Şimdi Ara

STSL 2016-17 5. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray 24.09.2016-20.00 (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
1
Favori
15.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4F3

Kimse fanatik aklıyla öyle boş boş konuşmasın büyüklük 2 gol atıp daha 40. dakikalarda zaman geçirmek yerlere yatmak maç bitsin diye dua etmek değildir.

Kaldıki Galatasaray Beşiktaş'a karşı ezici üstünlük kurmuş falan deniliyor, eğer öyle birşey varsa bunun bilimi istatistiği vardır

ben bu tabloda ezici üstünlük falan göremiyorum açıkçası.

bir takımın şans eseri gollerle öne geçtiğini, ardından zaman geçirmek için her türlü yola,çirkefliğe başvurduğunu,ardından 2. yarıda güçlü olan takımın toparlanıp sağlam ataklarla rahatça 2-2 ' yi yakaladığını görüyorum.

İstatistikler ortada

STSL 2016-17 5. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray 24.09.2016-20.00

Katiliyorum, istatistiklerde katlamisiz, atalim yatalim taktikleri Vodafone arena'da islemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: Hersh

Aynı Vitor, 3 4 atacağı maçta, kapanarak 2-2 bitiren adam vol2.

Birazda şanssızlık. Vitor gibi değildi bu sefer. gittikte atamadık. Bi tane Brumanın Sağ kanada verse Erenle kaleciyi karşı karşıya bırakacağı vardı. Bi tane aynı şekilde Yasinin vardı. Bununların dışında %100 Sneijderin kaçırdığı ve Josuenin kaçırdıkları var. Aklıma gelmeyenlerde olabilir keza.

Vitor komple defans yapıyordu. Bizdeki hata oyuncu değişikliği çok gece kaldı. Sabri çıkartılacaktı. Adamı çıkartmadılar 2.golün pozsiyonunu izleyin sabrinin topu ileriye değilde geriye vurması sonucunda başlayan atakla Chedin büyük hatasıyla golü yedik. Eğer orada Sabri değişse tahminen o gol olmayacaktı.

Abi adam 2-0 iken kontradan yemeyim diye geriye yaslandı, onların ilk golu 70 küsür de geldi. Bu süre zarfında takım kendini çok hırpaladı, hucum da eksik kaldı. Yani futbolcular kendisini atak yapmak için değil de, beşiktaş oyuncuları kovalamakla yordu. İlk yarı gördük ilerde fazla olunca beşiktaşı kitlediniz.

• Gsliler hakem konusunda ağlamasın hakem iki taraf içinde kötü kararlar verdi . Hele önceki sezonlarda gs yapılan kıyaklar varken hiç konuşmayın bence

• Arkadaslar herkes istatistik gösteriyor ama o istatistikte hata var gibi. 3 isabetli şut diyor. En basiti Galatasaray 2 gol+ sneijder karşı karşıya+ sneijder serbest vuruş+ selçuğun şutu aklıma gelenler . Yani istatistik hikaye (her iki takım içinde diyorum bunu. Alex Fergusonun sözü gibi" istatistik mini etek gibidir. Çok şey gösterir gibi aslında görünmesi gerekeni göstermez".Yanlış anlaşılmasın gayem kılıf aramak değil. Sözümde yanlış çıkarımlar yapılmasın.
    Şunu belirtmeden geçemeyeceğim . Ben statta ilk maç izlemeye bir Gsli olarak Gençler-Bjk maçına bjk tarafında gitmiş biriyim. Her yıl Ankara'da gençler-osmanlı-bjk-gs maçlarına gitmeye çalışırım. Çünkü futbolu seviyorum.
    İzlediğim kadarıyla bizim takım ilk yarı gayet oynaması gerektiği gibi oynadı ve bjk'yi ilk yarı oynatmadı. Skor avantajı olunca doğal olarak ikinci yarı geri çekildi. Ama gözardı edilen şey ikinci yarı oyuna 2 yeni oyunucuyla başlayan bjk'nin oyun yapısı ilk yarı gibi değildi. Bjk'nin değişen planı oyunu komple kendisine çevirdi. Gerçi bjk daha maça çıkarken yanlış kadro seçimiyle maça 1-0 yenik gibi başladı. O da ayrı bir muamma zaten. Sonuçta çoğu taraftar kendi takımının menfaatini düşünerek memnun olacağı şekilde yorumluyor maçı. Benim görüşüm maça gs başladı gerisini beşiktaş getirdi. Özlediğimiz futbol seviyesindeydi.
    Son sözüm dün stada bıçak götüren ve stada zarar veren kendini insan zanneden insan zümresine " Sizleri Allaha havale ediyorum, Allah bildiği gibi yapsın. İnsanlıktan nasip almamışsınız. Normal hayatta bir komşun evine gelince senin evini tahrip etse ne diyeceksin o zaman. Yazıklar olsun"

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

tabii ki çok üzgünüz ama yapacak bir şey yok. bjk iyi takım; ki chedjoumuz az daha derli toplu oynasa maç 2-0 ya da 3-0 biterdi. buna kuşku yok.

ama şu şöyle olsaydı mevzularını geçelim tabii. biz galatasarayız. türkiyedeki rakibimiz de fenerbahçedir. beşiktaş bu iki takımdan sonra gelir; onlara maç çevirttirmek beni o kadar da yaralamaz. aynısı kadıköyde olsa 3-4 gün sesim çıkmazdı ki baros'un direkten dönen topunu hatırlamayanınız yoktur. :/

riekerink bey'in her daim arkasındayız. dün hata yaptı, geç kaldı. maç anında kızdık; ama dediğimiz gibi chedjou hatalar yapana kadar atiba'nın şutu dışında pozisyonları yoktu. takımı o kadar diri, konsantrasyonu bu kadar yüksek olarak maça hazırlayan ta kendisidir.

iyi yoldayız. şampiyon olacağız. amin.

Söylemeyi unuttum birde sen kesin Liselisin..

• 2bin kişi 40bin kişiye yeteriz ona göre
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Hakem notu:
    6,5/10
    Seyirci notu:
    8,5/10
    Bjk ilk yarı notu:
    1,5/5
    Bjk ikinci yarı notu:
    4/5

Gs ilk yarı:
    4,5/5
    Gs ikinci yarı:
    1/5

Hakem kart cimrisiydi. Cenk ve a.bakir sarı hak ettiler.
    Ayrıca gereksiz fauller verirken gereken yerlerde vermedi.

Öte yandan maç uzun süredir izlediğim en iyi, keyifli maçtı.

Beşiktaşlı olarak gslileri tebrik ediyorum.
    Bence gs ilk yarı hatasız oynuyordu. Sabri pasifti. Yani uyuşuk. göz ardı edilecek hatalarla oynadı.
    Chedjou cezalandırılmalı.

Bjk de cenk film çevirdi. Rüzgardan devrildi. Bjknin ataklarını harcadı. Hakem devam kararı verirken 2 defa aldatma üzerine sarı kart vermedi. Hakemin en büyük hatası ilk olarak buydu. İkincisi abubekir di zannedersem muslerayla çarpıştı. Kesin kartlıktı. Tartışmasız. Çğnkü görerek zıpladı ve kasıtlıydı.
    Öte yandan gs brumay a insanlık öğretmeli.
    Her haltta kavga çıkartmaya çalıştı. Çirkef oyuncu. Evet güçlü ve hızlı ancak bana sorarsanız adam değil.

• dün akşam beşiktaş ın bu kadar kötü oynayacağını hiç tahmin etmiyordum.

erken gelen gol ortaya çok değişik bir oyun çıkardı. beşiktaş gol sonrası taraftarın etkisi ile sakin kalmayı beceremedi.

bruma ve sneider in tahrikleri ne kadar gereksizse cenk in sürekli kendini yere bırakması da o kadar saçma. yıllarca burak a bu nedenle söven biri olarak futbolcu dediğin ayakta kalmaya çalışır yoksa tepki çekersin.

ilk golden sonra galatasaray top çevirerek oyunu soğutmak yerine her topu oyuna oldukça geç sokarak ortamın geçilmesine yardımcı oldular. başta olcay caner ve quaresma nın sağa sola sürekli saldırması ortamı hepten gerdi.

2-0 sonrası galatasaray ın bu kadar rahat top çevirmesi ve topun hemen kazanılamaması bizimkileri daha çok strese soktu.
    maçın ilk yarısından sonra maçı döndürebilmiş olmamız dün akşam ki tek olumlu şey herhalde. yine de iki takım da iyi mücadele etti. ilk yarı şenol güneş ikinci yarı riekerink çok kötüydü. josue ve quaresma nın beceriksizliği maçı 2-2 bitirdi.

galatasaray ilk onbirini oluşturmuş gibi ama beşiktaş ın bugün maçı olsa nasıl 11 le çıkacağı hala belli değil.

şenol güneş oğuzhan ın forvet arkasında ne kadar etkisiz olduğunu benfica ve galatasaray maçları sonrası anladığını düşünüyorum. atiba ve gökhan değişerek oynamalı bence illa oğuzhan ilk onbirde oynayacaksa. olcay ve quaresma yerine adriano ve kerim denenebilir. caner sakin kalmasını artık öğrenmeli yoksa her maç atılabilir. abubakar ın ne olduğunu hala çözemedim tolga mümkünse sadece kupa maçlarında oynasın. gökhan gönül ve atiba geçen yıla göre biraz ağırlar. atiba ve inler geri dönüşte çok yavaşlar. quaresma hiç dönmüyor zaten.

orta sahada sürekli olarak rotasyon olmalı bence çünkü bu yıl ezbere sayılacak bir ilk 11 yok. üç kulvarda sadece 14 15 oyuncuyla yıl bitmez.

• FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    Güzel objektif bir yorum olmuş dilinize sağlık

• 40 yıl sonra dh de futbol konusuna girdim ama, offff şu artı alan yorumlara baktım da iyi ki fanatik değilim dedim. boş vaktiniz çok fazla sanırım....
  • letgo'da ne sattığıma bak!http://app.letgo.com/k8Mk/hFguLGFxXw - Açlık Oyunları

• Şu futbolu 17 senedir Kadıköy'de oynayamadık gitti.Sonuç elbette bizleri üzdü ama oyun umut veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Arkadaşlar hakem çok kötü değilmiydi ? Galatasaray'ı resmen doğradı.

Hakem kötüydü de biz Beşiktaş değiliz hakem konuşalım 7 24.Vodafone arenada şaibesiz maç geçmiyor zaten, her maç hakem skandalı.Kırmızı kart çıkarmıyor adamlar yemin etmişler, sahanın kabadayısı Olcay, çirkef Caner'e falan her şey serbest.O nedenle konuşmaya gerek yok.Allah fitil fitil burunlarından getirecek bunları, şimdi hakemle kazandıkları maçlara sevinsin onlar.Eğer bunlara bu şekilde 3. yıldız taktırırsak Galatasaraya da yazıklar olsun.

nasıl kötüydü? ilk defa adam gibi maç yönetildi. Hata yoksa yok deriz, varsa var deriz. Böyle algı yapmanın anlamı yok..

Hakem hiç ev sahibi gibi yönetmedi ayrıca eşit yönetti doğrusu budur bana göre.

Olcay kaç kişiyi biçti? Sarı yemeden çıktı :) caner keza öyle marcelo???
    Aboubakar'ın kart ver işaretlerine kart çıktımı??
    CENK'in ucuz yere atmalarına kafasını tebeşire gönmelerine kart çıktımı?
    ÇIKTI MI CEVAP VER

sen hakemi Cüneyt Çakır sandın galiba her derbide doğrandık doğrandık. Şimdi normal derbi izliyoruz işte. Bumu zorunuza gidiyor? mis gibi maç oldu ben Gsyi tebrik ederim fanatik yorum yapmaya gerek yok.

Ulan her derbide 10 kişi kalan Beşiktaş ama nedense hep GS hakemler tarafından doğranır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

Orijinalden alıntı: bartin744

2-2 den sonra artık mac bitsin diye dua eden gs liler nerde. 2-2 den sonra mac bitmesin diye dua eden bjk liler burda...

dedi 90+4'te Josue kaleciyle karşı karşıya kalınca hatim indiren 2 yıldızlı.

O pozisyonun devamında Q7 karşı karşıya kalınca sen ne yaptın acaba çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Jack

2bin kişi 40bin kişiye yeteriz ona göre
    Bu mesaja eklenen görseller:

Tweetlerin ana mesajını anlamamışsın

Bilet fiyatlarını astronomik rakamlara çıkartan yönetime "biz taraftarız, müşteri değiliz" sitemi bu.

Evet ilk yarıda sesiniz çok çıktı çünkü fikonun müşterileri susup oturdular.

Siz orada Beşiktaş taraftarının sesini bastırmadınız, bastıramazsınız bu mümkün değil. Siz ancak fikonun iyi gün destekleyicisi müşterilerinin suskunluğunu kullanıp bağırırsınız.

Dün de tribündeydim, uzak bir ilde ikamet ediyor olmama rağmen fırsat buldukça da maçlara gidiyorum, dün akşamki gibi bir rezalet hayatımda görmedim. Bilet fiyatlarının acilen düzelmesi lazım. Passolig'i geçtim zaten artık onu kabullendik ama bu fiyatlar kabul edilemez. Alen ve kapalı tribünün kemik elemanları acilen tribüne dönmeli.

• Gs ilk yarı iyi oynadı biz ise tam tersi çok çok kötü oynadık. Üstüne de 2 gol yedik. Ben 1-0 yenilirken ilk yarı böyle bitsin diye dua ediyordum ki 2yi yedik. İkinci yarı hatalardan dönüldü golleri de bulduk 10 dk daha olsaydı 3-2 biteceği kesin gibiydi. Çok kötü oynadığımız ve gsnin ilk yarı çok iyi oynadığı maçta 2-0dan 2-2ye çevirmek kolay değildi. Bu bile takımın ne kadar iyi ve büyük ayaklara sahip olduğunu gösteriyor. Eskiden biz böyle öne geçip koruyamazdık şimdi gs öyle olmuş biz baya baskın olmuşuz.Taraftar konusunda da erken gok yiyip üstüne de iki pas yapamazsan taraftarın demorilize olmaması imkansız. Bir de üstüne 2-0 olmuş kimse taraftar şov beklemesin gsde fbde olsa aynı olurdu. 2-0a rağmen ikinxi yarıda taraftar canlandı 2-2 oldu gs taraftarının sesi daha çıkmadı sonra da iyice bastırdı bizim taraftar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Arkadaşlar hakem çok kötü değilmiydi ? Galatasaray'ı resmen doğradı.

Hakem kötüydü de biz Beşiktaş değiliz hakem konuşalım 7 24.Vodafone arenada şaibesiz maç geçmiyor zaten, her maç hakem skandalı.Kırmızı kart çıkarmıyor adamlar yemin etmişler, sahanın kabadayısı Olcay, çirkef Caner'e falan her şey serbest.O nedenle konuşmaya gerek yok.Allah fitil fitil burunlarından getirecek bunları, şimdi hakemle kazandıkları maçlara sevinsin onlar.Eğer bunlara bu şekilde 3. yıldız taktırırsak Galatasaraya da yazıklar olsun.

nasıl kötüydü? ilk defa adam gibi maç yönetildi. Hata yoksa yok deriz, varsa var deriz. Böyle algı yapmanın anlamı yok..

Hakem hiç ev sahibi gibi yönetmedi ayrıca eşit yönetti doğrusu budur bana göre.

Olcay kaç kişiyi biçti? Sarı yemeden çıktı :) caner keza öyle marcelo???
    Aboubakar'ın kart ver işaretlerine kart çıktımı??
    CENK'in ucuz yere atmalarına kafasını tebeşire gönmelerine kart çıktımı?
    ÇIKTI MI CEVAP VER

sen hakemi Cüneyt Çakır sandın galiba her derbide doğrandık doğrandık. Şimdi normal derbi izliyoruz işte. Bumu zorunuza gidiyor? mis gibi maç oldu ben Gsyi tebrik ederim fanatik yorum yapmaya gerek yok.

Ulan her derbide 10 kişi kalan Beşiktaş ama nedense hep GS hakemler tarafından doğranır.

Kırmızılık hareket yaparsan görürsün.Kırmızı görmek yasak mı futbolda?

Dün hakem iyi falan değildi ama puan kaybını buna bağlamak yanlış olur.Chedjou gibi stoperin olursa 0-4'ten bile maç verirsin.

• Selami Şahin 1.6 ie kullanıcısına yanıt
    Oda şükür namazı kılmıştır.
  • Yemin ederim hangi takımın forumu olduğu anlaşılmıyor. Ya hu Kareköklü kardeşim, en iyi sizsiniz. Oğuzhan 100 milyon avro, Galatasaray çöp, istatistikler şahane. Hadi gidin de farklı bir yerde ağlayın, bu ne birader? Allah kahretsin bu Aziz Yıldırım'ı da Feneri düşürdü şu hale, bunlarla uğraşmak kaldı bize. Ben gerçek, keyifli rekabeti istiyorum birader. Umarım bir an önce düzelirler de gerçek derbiyi konuşuruz, gerçek derbi için küfür ederiz en azından.

• Alex Ferguson'un bir sözü var; istatistikler mini eteğe benzer çok şey gösterir ama asıl şeyi göstermez diye.Golü atana kadar doğru düzgün atağınız yoktu taraftarınızın sesi çıkmıyordu.Televizyondan çok rahat 2 bin civarındaki taraftarımın sesini duyabiliyordum.Fakat hata sonucu gelen golden sonra vodafone arenanın etkisiyle tabiki üstünlük kurdunuz kaçınılmazdı.Sonuçta Beşiktaş'ta bu ülkenün 3 büyüğünden biri.Fakat büyük takım olmak illa daha fazla şut çekip daha fazla pas yaptırmayı gerektirmez.üstün başladığımız maçta gollerden sonra risk almadan pozisyon bulmayı denedik ki ikinci yarıdada siz gol atana kadar yine pozisyonlarımız vardı maç 3-0 olabilirdi.Ayrıca biz sadece zaman geçirdik bunu yapmayan takım yoktur.Çirkeflik diyorsanız kendi takımınıza özellikle olcay a bakın derim.Nasıl sarı kart görmedi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.