çalıştım.Q7'nin ayağından çıkarken top,Gomez daha adımını atmıyor.Toptan bile geride.

donguc sen bi harikasin dostum..

• Son dakka yine kanser olduk. Neyseki 3 puan geldi. Umarım bu oyunculara bir ders olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: le_tatative

İlk gol ofsayt beyler, az dürüst olalım

hay ben bu forumun

• quote:

Orijinalden alıntı: R7GE

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: R7GE

quote:

Orijinalden alıntı: Andrew Lincoln

İlk gol ofsayt

Obama da beyaz

Müslüm baba iyi rockçıydı Allah rahmet eylesin

/>

acaba bu topu kim tamamlıyor?

Nedense geri kalanını kesmişler pozisyonun

• Şu bitmiş eskişehire 2 puan bıraksaydık varya...

Olcay oyuna giriyo koşmuyo şaka gibi, quaresma koşmuyor diyolar birde. Kerime yazık oluyo valla kenarda çürüyecek çocuk.

Şenol hocanın bugünkü laubali oyunu kesinlike takımla konuşması lazım. En az 5 atabileceğimiz maçta, 2-1 kalp krizi geçiriyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Gökhan Töre şu an 10 asistte olabilirdi , ama bende biraz yoğun 2 maça bağlıyorum ama yine de son 5 dk böyle olmamalı

Dipnot : GOMEZ'e saygılar

Bobo > Almeida > Ba > Gomez.

Hey gidi hey nereden nereye. Bobo'dan öncede Nobre, Veysel, Youla'lar vardı.

Sonrada Evrim yok diyorlar Uzmanlar açıklasın bunu.

Besiktas 'in forvet sıkıntısı fazla olmadı aslında, hep kanatlarda ve defansta sıkıntı vardı.Bobo,Ba,Gomez ligin üstünde forvetler bence,Fenerbahçeli olarak söylüyorum

• Maç kaç kaç bitti ?

• Az önce de dediğim gibi Beşiktaş'ın golü nizami.Bu seferki ofsayt çizgisini düzügün çizmeye çalıştım.Gomez topun arkasında.Buna ofsayt değil,geriden koşarak gol atma denir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.