Şimdi Ara

STSL 27. HAFTA FENERBAHÇE - BURSASPOR 03.04.2011 // 19:00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen senenin kadıköy galiplerinden olarak bu başlığı ben açayım dedim, ölüm kalım olmazsa deplasman tribününde olucaz. sanırsam makaranın kralı yapılacak malum geçen sene... bursa'da yapamadığımız koreo vardı, 2. yarı deplasmana getirilir muhabbeti dönüyodu bakalım o girse bile yeter. bu saatten sonra tek dileğim hem fener i hem de trabzon u yenmemiz. son 4 sene de 3 galibiyet çıkardığımız deplasmandan umarım yine yüzümüz gülerek ayrılırız. saldır bursam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stbwnd -- 22 Mart 2011; 23:47:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kadıköyde nedense bizim takım bir farklı oynuyor. Arkadaş önceki yılların da fotoğraflarını koymuş doğru yapmış

Ama bu maç unutulmaz bir maç oldu , o gün oradaydım , 2-0 dan 3-2'ye dönüşünü maçın unutamam ,Batalla 2-1 yaptığında itibaren umudum vardı ;http://rutube.ru/tracks/2962611.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Exit to DOS

Kadıköyde nedense bizim takım bir farklı oynuyor. Arkadaş önceki yılların da fotoğraflarını koymuş doğru yapmış

Ama bu maç unutulmaz bir maç oldu , o gün oradaydım , 2-0 dan 3-2'ye dönüşünü maçın unutamam ,Batalla 2-1 yaptığında itibaren umudum vardı ;http://rutube.ru/tracks/2962611.html

Alıntıları Göster
    Harbiden iyi başarı ama 4 senede 3 kere kadıköyden çıkmak.
    Ama dikkat ederseniz bizi yendiğiniz her sezon bizde sizi Bursa'da yenmişiz

• quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

Harbiden iyi başarı ama 4 senede 3 kere kadıköyden çıkmak.
    Ama dikkat ederseniz bizi yendiğiniz her sezon bizde sizi Bursa'da yenmişiz

Alıntıları Göster
    Bu sene şampiyonluk şansınız azaldı ve beklentilerde düştü. Trabzonspor Fenerbahçe'ye rakip olarak gösteriliyor onun için hakem bu maça pek etki etmez geçen seneye göre... Kusura bakmayın Bursasporlu kardeşlerim takımınız bu sene Kadıköy'den çıkamayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: emmati

Bu sene şampiyonluk şansınız azaldı ve beklentilerde düştü. Trabzonspor Fenerbahçe'ye rakip olarak gösteriliyor onun için hakem bu maça pek etki etmez geçen seneye göre... Kusura bakmayın Bursasporlu kardeşlerim takımınız bu sene Kadıköy'den çıkamayacak

Alıntıları Göster

bunlar eskidi yenisi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: stbwnd

bunlar eskidi yenisi lazım.

Alıntıları Göster
    Bir tane Bursalı ile iddaya girmek isterim ama yenilgide hemen araziler onun için kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Bu mesaj silindi.
    vederson timsah yürüyüşü yapmayan bir takımda oynamam deyip anında volta almış

kusura bakmayın ama o gün sahada olan guiza yerinde bugün niang var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

vederson timsah yürüyüşü yapmayan bir takımda oynamam deyip anında volta almış

kusura bakmayın ama o gün sahada olan guiza yerinde bugün niang var...

Alıntıları Göster
    Plaka yaparız bu sefer

• Bursanin sampiyonluk sansi kalmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Bursanin sampiyonluk sansi kalmadi
    Şanşı var veya yok

BU MAÇI ALICAZ !
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    provakatörlük içeren mesajlar niye koyuyorsunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

provakatörlük içeren mesajlar niye koyuyorsunuz ki?

Alıntıları Göster
    Burası BURSASPOR'un alt konusu ve burada bursasporun kazanmasını içeren motive her türlü mesajı yayınlarım , bir sorunun varsa admin orada moderatör orada
  • quote:

Burası BURSASPOR'un alt konusu ve burada bursasporun kazanmasını içeren motive her türlü mesajı yayınlarım , bir sorunun varsa admin orada moderatör orada

fenerbahçe veya diğer takımların maç konusuna bir bak derim hiç diğer takımlarla ilgili böyle resim koyuluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

quote:

fenerbahçe veya diğer takımların maç konusuna bir bak derim hiç diğer takımlarla ilgili böyle resim koyuluyor mu?

Alıntıları Göster
    geçen sene bizi bizim statda yenip öyle böyle şampiyonluğu hakkettiniz ama bu sene hedefsiz ve ömersiz kalan bir bursa olacak karşımızda... karşınızdada tsyi kayseriyi bjkyi gsyi yenmiş bir takım olacak ve bursaya karşı kaybedilecek bir puanın ne gs ne bjk ne ts galibiyetlerinin bir anlamı kalmayacaktır yani kısacası okyanusu geçip derede boğulmayız...boğulursak tsnin yolu açık olsun artık şampiyonluktan felan konuşmam bu sene, hala aday olsak bile

yani bu konumun arkasındayım bursayı atlamışım ama zaten tsyi yendiğimiz vakitten sonra Kadıköy = 3puandır

http://forum.donanimhaber.com/m_46273854/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: nburak.com

geçen sene bizi bizim statda yenip öyle böyle şampiyonluğu hakkettiniz ama bu sene hedefsiz ve ömersiz kalan bir bursa olacak karşımızda... karşınızdada tsyi kayseriyi bjkyi gsyi yenmiş bir takım olacak ve bursaya karşı kaybedilecek bir puanın ne gs ne bjk ne ts galibiyetlerinin bir anlamı kalmayacaktır yani kısacası okyanusu geçip derede boğulmayız...boğulursak tsnin yolu açık olsun artık şampiyonluktan felan konuşmam bu sene, hala aday olsak bile

yani bu konumun arkasındayım bursayı atlamışım ama zaten tsyi yendiğimiz vakitten sonra Kadıköy = 3puandır

http://forum.donanimhaber.com/m_46273854/tm.htm

Alıntıları Göster
    geçen sene Ts kadıköyde oynadığı gibi mücadele etsin Bursadan ben beraberlik değil galibiyet bile bekliyorum ama arada 10 puan var deyip asılmazlarsa maç başlamadan biter,

• quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

geçen sene Ts kadıköyde oynadığı gibi mücadele etsin Bursadan ben beraberlik değil galibiyet bile bekliyorum ama arada 10 puan var deyip asılmazlarsa maç başlamadan biter,

Alıntıları Göster
    Ömer etkili bir futbolcu tabikide ama takım = ömer değildir !

Bu maçın galibi Bursaspor
  • quote:

Ömer etkili bir futbolcu tabikide ama takım = ömer değildir !

Bu maçın galibi Bursaspor

Alıntıları Göster
    bursanin hic ama hic sansi yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

bursanin hic ama hic sansi yok :)

Alıntıları Göster
    timsah 16 nın eklediği fotoğraflar niye siliniyor ? kendi başlığımızda galibiyet sevinçlerimizi paylaşamayacak mıyız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: stbwnd

timsah 16 nın eklediği fotoğraflar niye siliniyor ? kendi başlığımızda galibiyet sevinçlerimizi paylaşamayacak mıyız ?

Alıntıları Göster
    Bursaspor kazanırsa şaşırmayın derim,kaybedeceğimiz bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

siz niye asılmadınız sizindemi iddianız yoktu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.