Şimdi Ara

STSL 27.HAFTA | FENERBAHÇE - OSMANLISPOR | 3 Nisan 19.00 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
7.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

kadro kötü gol atacak adam yok. osmanlı iyi takım haketikleri yerde değiller bence. bu maç baya zorlayacaklardır feneri.

tahminim 0-0 gol fener'den gol atan olursa rvp atar eğer o da atamazsa geçmiş olsun.

• :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalim Aziz ile Mahmut ne diyecek bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

of hala ona yanıyorum bomboş kaleye atamadı ya rusescu dokunsa gol havaya dikti

Birader git anana bacına sövdürme tamam mı git.

Hayırdır sen kimsin ? sen kimsinde böyle bir şey yazabiliyorsun. Söv bakayım göreyim nasıl sövüyorsun. Söv hadi bekliyorum. Şuna bak anana sövdürme git demez mi birde Uza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Aga dur daha Osmanlı ile ikinci maçınız

Ne demeye çalıştın anlamadım. Sanırım dediğimi anlamadın. Ters rakip olmakla maç oynamak ne alaka. Oyuncu tipleri ve oynadığı taktik gereği çok ters. Kanatlardaki adamları kontra atak oyuncuları ve hızlılar dikkat edersen Gökhan ile Hasan ilk yarı çok çıkamadı.

Ve genelde bu tip hızlı siyahi oyuncular hep ters geliyor bizim takıma.

Hocam öyle bir demişsin ki sanki bizim İBB olayı gibi, yaptığımız her maçta zorlanıyoruz. şeklinde anladım.

Yok hocam, bu sene Osmanlı'nın çok maçını izledim yani öyle denk geldi bir şekilde. Özellikle siyahi oyuncuları çok seri adamlar ve bizim takıma çok ters geliyor bu tip adamlar. Ayrıca aptal top oynayan bir takım değil.

Bunu maçı izleyerek söyledim, maç başlamadan da aynı şeyleri söyledim, 2-3 hafta önce kalan maçlar konusunda da en çok çekindiğim maçın Osmanlı maçı olduğunu söyledim.

Neyse artık seneye bakacağız yapacak bir şey yok tabi Bjk yarın bir süpriz yapmazsa.

• arkadaşlar kadronuzu ilk gördüğüm zaman yemin ederim bu maç 0/0 olur demiştim. şampiyonluğa oynayan takımın kendi sahasında 3 DOS ile çıkması çok ilginç. Geçmiş olsun.
  • artık ligin son haftaları niye tribünler boş? özellikle karşı tribün hep dolu olurdu insanlar sosyal aktivite niyetine gelirdi. şaşırdım valla fenerin kemikleşmiş kombineli taraftarı bu sezon azaldı sanırım biraz.

bizim için iyi bir avantaj oldu fb nasıl oynadı bilmiyorum son anlara denk geldim ama spiker pek pozisyon göremedik dedi sanırım yine diego leş oynadı
  • güzel böyle devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Maç başlangıcı : Rusescu neden yok? Tarlarlar sürülmüş.

Maç sonu : Ceddin deden neslin baban.

Yalnızca BJK değil bütün taraftarlar böyle ama BJK taraftarı hep ben karakterliyim diyor ya paylaşalım dedim.

Fenerbahçe tarihinin en hayırlı yenilgisidir.

Bugün istediğim oldu. Teşekkürler Osmanlıspor.

Yapma hocam adigenin fenerle ne işi olurmuş bereketuqo varken ;)

• Bu oynadiklari futbolla cok bile puan topladilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: Klokt

EVEEEETTTTT ARTIK TÜRK TAKIMLARINA KAFAMI DUVARLARA VURURUMDA OYNAMAM ALLAH KAHRETSİN HİÇ OYNAMAZDIM YAPTIM Bİ HATA

Haram bir sey icin birde bela okuyorsunuz hocam

oynamayin

Delirdim ya kusura bakmayın Fenerin bu maçı kaybetmesi acaip saçma
  • Abi evinde böyle oynuyorsan şampiyon olma zaten.bir futbol oynanır güzel oynarsın yenilirsin şampiyonluk gitsin alkışlarım ama takımda ne bir çoşku nede bir hareketlilik var

• Yalnız ndiaye sağlam topçu tek başına yıktı feneri bugün
  • bence şampiyonluk için erken.. ah ulan gs bu kadar kötü olmasalar fb yi yenip bizi şampiyon yaparlar diyeceğim ama pek ümitli değilim.

• Asın bayrakları

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Şu maçtan nedense çok çekiniyorum. Osmanlı'da yıllardır bize ters gelmiş futbolcu tipleri var.

Umarım puan kaybetmeden geçeriz.

Bu arada fırat yoksa zorlanır diyen arkadaş. Nam-ı diğer "LAN FIRAT" için keşke Eskişehir'de kritik maçlardan birinde durup dururken LAN demiştir diye Caner'e kırmızı gösteren hakemden bahsediyorsan sanırım dünkü yenilginin travması devam ediyor. Kaç puan oldu ne yapalım bakalım mı arkamıza?

Maalesef korktuğum şey başıma geliyor.

Ayrıca şampiyonluğa oynuyoruz BOŞ tribünler, ruhsuz ilk yarı oyunu. Hiç şampiyon olmak isteyen bir hava yoktu e öyle olunca da şampiyon olamıyorsun tabi.

Yapacak bir şey yok, artık Tr kupası ve Bjk bekle ki puan kaybetsin

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Kolay maç.Takilmadan geçeriz

Hakkaten kolay maç oldu
  • viktor hallettin takımı , adam gibi teknik direktör lazım bize . Anlamıyorum hiç tanımadığımız bir teknik direktör niye geldi bukadar harcama yaptığın kadroya ...
  • Mustafa Reşit Akçay görevini yerine getirdi.

Trabzon deplasmanı var beyler hatırlatırım. Tüm karadeniz bizden yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Maç başlangıcı : Rusescu neden yok? Tarlarlar sürülmüş.

Maç sonu : Ceddin deden neslin baban.

Yalnızca BJK değil bütün taraftarlar böyle ama BJK taraftarı hep ben karakterliyim diyor ya paylaşalım dedim.

Fenerbahçe tarihinin en hayırlı yenilgisidir.

Bugün istediğim oldu. Teşekkürler Osmanlıspor.

Yapma hocam adigenin fenerle ne işi olurmuş bereketuqo varken ;)

BJK'yi yanılmıyorsam Çerkesler kurdu. Hafiften sempatim var ama BJK taraftarı deli ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.