Şimdi Ara

STSL 22. Hafta | Bursaspor - Fenerbahçe (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
972
Cevap
3
Favori
12.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nsmsngl

Canerin Türkçe Küfürünü Duyamayanlar Törenin İngilizce Küfrünü Duyabiliyor.

Zamanında caner lan dedi diye orta sahadan duyup kırmızı kartta gösterdiler için rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum direk skora katkı değil ama oyunu açacak bir kaç oyuncu var ama hocanın onları yerine aldığı oyuncular yanlış olunca pek bir etkileri olamıyor. Dün mesela Alperi alırken Volkan yerine Nani yi çıkarsa daha iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zidaneee

quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

Canerin Türkçe Küfürünü Duyamayanlar Törenin İngilizce Küfrünü Duyabiliyor.

Zamanında caner lan dedi diye orta sahadan duyup kırmızı kartta gösterdiler için rahat olsun.

Ben butun maclari izlerim 4 yildir suan gs trabzon macini izliyorum caner her mac bunu yapiyor bekir volkan bunlar her mac en az bir kere ( oda kameraya yakalanan.) Kufur ediyolar hic bosuna savunma caneri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R Madrit kim olum? Dur tahmin edeyim, sen Beşiktaşlısın, ligin markasına Beşiktaş'tan oyuncu yazmadık diye yediremedin ve RvP'ye laf soktun aklınca. Kıyamam :( Tamam tamam Olcay da marka. Ama Olcay'ı eklediysek Erkan Zengin'i de eklememiz lazım, dengi o sonuçta :(

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    Ne sacmaliyorsun Allah askina

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

R Madrit kim olum? Dur tahmin edeyim, sen Beşiktaşlısın, ligin markasına Beşiktaş'tan oyuncu yazmadık diye yediremedin ve RvP'ye laf soktun aklınca. Kıyamam :( Tamam tamam Olcay da marka. Ama Olcay'ı eklediysek Erkan Zengin'i de eklememiz lazım, dengi o sonuçta :(

Şampiyonluk yolunda, puan kaybından sonra içerleyen taraftar modeli

Yapmayın bunu kardeşim, yapmayın. :) O saçma salak topçuların olduğu takım eksik maçlarını aldığı takdirde 4 puan önünde senin farkındasın değil mi? :) Kendini ezik yerine koyuyorsun, farkında değilsin. İşiniz gücünüz, hır gür çıkarmak. Cillop gibi lig oluyor işte biraz keyfini çıkarın. Bence gayet iyiydi dün Fenerbahçe. Şanssızdı, hepsi bu. Bu futbolla kazanmış olsaydı (Özellikle de Fernandao' nun golüyle) bugün kimse RVP ve hoca muhabbetini yapmıyor olurdu bir kaç kişi haricinde.

Pazartesi günü zor bir maç olacak bizimki de. Alırsak büyük avantaj sağlarız. Ama düğüm haftaya çözülür. Beşiktaş' ın, Fenerbahçe' den çok daha iyi oynadığını biliyor olmama rağmen, haftaya yenilirsek ordan veririz biz o şampiyonluğu.

Güzel maç olsun, hak eden kazansın. Genelde Beşiktaş - Fenerbahçe derbileri bol pozisyonlu ve bol gollü geçer. Bu da onlardan biri olur ve umarım kazanan tarafta biz oluruz :) Şimdiden başarılar arkadaşlar.

• Bugunku trabzon macını acın arkadaslar hangı takım şikeci açık ve net ortada. Penaltıyla alakası yok 2 kırmızı kart verdıler. Yazık oldu trabzona. Bu umutunda futbolu bırakması lazım rezil gs
  • Besiktasli arkadaslar mesajlarimi alintilayarak ezik olmadiklarini kabul ettirmeye calisiyorlar
    Adam sampiyonluk buyukluk gostergesi degilse Fenerbahceyi Besiktas'dan buyuk yapan ne demis ? A be arkadasim bi voleybol, basketbol vb. amator branslara bi bak ya. Sanirim sadece hentbolda iyisiniz.
    Olimpiyatlara kimin ne kadar sporcusu gidiyormus
    Ey guzel arkadasim sen buyuksun biz kucuguz, mutlu olun.

• Dostum ben Galatasaraylıyım yalnız muhabbetleri okumadan atlamayın sazan gibi.

• Büyüklük kavgasına giren Beşiktaşlılara acıyorum. Gerçekten acıyorum. Şuan ligin favorisi sensin tamam. Bence şampiyon da sensin. Bence en iyi futbolu oynayan da sensin ama bu sana şımarıp ben Fenerbahçeden daha büyük klübüm deme hakkını sağlamaz. Bi kere onu geçicen. Geçiceksiniz yani. Haddinizi bilin abi. O ayrı o ayrı.
  • Bugün bir kez daha görüldü ki fener ve gese nin büyüklüğü hakemlerin verdiği yanlı kararlar kadar. Siz kendinizi kandırın fenerli gese li arkadaşlarım sizde bizim kadar biliyorsunuz ki türk hakemleri olmasa siz bu ligi her sene max 5. bitirirsiniz. Trabzona selamlar olsun. Salih Dursun u alnından öpüyorum. Gururu onuru şerefi ve vicdanı olan herkesinde bugünkü salih olayını izleyerek şapkayı önüne koyarak düşünmesi gerekmektedir tff nereye gidiyor diye.

• Burası Yeni Türkiye yani Ortadoğu ülkesi böyle şeylere alışın.
  • çocuÄŸu febe-gay se ÅŸerefsiz bunlar

• aBouT kullanıcısına yanıt
    Atiba -topal
    Oğuzhan -joseph
    Sosa -diego
    Töre -volkan
    Quaresma -Nani
    Gomez -persie ya da fernandao

ben her satırda sol taraftakileri yazarım kadroya.. Kale defans çok fark yaratmaz.. Gökhan ve kaer özverili ok..

Organ sormuşun, cevap vermiyim ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan en büyük Beşiktaş kestane neyi tartışıyosun

1903

1905

1907

Bitti geçmiş olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AristocraticaL* kullanıcısına yanıt
    Yazacak baska birsey bulamadigina gul. Gorunce dayanamadim isimin arasinda yazdim. Nasil yazildigini cok iyi biliyorum. Santiyede senin konusamadigin seviyede ingilizce konusuyorum.

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    Ahahahahaha ne gol atmis ama ya. Ayagina topu aliyor ileri gidiyor, agirligindan defans yerlesiyor. Zaten calim atacak yetenek yok. Klasik vurus ve gol. Bizim musleraya ne gollerimiz var senin haberin yok. Sana musanin attigi rovasatayi mi atsam, Alexin 35 lik fuzesini mi bilemedim. Ulan gomez dunya kupasi elemelerinde yoktu yok Takim arkadaslarinin basarisina konacak senin haberin var mi?

• fb liler rize macinda kiyak yapan adamdir kendisi hatta aziz yildirim dan ovguler almistir deniz ates bitnel bu arada
    2011 sezonu sampiyonu Trabzonspordur

• otostopcu97 kullanıcısına yanıt
    Rvp mi elimize vermis derbide 2 gol atan gomez hatirlatirim,rvp değil

• quote:

Orijinalden alıntı: otostopcu97

Ahahahahaha ne gol atmis ama ya. Ayagina topu aliyor ileri gidiyor, agirligindan defans yerlesiyor. Zaten calim atacak yetenek yok. Klasik vurus ve gol. Bizim musleraya ne gollerimiz var senin haberin yok. Sana musanin attigi rovasatayi mi atsam, Alexin 35 lik fuzesini mi bilemedim. Ulan gomez dunya kupasi elemelerinde yoktu yok Takim arkadaslarinin basarisina konacak senin haberin var mi?

Beyler nickten de belli, daha 18-19 yaşlarında bu çocuk, çokta ciddiye almamak gerek.

Buyur bu Fink:https://www.youtube.com/watch?v=obL_DLPGZeE (Almanları seversiniz siz)

Bu da 90+ Sergen:https://www.youtube.com/watch?v=7z-NRwZjGeI

Kleberson:https://www.youtube.com/watch?v=KvLco3ZxUts

Simao:https://www.youtube.com/watch?v=FJLsimsopL0

Bunların hepsi çerez. Maksat şimdilik sus diye paylaştım. Şimdi ki paylaşacağım, ömür boyu bir daha konuşmaman için.

http://www.ligtv.com.tr/video-galeri/unutulmaz-fb-bjk-derbi-golleri/koray-avci-fenerbahce-3-besiktas-4

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.