Şimdi Ara

STSL 20. HAFTA Antalyaspor-Fenerbahce 2 subat 2016 20:00 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
2
Favori
16.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Orijinalden alıntı: abivos

Siz değilmiydiniz son 3-4haftadır vitörü dağlara taşlara çıkaran şimdi ne olduda istifa demeye başladınız.Verilen bedave penaltılarla şampiyon mu olacağız sandınız

Size verilen paşa,sivas maçlarında verilen penaltılar gibi değil mi ? Bu sene de şampiyon olamıcaksınız şerefli 3.ler.gs ile yarışsak daha iyiydi sizin gibi 20 yılda 2 şampiyonluk görmüş takıma göre , daha az en azından yerinde egoları vardı görmemiş değillerdi.Bi başarınız olsa tamam diyecem ama 7-8 senedir 2.bile olamayan takım taraftarı nasıl oluyorda biyerleri kalkıyor şaşırıyorum sene sonu mort olmanızı dört gözle bekliyorum son gülen iyi güler :)

Burda bize laf yetiştirmek için zaman tüketen renksizler internet ten baksın bir zahmet sezonun ilk yarısı kim penaltı almış kim hiç almamış. Boş laf olsun diye yazmak diye buna denir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Siz değilmiydiniz son 3-4haftadır vitörü dağlara taşlara çıkaran şimdi ne olduda istifa demeye başladınız.Verilen bedave penaltılarla şampiyon mu olacağız sandınız

Size verilen paşa,sivas maçlarında verilen penaltılar gibi değil mi ? Bu sene de şampiyon olamıcaksınız şerefli 3.ler.gs ile yarışsak daha iyiydi sizin gibi 20 yılda 2 şampiyonluk görmüş takıma göre , daha az en azından yerinde egoları vardı görmemiş değillerdi.Bi başarınız olsa tamam diyecem ama 7-8 senedir 2.bile olamayan takım taraftarı nasıl oluyorda biyerleri kalkıyor şaşırıyorum sene sonu mort olmanızı dört gözle bekliyorum son gülen iyi güler :)

Mahmut Uslu : “Galatasaray tarihine bakarsa 1 yıldızı Beşiktaş’a vermelidir, çaldıkları şampiyonluklar o kadar ediyor''

Bunu Beşiktaşlı bir yönetici söylemiyor..Sizin en çirkef yöneticilerinizden biri söylüyor..Bu açıklaması bile en büyük kim gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efendi Kaptan

quote:

Orijinalden alıntı: NobleFighter

evet 8

Takım Toplam Kupa Sayısı
    Galatasaray 69
    Fenerbahçe 56
    Beşiktaş 49
    Trabzonspor 27

STSL 20. HAFTA Antalyaspor-Fenerbahce 2 subat 2016 20:00
     STSL 20. HAFTA Antalyaspor-Fenerbahce 2 subat 2016 20:00

• Yaw bu fener bu futbolla şampiyon olacağını zannediyor. Saraçoğlunda size gömünce bakim ne yapacaksınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Sen oku bence,bu maçtan önce söven bir kişi bile yoktu ilk sevmiyodum şimdi saygi duyuyorum diyenler bile vardi. Adam ztk maçinda altyapi oyuncularini oynatip altyapi hocasina maci yönettirdi yöre göğe sigdiramiyodunuz büyük td falan diyodunuz sanki okumadik o yazilari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herr Adler

quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

quote:

Orijinalden alıntı: Herr Adler

Galatasaray bitti, artık öyle bir takım kalmadı. Fenerbahçe de adım adım o yolda ilerliyor. Bu ligin tek devi vardır.

BAĞIRIN ULAN ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ DİYE!

Abartın iyice abartın beşkitaşı göklere çıkartın siz istediğiniz kadar abarrın türkiye de sadece iki tane büyük kulüp vardır biri fenerbahçe diğeri de galatasaraydır

Senin bunu demen bile bizim büyüklüğümüzü ispat ediyor.

İşte öyle değil o olay

• Adam Fener'e Kadıköy'de gömücez demiş. Hayat bir garip taraftarın şampiyonluk umudu kadar naif. :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Yaw bu fener bu futbolla şampiyon olacağını zannediyor. Saraçoğlunda size gömünce bakim ne yapacaksınız.

Stadınız ne zaman bitiyor. Hedef 2023 mü. Yardıma gelelim taraftar olarak bizi gömeceğinize gidin stad inşaatına yardım edin bitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Adam Fener'e Kadıköy'de gömücez demiş. Hayat bir garip taraftarın şampiyonluk umudu kadar naif. :))))

Futbolumuzla ezicez 6.5 sezon öttürdük sizi. Efsane geri dönüyor uyandırayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Yaw bu fener bu futbolla şampiyon olacağını zannediyor. Saraçoğlunda size gömünce bakim ne yapacaksınız.

Stadınız ne zaman bitiyor. Hedef 2023 mü. Yardıma gelelim taraftar olarak bizi gömeceğinize gidin stad inşaatına yardım edin bitsin.

Az kaldı sizin boklu derede ki gece kondu değil. Boğazın incisi.

• Gerçek hayatta aram futbol konusunda Fenerbahçe'lilerle o kadar iyidir ki. Buradaki saldırgan veledleri görünce FB düşmanı olasım geliyor ama olmayacağım sizin gibi Fenerli gözüken Galatasaray'lılara prim vermeyeceğim. Sonuna kadar FBJK ♥ diyip susuyorum.

•  STSL 20. HAFTA Antalyaspor-Fenerbahce 2 subat 2016 20:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

MS2 hiç bu kadar banko olmamıştı.

Fener 4-0 alır.

Abi sen bi daha kupon yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

MS2 hiç bu kadar banko olmamıştı.

Fener 4-0 alır.

Abi sen bi daha kupon yapma

İroni yapmıştım tam tersi olsun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay1903

quote:

quote:

Mahmut Uslu : “Galatasaray tarihine bakarsa 1 yıldızı Beşiktaş’a vermelidir, çaldıkları şampiyonluklar o kadar ediyor''

Bunu Beşiktaşlı bir yönetici söylemiyor..Sizin en çirkef yöneticilerinizden biri söylüyor..Bu açıklaması bile en büyük kim gösteriyor.

Kendi çaldıklarını da eksik söylemiş uslu hesapta bizi dost goruyor bunlar düşman kardeşler fb-gs kardeşliği yemeyin bunların yemlerini ,fenerin üzerinden baskıyı almaya çalışıyorlar.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Her şey puan cetveli değildir kupalar yıldızlar......................

• Aziz Yıldırım gündemi değiştirmeyi yine çok usta bir şekilde becermiş. Maçı konuşan,maç hakkında düşüncelerini, takımın hatalarını gören yok
  • Sonunda patladı Vitor'un savunma stratejisi. Kaç haftadır 1-0 garanti oynamaya çalışmanın gidişatında Kayseri maçında bu yenilginin sinyallerini gösterdi. Haftaya Kasımpaşa karşısında eksiklerimiz çok. O zaman ne yapacağız bilemiyorum. Artık orta sahada ciddi değişiklik yapılması gerektiğini anlamıştır.
  • Şu futbolla ne yazık ki kimse şampiyonluğu düşünmesin, eğer ki ekstrem olay olmaz ise şampiyon belli gibi duruyor. Ligimiz ne yazık ki git gide kalitesizleşiyor. Bari böyle bir ortam da göze güzel gelen Beşiktaş'ı tebrik etmemek ayıp olur. Burada ki yaşı küçük arkadaşların atışmalarıyla başka takım taraftarına kin gütmek hiç hoş değil. O büyük biz büyüğüz olayını da geçiniz, asıl büyüklük hak edene hakkını vermektir.
  • Aziz Yıldırım'ın veryansın etmesinin sebebi, Dursun Özbek'in "ona kemik atan olmamasına" rağmen alakasız bir şekilde durduk yere Fenerbahçe'yi hedef almasıydı. Açık ve net.

Yahu bize ne senin Astana ile olan maçından? Bize ne bütün bunlardan? Kim bizimle alakalı yorum yapmışsa yapmış. Fenerbahçeli herhangi bir yöneticinin ağzından " biz mükemmel oynuyoruz uefada bak galatasaray çok kötü oynuyor" gibi bir şey çıktımı ? Tüyü dikecek yer mi arıyorsunuz?

Bunun adı acizliktir, iş bilmezliktir.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.