Şimdi Ara

STSL 18. Hafta Karşılaşması | GALATASARAY A.Ş. - MEDICANA SİVASSPOR 16.01.2016 | 19:00 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
0
Favori
6.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sivastan ne bekliyodunuz okan buruklu sivas zaten güçsüz bir de gs ile oynuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Sneijderin bile deli gibi pres yaptigi macta burak adindaki insan evladinin dotunu kaldirmamasi insani deli ediyor. Aldigin paralar haram zikkim olsun burnundan fitil fitil gelsin kanimizi emdin

Amin amin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #17 Burak " Ayağına top gelmeden oynamayan" Yılmaz QRALLLL
  • link pls
  • ne alaka fenerliyiz diye aynımı konuşmamız lazım dünyadaki bütün fenerliler aynı görüşleremi sahip olmak zorunda
  • Forvet forvet forvet.

Bu kadar net,takım resmen forvet diye bağırıyor.

• bir kaç takım dışında dedim zaten genel olarak saydıklarınız takımlar hali haazırda fenerbahçe ve beşiktaşa karşıda aynı şekil oynadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Benim aklıma hep bi soru geliyor niyeyse.Ya bu sene bariz belli oldu beşiktaş ve fenere karşı anadolu takımları sanki o gün hayatının son günü gibi oynuyor tekmeye kafa atmalar adamın ciğeri bitse sahada ameliyat olup yeni ciğer taktıracak nerdeyse.Ama gel gör ki bir kaç anadolu takımı dışında hepsi galatasaraya karşı yatış durumunda.

hocam ben onu açıklayayım. şimdi sen kendi takımını izlerken taraftarlık gözlüğünden bakıyorsun olaya. Bizim maçımızı izlerken ise ikisi de eşit senin için o an. Karşı takım senin takımına "engel olduğu" zaman ya adamlar canla başla çalışıyor ediyor derken, galatarasay normal top oynarken ya bunlar "neden birşey yapmıyor" düşüncesiyle izliyorsun. Engel olduğu zaman da normali bu diyorsun. Hatta gs'nin eksiği olsun da göreyim tutkusundasın. Hepimizde bu olay var o yüzden bu kadar holiganlık yapılır. Psikolojik etmenler kendimizi çok haklı gösterir

• Burak topa koşmaz top Burak'a gelir.

• ayrıca rize ve antalya iyi oynamadıki siz izin verdiniz kişisel hatalardan yediniz golleri
  • poldi niye oynamiyor sakat mi? poldi bile buraktan daha iyi forvet olurdu.. hos butak yerine oraya bi kutuk de diksrn en azindan gelen topun carpip girme sansi olurdu ya neyse...

• Emple kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin takım 10 puan geriden geliyor haksızlık etmişsin. ama dediğin şey yok değil gönül bağı bizim ligde kolay kolay kopmaz ama senin dediğin kadar çok değil demekki sayıları ki 10 puan var arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

ne alaka fenerliyiz diye aynımı konuşmamız lazım dünyadaki bütün fenerliler aynı görüşleremi sahip olmak zorunda

Sana karsi lafim yok yok su takim yatiyo yok oynamiyolar bilerek falan diyenlere aslinda lafim. Istatistik gun gibi ortada yatan takim 8 sut atar mi ?

• Abi nedir bu korkunuz? 11 puan fark var yahu. Biraz sakin olsanız da biz de arada da olsa iyi oynamaya başlamışız ona sevinsek kendi aramızda yorumlar yapsak?

• maçı izleyemiyorum bi el atın
  • kanat oyuncusuna vereceğimiz parayı alıp forvet parasının üstüne koyalım hem 5 ay sonra bruma gelecek hem de sinan'ı oynatırız da belki bir genç oyuncu yetiştirirz.
  • Atıf, beyhan ve kaleci bunlar da vadat üstü. Bunun dışında kalanla sivas 2. Kigde oynayamaz. Ne yazık ki küme düşecekler. Savunma hattı feci kötü. Omeru diye bi oyuncu alınmış ama yazık verilen paralara neye göre seçiyorlar bunları? Gs aynı tas aynı hamam. Rakip hata yaparsa ok ama yapmassa? Bu sivasa bile baya bi bet pozisyon verdiler muslere günü kurtardı gene

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Her sene olduğu gibi operasyon başlamış

yok artık adam ölseydi istersen

Pozisyonun öncesi taç kararı Sivas'a verilmeliydi, ardından gelişen pozisyonda en fazla tehlikeli hareket var bir şey yok hiçbir takıma da penaltı verilmez. Sinan iyi öğrenmiş Burak'tan kendini yere atmasını.

Cildir aslanim benim cildirr korku baslamis

O zaman 18 haftadır Beşiktaş'tan tir tir titreyecek şekilde korkuyordunuz? Zira, bizim konulardan çıkmayıp her pozisyona ağlamaya bayılıyordunuz.

Ben MDelice'yi Beşiktaşlı sanıyordum yemin ederim, hepimizden çok mesajı var bizim forumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakat hocam yaklaşık 3 hafta yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Her sene olduğu gibi operasyon başlamış

yok artık adam ölseydi istersen

Pozisyonun öncesi taç kararı Sivas'a verilmeliydi, ardından gelişen pozisyonda en fazla tehlikeli hareket var bir şey yok hiçbir takıma da penaltı verilmez. Sinan iyi öğrenmiş Burak'tan kendini yere atmasını.

Cildir aslanim benim cildirr korku baslamis

O zaman 18 haftadır Beşiktaş'tan tir tir titreyecek şekilde korkuyordunuz? Zira, bizim konulardan çıkmayıp her pozisyona ağlamaya bayılıyordunuz.

Ben MDelice'yi Beşiktaşlı sanıyordum yemin ederim, hepimizden çok mesajı var bizim forumda

Bende sizi Gsli saniyorum valla. Her konunuzda bizim adimiz geciyo

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.