Şimdi Ara

STSL 19. Hafta | Osmanlıspor FK - Galatasaray | 23 Ocak Cumartesi, 19.00 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
1
Favori
11.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ardacigim bu İngilizler enteresan. Türkiye'de olacak bu tesisleri basarlar. Sizin taraftar tiyatros izlediği için 300m €'luk çöküşü izliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir yorum Uyruğu ile ne alakası olabilir ki hocam ve ya neden böyleler.
  • Hakan'ın yaptığı tam iş bilmezlik, top geliyor adam önünden kaçtı eğildi inanılır gibi değil..

Ondan sonra yeriz tabi defansa bak gole bak.. Toptan korkan defans

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlilk programını trolleyen adam vardı ya, hani yanlış derse girmişimdir belki falan diyodu, gerisi sana kalmış hacı benden bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

Ardacigim bu İngilizler enteresan. Türkiye'de olacak bu tesisleri basarlar. Sizin taraftar tiyatros izlediği için 300m €'luk çöküşü izliyor

Millet bizde medeni medeni izliyor gol yiyincede enfazla bi küfür edip gidiyorlar

• Hakan balta -Sabri oynamasa olur defansta yok gibiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Bizim konularda trollluk yapanlari gorunce agliyorsunuz ama burasi besiktasli trollden gecilmiyor yazik sizin gibi taraftara konularda ben besiktasliyim diye dolasmayin besiktaslilik bu degil

2. sporting lizbon maçından önce bende sizin gibiydim...

keşke sporting maçın konusunu okusaydınız en fazla gsliler dalga geçmişlerdi...
  • Burak ciddi ciddi gidiyor

• Sabri 1 gol yedirdi
    Hakan 1 gol yedirdi

Hakan denizli yüzünden pozisyonunu unuttu sol bek oynatıp adamın ayarını bozdu resmen...
  • Linnes hazır diil kardeşim :d
     STSL 19. Hafta | Osmanlıspor FK - Galatasaray | 23 Ocak Cumartesi, 19.00

• 1- Bir kişinin yaptığını herkese mâl etme. (Ettiğin hakareti kastediyorum)
    2- Zamanında senin takımının taraftarı nasıl dalga geçtiyse sen de şimdi sesini çıkarmayacaksın o zaman.

• Balta - Semih - Sabri

Bu defans hattı ile gol yememek mucize olurdu. 90. dakikaya kadar rahat maç izlemek haram bize.
  • Bu maçı 4-3 Osmanlı
    Veya 5-3 gs kazanır

Hangi defans daha az hata yaparsa artık

• Bu takima forvet lazim olduğu kadar gördük ki defansta lazım. Boyle bir gölü amatör takım bile yemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Farklı bir yorum Uyruğu ile ne alakası olabilir ki hocam ve ya neden böyleler.

Bilmiyorum benim tespitim böyle sadece. %100 doğru diye de savunamam tabii. Belki de refleksleri çok iyi olduğu için diğer özellikleri kötü gözüküyordur. Sebebi ise altyapı olabilir bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Bizim konularda trollluk yapanlari gorunce agliyorsunuz ama burasi besiktasli trollden gecilmiyor yazik sizin gibi taraftara konularda ben besiktasliyim diye dolasmayin besiktaslilik bu degil

Yanlışın var o maçta BJK iyi futbol oynayıp Tolga yüzünden elendiği için tüm Türkiye üzülmüştü. 2-3 kendini bilmez yüzünden kin gütmenin alemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Don McLean

Olm hiç mi utanmanız yok sizin koca sezon derbi kazanamadınız buna küçümsediğin ts dahil.Kime anlatıyoruz yüzsüzsünüz olm siz yüzsüz,görmemişsiniz.

başımızda demirören gibi başkan olduktan sonra hiç bir derbiyi kazanamazdık zaten o konuda haklsını...

eh artık demirören olmadığına göre... dalga geçmek sonuçta bizimde hakkmız demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

2 golde musleraya hatası var diyenlere bir daha maç izlettirmeyeceksin futbol cahilleri!!! Sabri ofsaytı bozar sonra gider kaleciyi bozar balta efendi kafa vurmak yerine topu kaleciye bırakır(muslera o topa ancak eliyle uçardı ve tekme yiyip sakatlanabilirdi ve iyiki gol yedik baltanın hatasını kaleci sakatlığıyla ödemek istemem) bu takımda artık Sabri balta Semih ve mümkünse bal yapmayan solbek sol açık denen olcanı görmek istemiyorum Koray bu balta Semih kadar oynasa kesinlikle şuan çok iyi yerdeydik

yahu ilk gol de muslera açılmasaydı sabri rakibin önünü kapatıyordu şut imkanı kalmıcaktı. 2. gol de hakan topu rahat uzaklaştırabilecek durumdayken muslera çıkıyor hakanın kafasını karıştıyor araların da uyum sorunu oluyor golü yiyoruz. 2 golde de net hatası var muslera'nın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Yanlışın var o maçta BJK iyi futbol oynayıp Tolga yüzünden elendiği için tüm Türkiye üzülmüştü. 2-3 kendini bilmez yüzünden kin gütmenin alemi yok

bu maç konusunda da burağa laf ettik diye genellemeler yapılmasın o zaman birader...

• Rigsby kullanıcısına yanıt
    Böyle taraftara can feda.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.