Şimdi Ara

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
2
Favori
23.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ı tebrik ederim. Hak ederek kazandilar. Biz birakin puan almayi puanimizin kirilmasini hakediyoruz. Boyle rezil bir takim ve oyun olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun arkadaslar. Hakeden kazandi. Takiminiza guvenerek kesin konusmalari birakirsiniz diye umit ediyorum. Balon patladi hakketten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Feneri şampiyon yaptık

Hakemler bu sene haddinden fazla beşiktaştan yana. Her maçta her pozisyonda hakem takdirini beşiktaş lehine kullanıyor. Bunu her maçta gördük. Fenerbahcenin önünde tek engel hakem bence bu sene.

• Ligin ilk yarısı böyle biterse Galatasaray taraftarı şampiyonluk için Beşiktaşı desteklemeye başlar diye düşünüyorum. Biz bunu bir galibiyet olarak değilde şampiyonluk için bir hediye olarak kabul ediyoruz Teşekkürler. Bu arada saha dışında düşmanlık olmayınca saha içinde de düşmanlık yaşanmıyor. Gayet keyifli dostane bir maçtı. Maçın skorunu bence Umut belirledi. Şut atacak adamın topuna girdi. Bu adam bitmiş resmen. Neyine sözleşme uzatıyorsun ver Antepe üstüne de bir miktar para say Al Muhammeti en azından geleceğe yatırımın olsun. Türk futboluna katkın olsun. Taraftara tesellin olsun. Adam gibi bir santraforun olsun.
  • Hakeden kazandı geçmiş olsun istatistiklere bakarsanız galatasarayı mahalle takımıyla karıştırabilirsiniz bakmayın bence 0 pozisyon 1 balık.

• Kendilerini dev aynasında görenlerin, rüyadan uyanmalarını sağlayan maç oldu bu.
  • Üzülmeyin sizin UEFA kupanız var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Rakip Sabri'nin kanadından geliyor. Gökhan'ı da alıyor oraya. Sen gidip tam terse ayakta duramayan Tarık'ı alıyorsun.
    2-1 geridesin 2 golü de aynı taraftan yiyorsun ama maçı izliyorsun. Podolski kayıp yine seyrediyorsun. Değişiklik hakkın var yapmıyorsun. 90. dakika olmuş halen ileri çıkmıyor takım.
    Kusura bakma Mustafa hoca senden de olmaz.

aynen o nasl değişiklikler be :D bilal gibi solak bir orta saha var gidip stoperi orta sahaya almş :D saçma sapan kadro dizilişleri Allah sabr wersn gsye bütn değişk hocalar size denk geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 14 Aralık Pazartesi, 20.00

Oğlum benim capsim lan bugün üye oldum inciye hemen ünlü olmuşum

• Haftabaşı gelip ne zaman kazandınız diye besiktasa artistik yapıyodu bizim taraftar bozuntuları. Ulan baksana Galatasaray'ın haline. Hala konusabiliyosunuz yok yeneriz falan diye. Taraftar ne ki klüp nolsun. Hala Selçuk,Burak,Umut,Sabri,Semih,Yasin savunulmaya devam etsin. 3.lüğe muhtaç olucaz lan bakın görüceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Astra

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Feneri şampiyon yaptık

Hakemler bu sene haddinden fazla beşiktaştan yana. Her maçta her pozisyonda hakem takdirini beşiktaş lehine kullanıyor. Bunu her maçta gördük. Fenerbahcenin önünde tek engel hakem bence bu sene.

bir şey biliyorsam bu sene yüzde 99 Fenerbahçe şampiyon olur
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

Olimpiyatta 3 puan garanti, Beşiktaş in kurasi akşam 8 de, mac oynanmadan puan tablosu yapanlar vs burada mi?

BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAŞTIR ALTINDA KALIRSINIZ.

Bu neyin havası 4 seneden sonra ilk defa kazandınız.Hangi büyük taştan bahsediyorsunuz?Kendi kendinizi büyütmeye devam edin böyle.

Beşiktaşlı kafası çok iyi ya şampiyon olsalar demek ki dünyanın en iyisi biziz bizden büyük yok diyecekler.Bu kadar mı hasrettiniz kazanmaya, yedek kulübesi Avrupa kupası almış gibisevinmek için ayakta bekliyor son saniyeyi.

Neyse iki yıldızlı git bi 7 kere daha şampiyon ol da öyle muhattap olalım.O zaman bakarız taş büyük mü küçük mü.

Eğri oturup doğru konuşalım gs li kardeşim, uzun yıllardan sonra ilk defa böyle bir bjk-gs maçı izledim, gs yi hiç bu kadar mahkum görmemiştim kabul edin bu sene fossunuz yenilince susmayı bilin bi zahmet haftaiçi de car car konuşuyodunuz yediniz 2 tane oturdunuz yerinize hade şimdi peçete almaya git

• beşiktaşlıların konusu zaten var gelip buraya yazmaları fenerlilerden daha aciz olduklarını gösteriyor.

Hamza hoca gitsin gitsin diyenler alın size denizli. Adam eldekilerle bu kadar yapıyor diyenler boş laf yapmasınlar, kadro hamza hocada da aynıydı.
  • artık şu yasin kesilmeli üçlü orta sahaya dönülmeli bunu anlamamak zor değil.
  • Renklileri pistten alalım çünkü renkli dünyanızı kararttık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1persie

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar -_-

Cimbom ağlama

fenerli olarak beşiktaşın yenmesine niye sevindin ki

2-2 olsun diye yalvardım ben.

panpa şimdi şöyle birşey..

galatasaray elbet yükselişe geçer.Ama beşiktaş gs yi yendigi için Gs yi yarıstan çıkarıyor..Bjk zaten 3.olacak. o kesin

• Galatasaray gibi bir rakibi bir kiÅŸi eksik yenmek her zaman zordur.
    İzleyemedim ama temiz, olaysız maç olmuş sanırım, iki takıma da teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

Olimpiyatta 3 puan garanti, Beşiktaş in kurasi akşam 8 de, mac oynanmadan puan tablosu yapanlar vs burada mi?

BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAŞTIR ALTINDA KALIRSINIZ.

Bu neyin havası 4 seneden sonra ilk defa kazandınız.Hangi büyük taştan bahsediyorsunuz?Kendi kendinizi büyütmeye devam edin böyle.

Beşiktaşlı kafası çok iyi ya şampiyon olsalar demek ki dünyanın en iyisi biziz bizden büyük yok diyecekler.Bu kadar mı hasrettiniz kazanmaya, yedek kulübesi Avrupa kupası almış gibisevinmek için ayakta bekliyor son saniyeyi.

Neyse iki yıldızlı git bi 7 kere daha şampiyon ol da öyle muhattap olalım.O zaman bakarız taş büyük mü küçük mü.

Onu bunu bırakta ali samiyen kapanış derbisine ne yendik be

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.