Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.204
Cevap
3
Favori
12.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Dusun işte rvp pozisyona girmeden atiyo o pozisyonlara bide rvp girse

Gomez Rvp kadar penalti kullansa 20 gol olmustu su zamana kadar ne diyosun sen.

Anlama ozurlumusun okadar pozisyona girse diyorum

RVP mi Milyonluk çöp yılın kazığı attıgı gollerin yarısı penaltı milli takımdan da şutlananan bir ihtiyar

• Yaw Allah kahretsin Ayni akhisar maci net pozisyona gire gire kaybediyoz maci sinirdan gebercem atin 2 tane la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum şahsiyet iş başında

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavye Delikanlısı

quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

quote:

Orijinalden alıntı: James Ward-Prowse

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

bu pozisyona kartı geçtim faul bile çalınmadı

Bu pozisyondan önce ilk yarı bitiş düdüğü çaldı
    Ondan olabilir mi

ilk yarı bittikten sonra sana tekme sallayayım o zaman?

Dostum sarı kart deseniz haklısınız
    Arkadaş faul vermedi dedi ona cevap verdim

• Rudy Fernandez kullanıcısına yanıt
    bence ulvinin fakeidir 35 gün ban yemek kolay değil tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Beyler kusura bakmayın da Mehmet Batdal'ın 2. faulunde (hani şu bjklilerin itiraz ettiği) kartlık bir durum yok, sırf algı yaratıyorsunuz. Normal bir kafa topuna çıkılıyor. Ayrıca sert bir darbe falan da yok! Ayrıca üstteki Oğuzhan'ın ayağına basılan pozisyonda da maç bitmişti. Maçı biraz gözünüzle izleyin.

3. kafa topuna elini açıp çıkıyor adam. kasıtlı dirsek olarak görünüyor bildiğin. aynı boyda adam olsa nolcak? adamı itmiş olacak eliyle işte. ayrıca pozisyon sonrasında elini kaldırdı asıl siz gözünüzle izleyin. gökhan'a da topa vurduktan sonra sarı göstermedi, bildiğin patates bir hakem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Aklı selim futbol takip edenlere soruyorum, Gökhan Töre niye sarı kart görmedi? Düdükten sonra topa vurmak sarı değil mi?

Aynısını Mehmet battal denen tip de yaptı ona kart vermedi, ondan mıdır sence Türk futbolunun adalet güvercini?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken havlu atmanın iyi tarafından bakın aslanlar..
    Şuan çekirdeği aldım sinema gb laf sokmaları artılıyorum assfsdsd

• Adamı atmadı şimdi oyundan çıkarırlar.
  • Kaliteli rakibimiz Galatasaraydır. beşiktaş jimnastik kulübü 10 yılda 1 parlayan bir kulüptür
  • Hakemler Beşiktaş lehine diyen tek bir renkli görürsem sınırsız ban yiyeceğimi bile bile çok pis girişeceğim. hodri meydan

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00 STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

• quote:

Orijinalden alıntı: UnluckyPsycho

quote:

Orijinalden alıntı: James Ward-Prowse

bu pozisyona kartı geçtim faul bile çalınmadı

Bu pozisyondan önce ilk yarı bitiş düdüğü çaldı
    Ondan olabilir mi

oyun bittikten sonra kart çıkmıyor mu sanıyorsun. cahil cahil çıkıp yorum yapmayın lütfen.

• Olcay oyunda hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FENERASYON HER YERDE... TOTTENHAM'IN OFSAYT OLMAYAN POZİSYONU KESİLDİ CİTY MACİNDA.

• maçı çevireceğiz gayet iyi oynuyoruz hakemi bahane edip kaos ortamı yaratmaya gerek yok. quaresma'nın girmesi gerek
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Dostum Galatasaraylıyım ama senin kafa yanmış. Hollanda tarihinin en golcü futbolcusuna gollerin yarısı penaltıdan ihtiyar falan yazmak için beynini aldırmış olman lazım. Premier ligde de iki kere gol kralı olmuş. Bence sen futbol yorumlama

• Heh böyle çıkarırsın atılmayan adamını.

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

geçmiş olsun,
    maç başında dediğim gibi ilk 15 dakika çok önemliydi, bjk gol atarsa rahatça kazanır demiştim.
    ancak atamadı, üzerine gol yedi.
    başakşehir iyi defans yapan bir takım. iyi de kalecileri var.
    şimdi daha çok direnç gösterecektir.
    puan kaybı olur bu maçta.
    şampiyonluk bile gidebilir beşiktaş açısından.

1 maçla şampiyonluk gider evet... hatta ben bu maçta 6 puan kaybederiz diyorum.. en yakın sağlık kuruluşuna başvur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Kaliteli rakibimiz Galatasaraydır. beşiktaş jimnastik kulübü 10 yılda 1 parlayan bir kulüptür

Kıymetimizi bilmeniz hoş :)

• yalnız ne güzel maç oluyor değil mi? bence önümüzdeki senelerde başakşehir ile beşiktaş 3. lük ve avrupa için çok çekişir bizde kaliteli rekabeti bol bir maç izleriz
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.