Şimdi Ara

STSL 2016-2017 28. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 23 Nisan | 19.00 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
22.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flocky88

quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

Olsun bizim uefa kupamız var xD

trabzon kaç senedir uefaya gidemiyor merak ettim yada kaç senedir şampiyon olamıyor

Daha fenerden kupa istiyonuz yüzsüzler

Bir fetö taraftarının hak ve emek hakkında bilgisi olmaması gayet doğal yani :)

• quote:

quote:

quote:

trabzon kaç senedir uefaya gidemiyor merak ettim yada kaç senedir şampiyon olamıyor

Şimdi bu mesajının ekran görüntüsünü aldım karşındaki kişiyi bilmeden iftira attığın için gerekli mecrilerde yasal işlem başlatacam aklın başına gelir umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi bu mesajının ekran görüntüsünü aldım karşındaki kişiyi bilmeden iftira attığın için gerekli mecrilerde yasal işlem başlatacam aklın başına gelir umarım.

abi ne olur verme özür dilerim halamın oğlu yazdı kusura bakma kulun kölen olayım abi ne olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abi ne olur verme özür dilerim halamın oğlu yazdı kusura bakma kulun kölen olayım abi ne olur

böyle yaz sen ne kadar ciddi olduğumu kapına kağıt geldiğinde anlarsın bu mesajını galatasaray kulübünede göndericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

yahu bu takımdan bir cacık olacağını düşünen var mıydı?

geçmiş olsun tebrikler fb li arkadaşlar.

kardes sizden farklı bir durum yaşamıyoruz. Koskoca çınarların durumuna bakın
  • :D :D :D
  • zevksiz bir derbinin daha sonuna geldik. kac yıldır fb gs derbileri hep böyle zevksiz geciyor... heyecanlı ve kıran kırana derbi artık fb bjk derbileridir.
  • Muhahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 nisan bitiyor az kaldı biraz daha eglenin yarın lider sahaya çıkıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

zevksiz bir derbinin daha sonuna geldik. kac yıldır fb gs derbileri hep böyle zevksiz geciyor... heyecanlı ve kıran kırana derbi artık fb bjk derbileridir.

Arkadaşım 90 dakika defans yapıp takımını nasıl bir güzel maça koyuyorsun. Oyunu çirkinleştiren yavaşlatan takım senin takımın yani :)
  • Fenerbahçe'ye tebrikler. Bizim takıma ise yazıklar olsun.

• Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Her yerde gerektiği gibi oynadık, deplasman maçlarında bjkyi de gsyi de başakşehiri de trabzonu da yendik, demek ki geçicen defans oynamış falanı, sonuç var mı var.

Erman amma ağladı be, içimin yağları eridi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

FB'li kardeşlerim biz size sizde bize muhtaçsınız hele ki BJK'nin iğrenç rekabetini görünce adeta birbirimize daha fazla sıkı sıkı bağlandık. Bunun için lütfen tahrik edici mesajlar yollamayalım iyi olan kazandı FB'yi tebrik ediyoruz.

lan olum senin imzan bile tahrik edici. birde yenilince bize tahrik edici mesaj atmayın diyor.

akıllı oynayarak yendik. rakibi yorduk 85 ten sonra çözüldüler ve işi bitirdik

Sen önce bir konuşmayı öğren

İmzamın neresi tahrik edici? Seninle muhattap olmam bile şu üslubuna bak büyük ihtimalle mastürbasyon bağımlısı bir liselisin

Hocam masturbasyon sağlıklı bireylerde gayet normal. Ayıp olmazsa sormak istiyorum hocam gay misiniz?

Sağlıklı biri düzenli cinsel hayatı olduğu takdirde mastürbasyon yapmaz

Dostum muhtemelen yaşın tutmuyor ama, cinsel hayatın olsa bile mastürbasyon yapar erkek.

Gel gelelim cinsel hayat dediğin 18 yaşında başlamıyor, karşındaki adamın evli barklı olduğu ne malum, liseli olsun, belki üniversiteli olsun, yine düzenli cinsel hayat falan geniş misiniz? Siz kızınızı üniversiteye, liseye yollarken düzenli cinsel hayatı olur diye düşünerek mi yolluyorsunuz? Türkiyede yaşıyoruz amerika değil burası, evlenene kadar çoğu erkek için cinsel hayat aralıklıdır, düzenli değil, mastürbasyon ise olsa da olmasa da yapılır, sağlıklı her erkek yapar, evlendikten sonra bile.

Sen beni anlamamışsın aslanım.

Cinsellikle ilgili kendi kafandan birşey uydurmuşsun daha doğrusu uydurmamış ordan burdan okuyup buraya birşeyler saçmalamışsın.

Evli yada düzenli cinsel hayatı olan biri mastürbasyon [url]yapamaz [/url]demedim yapmaz dedim. Şimdi bir tarafında uçak simülatörü var diğer tarafında gerçek uçak hangisine binersin? Seninle bu konuları konuşmak bile uygun değil belki de çünkü yaşın oldukça küçük ve ilerde şu yazdığını okuyunca kendin bile "ben saçmalamışım?" Dersin.

17 Yaşında bir ergen ile 27 Yaşında bir bakirin Elle doyumu bir olmaz sende biliyorsun ki cinsel dürtülerin en yoğun olduğu dönemdir ergenlik dönemi.

Üstelik sen kimsenin yaşam tarzını veya genişliğini eleştirme hakkına sahip değilsin. İlerde bunuda öğreneceksin.

Yaş konusuna gelince bir senin mesaj sayına bir benim mesaj sayıma bak bir senin 2. El mesaj sayına bir benim 2. Mesaj sayıma bak bir senin kayıt zamanına bak bir benim kayıt zamanıma. Bu yeterli gelir ve anlarsın.

İyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

Ya veysel bi git allah aşkına. Haketmeden cl e giden takımsınız si ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• rezil bir takim olduk, rezil bir baskanimiz var...

secilmemis baskanin kardesi secilmislerden daha fazla soz sahibi..

tam komedya...paf takimla cikmaya raziyim ama bu baskan ve yanindakilerle asla!
  • #AAG

• quote:

konudaki beşiktaşlı arkadaşlar sizi rezil ettim daha neyin çabası bu
    https://forum.donanimhaber.com/besiktas-lyonu-yenerse-konu-altinda-mesajlarini-silen-arkadaslar-var--125523590

Yürü git şurdan, rezil etmişmiş, rezil senin gibi kurnazlara denir, Lyon gibi takımın deplasmanında 2-1 dez avatajla dönmüş bir takıma eleneceksiniz diyip konu açmışsın, Trükiye'deki hangi takım olursa olsun Lyon deplasmanından 2-1 yenik dönsün bende iddaya girer üyeliğimi sınırsız çizdirim, kendi kendine havaya giriyorsun. Herkes biliyordu Beşiktaş'ın 2 farklı skorla kazanmasının zopr olduğunu, buna rağmen 2-1 kazandık maçı penaltılarla tura veda ettik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

zevksiz bir derbinin daha sonuna geldik. kac yıldır fb gs derbileri hep böyle zevksiz geciyor... heyecanlı ve kıran kırana derbi artık fb bjk derbileridir.

Arkadaşım 90 dakika defans yapıp takımını nasıl bir güzel maça koyuyorsun. Oyunu çirkinleştiren yavaşlatan takım senin takımın yani :)

4 gol attılar da yavaşlatan biz mi olduk? gol atsalardı da yavaşlatsaydık... yaw puanımız önde beraberlik bile yarıyor. hızlı oyunu neden oynayalım? taktik budur yavaşlatırsın. hızlı oynadılar da ne oldu? sonuca bakın. 2 şut birisi gol....
  • fenerliler açsın beyaz tv izlesin apo konuşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

quote:

konudaki beşiktaşlı arkadaşlar sizi rezil ettim daha neyin çabası bu
    https://forum.donanimhaber.com/besiktas-lyonu-yenerse-konu-altinda-mesajlarini-silen-arkadaslar-var--125523590

Yürü git şurdan, rezil etmişmiş, rezil senin gibi kurnazlara denir, Lyon gibi takımın deplasmanında 2-1 dez avatajla dönmüş bir takıma eleneceksiniz diyip konu açmışsın, Trükiye'deki hangi takım olursa olsun Lyon deplasmanından 2-1 yenik dönsün bende iddaya girer üyeliğimi sınırsız çizdirim, kendi kendine havaya giriyorsun. Herkes biliyordu Beşiktaş'ın 2 farklı skorla kazanmasının zopr olduğunu, buna rağmen 2-1 kazandık maçı penaltılarla tura veda ettik.

yanlışın var ben o konuyu açtığımda beşiktaş 1 0 öndeydi ilk maç tarih okuman yokmu konunun tarihini oku dakikada baya geçtiydi sizin taraftarlar bana saydırıyodu noldu vs yazıyodu

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.