Şimdi Ara

STSL 2016-17 25. Hafta | Trabzonspor-Galatasaray 18 Mart 2017 Cumartesi 19:00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
0
Favori
17.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gs winner takım leyn

Beter olun ulen bunlar iyi haliniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor seneye kalmaz gider. Hele yönetim değişirse ilk giden tudor olur.

• Siz önce üçüncü yıldızı sonra dördüncü yıldızı takın bize yetişin de ondan sonra rekabete başlarız. Şu an rekabet yok zaten, biz bekleme kısmındayız artık bir 15 sene sonra yetişirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: hhornek

Hocam hadı gs oynıyamıyor dıger 7 takımda mı oyleydı

Hocam kimi yemdiniz adan akıllı.oynayarak alanya yi yenemediniz karabük dünyaları kaçırdı 1.0 yendiniz kasımpaşa kotuyken dünyaları kaçırdı 1.0 yendiniz. Açık.soyleyim 2 hafta sonra beşiktaş façayı bozar.

Hocam alanyaya içerde dışarda 4 attık biz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: kenancet

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Galatasaraylı olarak soyleyim dursun kaldığı müddetçe mümkün değil şampiyonluk göremeyiz 20 senede olsa göremeyiz.

dua edelimde fener düzelsin. yoksa bjk tarihi bir seri yakalayacak..

beşiktaşın seri yakalamasını tercih ederim. Umarım trabzonspr da 2. sıraya kadar yükselir de beklentimizn olacağı takımlarla katılırız şampiyonlar ligine

bjk nin bu serisi 5 i bulacak.. tercihin hayırlı olsun..

üst üste şampiyonluk alırlarsa bizim yaptığımız amatörlükleri yapmayacaklardır diye düşünüyorum. bu sene tecrübe oldu beşiktaş için. bundan sonraki yıllarda her sezon şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı başarabilen bir takım haline gelebilirler bence. Bizimde bir futbol aklımız olsa belli bir plana göre hareket etsek beşiktaş gibi seriyi 6-7ye çıkarabilirdik belki

• fatih terim gittiğinden beri teknik direktörsüz bir takımdan beklenen oldu..

bu takım iyi takım arkadaşlar..kadro teknik direktör olmadığını gösriteriyor.semih i son haftalarda bek olarak düşündüğünü varsayarsak; 3 tane bek ile defans kuruyor..sağda solda kimin oynadığı belli değil..

oynatmak istediği sistemde çok zeki defans oyuncularınım olması lazım. bonucci - chiellini - barzagli ile oynadı juventus bunu. önlerinde vidal ve marchisio vardı..dikkat bu oyun ön libero ile oynanmıyor.kanat oyuncularından oluşmuş defanslarla da değil.. selçuk bu oyuna uygun..melo uygun..chedjou uygun..de jong yavaş kalıyor..sistem atletik ve biraz da teknik adama uygun..iki taraflı oyun oynayabilecek adamlar lazım..tolga değil..

riekering emin olun bu dönemi daha iyi atlatırdı..bu kadar puan kaybetmezdi..çünki sneijderle nasıl kadro kurulacağını biliyordu..

• Fener puan kaybedince 3.lük yarışı daha çekişmeli geçsin diye gs de puan kaybetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlexMas0n

50.000 kişinin önünde nasıl yenmiştik ama 2-1 alırız

90 dakika kale önüne 11 kişi çekerek ve şansa bala bir tane atarak. Bu sefer umarım atak yaparsınız malum futbolda iki emel öğe vardır birisi savunma diğer saldırı.

Valla haklısın hocam yaaaaaaaaağ

Maks 8

Bilemedin 5 xd

O değilde şampiyonluğu Başakşehir'e kaptırırsanız ne gülerim ha. Not kısmına yaşının 5 olduğunu da ekleyeceğim bu arada.

• Klasik cimbom taraftari kardes biz gecmise degil simdi ki zamana bakiyoruz hodri meydan

• Uzun süre ardından böyle futbol oynayan Trabzon görmedim skordan çok oyun mutlu etti beni
  • Trabzon hak etti helal olsun tebrik ederim. Iyice gonduler sahaya. Cok iyi oldu cohda gozel oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Quaresma

quote:

Siz önce üçüncü yıldızı sonra dördüncü yıldızı takın bize yetişin de ondan sonra rekabete başlarız. Şu an rekabet yok zaten, biz bekleme kısmındayız artık bir 15 sene sonra yetişirsiniz.

O yıldızları nasıl aldığınız ortaya çıktı nerde o yıldızları aldığınız oyuncular hepsi kaçak varsın olsun almayalım o yıldızları şerefli ikincilikler bize yeter.

Klasik, başarıyı hazmedemeyip çamur atan bir şahıs daha. Ne kadar zorunuza gitmiş gerçekten buradan çok net gözüküyor. Yazık umarım en kısa zamanda düzelirsiniz.

• şu trabzon denen takıma 2 maçta da yenildik inanılır gibi değil. Tranbzonun öyle bişey oynadığı yok aldanmayın gs o kadar kötü trabzon barcelona gibi oynadı gözüküyor.. fb gider yine bu tsyi 3ler gelir o kadar diyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

4'lü defans oynasan ne olacak veya 3'lü oynasan veya 5'li oynasan ne olacak? Sistemleri oynayan oyuncudur, oyuncun sürkeli pas hatası yapıp rastgele toplara vurursa, hücumda sürekli pas hatası yaparsa Dünya'nın en iyi sistemiyle çıksan ne olur?

Ne demek ne olacak ? 4 defans oynasan cavanda çöpüne gerek kalmayacak. Bruma asıl bölgesinde kanatta oynatacak. Yasin ve linnes bir ileri bir geri folloş olmayacak. Podolski'ye Sneijder'e top gelecek. Takım ceza sahasına esir olmayacak.

Yav he he. Ben orada ne anlatmaya çalışmışım sen ne anlamışsın.

Taktik önemsiz demişsin ve saçmalamışsın. Ben de onu söyledim.

Yorumumu okumadan direkt iki üç satıra bakarak cevap yazıyorsun sonra da saçmalıyorsun kardeş. Alıntı yapam bir daha yorumlarımı cevap verme blokla geç.

Zaten toplamda 3 satir yorum yapmissin. Ben de 3 satirini okumusum. Sonuc: Futbolda taktik önemlidir. O yüzden teknik direktör diye bir kavram var. Yoksa oyuncular cikar kendi kafalarina göre oynarlardi. Ki keske öyle olsaydi. Bu ucube taktikten kötü oynamak teorik olarak zaten mümkün degil. Oyuncular hücumda pas yapamiyormus da bilmem neymis. Gecen hafta nasil pas yapti ayni oyuncular? Tek fark sistem.

• Takımda taktik denen bir şey olmayınca 4'lü savunmada bile sıkıntı yaşarken savunmayı 3'e çekince neler olduğunu görmüşsündür eminim tudor. Olmuyorsa neden zorlarsın anlamıyorum ki.İlk yenilen gol tam bir rezalet bizim açımızdan.

Atağa çıkıyoruz yine bi takım anlayışı yok. Kaleye yaklaşabiliyorsak sırf oyuncuların bireysel yetenekleri yüzünden, takım olarak çıktığımız var mı acaba. Gönderilmesi gereken futbolculardan bi takım çıkar herhalde. Sneijder bile eski sneijder değil ,ceza sahasının dışında ayağına top alınca heyecanlanırdık acaba şut çeker mi diye. Şimdi sahada ayağına top kaç kere geldi bilmiyorum.

Başta başkan sıfatından uzak olmaya bile yaklaşamayan dursun özbek olmak üzere Galatasaray bu hale gelirken emeği geçen herkesin.....
  • Tudor'un bir suçu yok, bu kaçıncı TD sayamadım ? Mustafa Denizli, Manchini, Prandelli, Riekerink daha kaç kere değişmesi lazım ki suçun TD'lerde olmadığını anlayasınız. Galatasaray'a tümör gibi yapışmış, yürüyen ölüler, kan emiciler, evlatlar, rant için alınan saçma sapan oyuncular varken kim gelirse gelsin bu takımdan adam olmaz.

Tek suçlu yönetim, sövülecek biri varsa yönetim ve onun transferleridir.Tolga gibi birine 2m euro veren bir yönetimden ne bekliyorsunuz ki ligin dibi bile fazla bu takıma bizi ptt paklar. Serdar Aziz'e 4 m euro verildi hanginiz GS'nin oyuncusu diyebilir ki kaç kere formayla gördünüz ? Kronik sakat adamı alıp kazıklanmış andavallar.

Profesyonel bir takımı amatörlerin eline verirseniz olacağı budur. Yönetime el koyulması lazım, darbe yapılması lazım başka yolu yok. Selçuk, kafasız tolga, semih, hakan kazma, sneijder, de jong gibi çöplerin sözleşmelerinin yırtıp tekmeyi basacak kafası çalışan, yürekli bir yönetici lazım. Gerekirse Cem Uzan gelsin, bu basiretsizler gitsin yeterki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Quaresma

quote:

Siz önce üçüncü yıldızı sonra dördüncü yıldızı takın bize yetişin de ondan sonra rekabete başlarız. Şu an rekabet yok zaten, biz bekleme kısmındayız artık bir 15 sene sonra yetişirsiniz.

O yıldızları nasıl aldığınız ortaya çıktı nerde o yıldızları aldığınız oyuncular hepsi kaçak varsın olsun almayalım o yıldızları şerefli ikincilikler bize yeter.

Klasik, başarıyı hazmedemeyip çamur atan bir şahıs daha. Ne kadar zorunuza gitmiş gerçekten buradan çok net gözüküyor. Yazık umarım en kısa zamanda düzelirsiniz.

Biz sapasağlamız ama sizin başarınızın nasıl geldiği ortaya çıktı.Nerde her maç kendini yere atarak penaltı kazanan Arif Erdeminiz nerde Kral Hakan şükürünüz hepsi kayıp.Hala 4 yıldızımız var diye büyüğüz diye geçinin.Tarihinizdeki başarıların nasıl geldiği birbir ortaya çıkıyor.Asıl en kısa sürede siz siz düzelirsiniz çünkü biz Sapasağlamız ! Hadi koçum yallah..

• Hoca değişimi yaramadı GS'ye. Daha doğrusu Tudor GS'yi çalıştıracak vasıfta bir hoca değil. Ha hedefleri küçülttüyse GS o başka.

Tudor deyince Tuborg aklıma geldi şimdi :)
  • Okumadım kardeş durumumuz yoktu. Blok.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.