Şimdi Ara

STSL 2016-17 | 14. Hafta | Galatasaray - Gaziantepspor | 11 Aralık 2016 Pazar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
3
Favori
6.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoca sen hep böyle misin yoksa yaşın mı küçük? Sabriye iyi futbolcu demedim lafı nerenden anlıyorsun? Sabri gayet de kötü bir futbolcu seveni olduğunu bile sanmıyorum ama reinin elindeki o bölge futbolcusuydu ve linnesin oyundan çıkmasının ana sebebi ise bu futbolcunun en önemli özelliği yani hızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih girdi tamamdır 2 li..

• Ortasahamızda öyle degişik bir olay var ki sneijder harici şut çekmeyi bilen adam yok
  • Semih girdi. Tehlikenin farkında mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanri ne güzel attı he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cilehta

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: Cilehta

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Defans pimi çekilmiş bomba gibi. Ne zaman patlayacağı belli değil. Fener de skrtel kjaer var izlerken billur kebabı yapıyorsun rahatlıktan. Bizimkiler yüzünden adrenalin tavan.

Soruyorum Semih'ten hiç bir farkı olmayan serdar Aziz için bir servet harcamanın mantığını anlayan?

komisyon transferi o yazmayın artık

Hee komisyon transferi. İyi ki bisey ogrenmisiniz. Adamı Besiktaş'ın elinden aldık. Şenol Güneşin açıklaması var. Fener istiyordu geçen sene.

he öyle he müthiş topcu yerli ramos

Kötü oyuncu ayrı, komisyon transferi ayrı. Bilip bilmeden yazma bir daha. İlerde yaşın büyüyünce eski mesajlarindan utanmayasın.

• Sasirtici ama Selcuk baya iyi...

• Bu takımdan en azından bu sene bir cacık olmaz, hele ki bazı takımların bariz bir şekilde kollandığını da hesaba katarsak, ligi takip etmenin hiçbir esprisi yok

• yasin orta sahada gaziantepin hatalı pasından topu kaptı, 30 metre civarı koşu yaptıktan sonra kısa pasla sneıjderi gördü, sneıjder ceza sahasının solundan direk kaleye şutu çekti ve gökhan topu kornere gönderdi... dk 60
  • Mr.Mysterious M kullanıcısına yanıt
    İsminin baş harfi V mi ismi 6 hatirften mi oluşuyor kendisinin lakabı 🐼 Mı?

• Yasin senin feykine tukureyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Hoca sen hep böyle misin yoksa yaşın mı küçük? Sabriye iyi futbolcu demedim lafı nerenden anlıyorsun? Sabri gayet de kötü bir futbolcu seveni olduğunu bile sanmıyorum ama reinin elindeki o bölge futbolcusuydu ve linnesin oyundan çıkmasının ana sebebi ise bu futbolcunun en önemli özelliği yani hızı.

ben lafı neremden anladığım malum terbiyeni takıl yaşım 36. cahil herif onu anladık lines gayet iyiydi diyoruz değiştirilmesine gerek yoktu diyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Yasin senin feykine tukureyim.

Ve gol attı

• Yine yasin attı.

• Ulan şu adam 2 gol attı, Sinan utansın kendinden
  • Sonunda be
  • Es kaza birde hat trick yaparsa tamam anasını satayım jübile yapana kadar bizde

• bir durumu belirtmek istiyorum. ben linnesin müthiş bir ilk yarı çıkardığını söylemiyorum. evet kötü bir ilk yarı çıkarmış olabilir diyorum ve dedim de zaten önceki mesajlarımda.

benim asıl demek istediğim tekrar söylemek gerekirse şuydu, linnes ilk yarı berbat performans geçrisede var olan alaternatiflerden belki daha iyi olabilir diye ikinci yarı en azından biraz daha oynama fırsatı verilmeliydi. çünkü sağ beke alternatif aranıyor ve linnes var. ilk yarı berbat oynadı diye ikinci yarı başlamadan hemen kenara alırsak bir alternatif fırsatını da elden çıkarmış olabilirsin çünkü.

o yüden linnes biraz daha oynayabilirdi dedim. yoksa aynı performans gösteriyorsa ve maç sıkışıyorsa fazla beklemeden kenara alınabilirdi tabiiki.ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.
  • Güzel gol. Kalan dakikaları diken üstünde izlemeyiz en azından.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Vardı işte kardeşim adam bize gol yedirtecekti yavaş kalıyordu. Vey..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.