Şimdi Ara

STSL 2016-17 20. Hafta | Galatasaray-Kayserispor 12 Şubat 2017 Pazar 19:00 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
0
Favori
24.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Beşiktaş iflasın eşiğindeki seneye FEDA adını koydu ve taraftardan pek birşey beklememesi gerektiğini alttan alttan hissettirdi, herkes şampiyonluğu istedi ama olmayınca hayal kırıklığı olmadı, oynanan güzel futbol yeterliydi. GS ise bu sene FEDA sezonunu yaşamasına rağmen bunun ismini koymadı, ille de şampiyonluk dedi ama eldeki topçular ve teknik kadro ile şampiyonluğun zor olduğunu herkes biliyordu. Üstüne üstlük oynanan kötü futbol taraftarı haklı olarak çıldırtıyor. Maç sonunda çıkacak Nazifoğlu'nuz, biz şampiyon olacağız diyecek ondan sonra gece 5 tane şaklabanın sunduğu programda koskoca Gs ile dalga geçilecek. Bakın belki ikinci yarı Gs maçı beraberliğe taşıyabilir falan, bakarsınız 3 maç kazanır ama bir gerçek var, sen kötü oynayarak şampiyon olamazsın çünkü şampiyonluk sadece 3 maç kazanmakla gelmiyor. Bu yazdıklarımı Feda sezonu yaşamış, çok şeyler görmüş bir taraftar olarak yazıyorum. Sürekli aşağılanmış, büyükten sayılmamış, Gs stadında '' fahi.e '' yerine koyup '' PARA KOMİDİNİN ÜSTÜNDE '' diye bir pankarta şahitlik yapmış biri olarak yazıyorum. Sıkmayın canınızı, Gs koca çınardır elbet yükselişe geçer, sadece uyanın artık millet Gs üzerinden reklamını yapıp sırtını yaslayıp para kazanırken siz üzmeyin canınızı. Dik durun, yalılarda yatıp Ferrari'ye binenlere çok prim vermeyin.

750 milyon tl olan borcun 315 milyon tlsini ödeyip futbolcuların paralarını da vermişiz. Nasıl feda oluyor kardeş?

Kardeş o borçları öderken borçlandığını bilmen için sana Ziraat bankasından çektiğin kredileri göstermeme gerek yok sanırım, araştırırsan biraz zahmet olmazsa.

• Kanat çıkarıp kanat aldı büyüksün Riekerink.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Selçuk İnan'ı beğenmeyenler umarım takımın durumunun defans yüzünden bu halde olduğunu anlamışlardır. Takım ilerde top tutamıyor Selçuk olsa en azından orta saha kontrolü olurdu. Maçı soğuturdu kendisi ama şuan öyle güzel atak yiyen takım var ki durduramıyoruz.

Evet dogru pas vermeyi bilmeyen, futbolu unutmus selcukla bu takim cok daha iyiydi. Bu takimdan defolmasi gereken 5 kisinin basinda geliyor selcuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseriyi tebrik etmek lazım.Eze eze yeniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ileri oynasanıza
  • Şino falan olsa umudum olurdu çeviririz diye de şimdi hiç ışık vermiyor takım . Erkenden bi gol atsak belki çeviririz
  • Kayseri sıkıntı veriyor baya Galatasaray'a

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Elinde daha iyisi yokken bu adamı oynatacaksın. Tolga ve De Jong gibi ne yaptığını bilmeyen 2 dana ile başlarsan durum böyle oluyor. 2. yarıda 4-5 olurken izlersiniz takımı. Bazı yerlerde de hala Kayseri Selçuk'tan yoksun yazmaya devam edersiniz. Sahada oyuncuların toplamının tekniği Selçuktaki teknik kadar değil.
  • Semihin çöp pasından sonra Sabrinin yüzündeki ciddiyetsizliği gördünüz mü ??
  • LifesGood® kullanıcısına yanıt
    Ne borçlanması hocam sende takip et biraz , rivafan gelen para o kap a açıklama yapıldı.

• Ulan Dursun ne buluyorsun şu JOR'da anlamıyorum.

• ne protesto ne birşey müstehak şu taraftaraşu takım şu teknik heyet şu yönetim..

• quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Ne borçlanması hocam sende takip et biraz , rivafan gelen para o kap a açıklama yapıldı.

Dostum Nazifoğlu canlı yayında açıkladı, günü gelen borçları ödeyebilmek için Ziraat bankasından uzun vadeli kredi çektik, bu sayede borcu vadeye yaydık dedi, hatta başkanınız kendi mal varlığını ipotek ettirmiş. Ben onun yalancısıyım.
  • Ultraslan denen kendini satmış taraftar topluluğundan bir an önce kurtulmak lazım. Twitter'dan gelen eleştirilere artistlik yapıp karşı cevap gelince yüzsüz gibi engelliyorlar kişileri. Bunlara ders verilmediği sürece hiçbir şey değişmez. Hala Galatasaray kendilerinin falan sanıyorlar. Bu tiplerden tepki verilmesini beklemeyin.
  • Yarın şampiyonuz

• Kim vuracak merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmadan itiraz ediyorlar foule yapmacık herifler.
  • hüseyin göcek iş başında verdiği faule bak, karta bak utanma da yok bunda.
  • Bruma'nın düşüşü inandırıcı değil ama net faul, doğru karar.
  • Biz fenere 5 sallarız dedik büyük konuştuk yenildik beyler. Siz de çok büyük konuştunuz bugün şampiyonluğu ilan edicez falan sizin de başınıza aynısı geldi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.