Şimdi Ara

STSL 27.HAFTA | FENERBAHÇE - OSMANLISPOR | 3 Nisan 19.00 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
7.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Maç başlangıcı : Rusescu neden yok? Tarlarlar sürülmüş.

Maç sonu : Ceddin deden neslin baban.

Yalnızca BJK değil bütün taraftarlar böyle ama BJK taraftarı hep ben karakterliyim diyor ya paylaşalım dedim.

Fenerbahçe tarihinin en hayırlı yenilgisidir.

Bugün istediğim oldu. Teşekkürler Osmanlıspor.

Yapma hocam adigenin fenerle ne işi olurmuş bereketuqo varken ;)

BJK'yi yanılmıyorsam Çerkesler kurdu. Hafiften sempatim var ama BJK taraftarı deli ediyor

seni kurtuluşa davet ediyorum siğoş come to the dark side

Dıfs böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    biz yanlış zamanda yanlış kadro kurarken oyuncuları da yanlış alıyoruz.

Alex ve Emre gibi adamları emenikelerle, güizalarla oynattık.

Mesela bu takıma Alex ve Emre olsa yeter. RvP pas manyağı olur. Dediğin doğru RvP ye pas gelmiyor. Adam napsın. Dün takım olarak hepten kötüydük. RvPnin kaçırdığı gol normal adam beklemedi terse yakalandı. Topalın altı pastan aynı şekilde Kjaerin altıpasın içinden kaçırdıkları daha netti.

Sen Fenerbahçesin. Kendi sahanda osmanlısporun kontralarına önlem almayacaksın. Rakip önlem alacak. Sen önlem alırsan bu sonuç normal.

Daha 24 puanlık seri var. BJKnin avrupa liginde gruplara son haftaya lider girip gruptan çıkamadığı gün daha dün gibi aklımızda. Daha hiçbir şey belli olmaz. Belki de aldığımız bu 1 puan bizi averajla şampiyon yapacak. Demedi deme

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

Mesela bu takıma Alex ve Emre olsa yeter. RvP pas manyağı olur. Dediğin doğru RvP ye pas gelmiyor. Adam napsın. Dün takım olarak hepten kötüydük. RvPnin kaçırdığı gol normal adam beklemedi terse yakalandı. Topalın altı pastan aynı şekilde Kjaerin altıpasın içinden kaçırdıkları daha netti.

Sen Fenerbahçesin. Kendi sahanda osmanlısporun kontralarına önlem almayacaksın. Rakip önlem alacak. Sen önlem alırsan bu sonuç normal.

Daha 24 puanlık seri var. BJKnin avrupa liginde gruplara son haftaya lider girip gruptan çıkamadığı gün daha dün gibi aklımızda. Daha hiçbir şey belli olmaz. Belki de aldığımız bu 1 puan bizi averajla şampiyon yapacak. Demedi deme

Siz hala Şenol Güneş faktörünü benimseyememişsiniz.Geçen senelere bakıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

Size kalsa hala bjk nin balonu patlayacak,kimin balonunun patladığını gördük zaten lig bitimindede aynı şeyleri sayıklarsınız artık

• Hala rvpnin kaçırdığı gollere normal diyorsunuz tamam ben de çok seviyorum Rvpyi ama yapmayın artık

• Osmanli tehlikeli takim iman gucuyle savasiyolar

• Son sayfadaki Bjk'li sayısına bakın.
  • Bu saatten sonra şampiyon olacağımıza inanmıyorum ama olsakda olmasakda hoca değişmeli. Rafael Benitez hiç fena olmaz...

• Van Persie'nin kaçırdığı pozisyonda top defansa çarpıp geliyor , o kadar kısa mesafede o koşu sonrası refleks göstermek kolay değil . Bu kadar ağır eleştirmemek lazım . Bana göre Caner'in olmamasıydı dünki problem . Hasan Ali iyi bir bek ama Caner her zaman extra işler yapabilecek biri .
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Son sayfadaki Bjk'li sayısına bakın.

Bizden çok
  • Bashare kullanıcısına yanıt
    Hocam 0-2 çifte şans derken sen skor olarak mı 0-2 anladın
  • Bu sezon fenerin 30 macini izlediysem tas catlasin 2 3 tanesinde yuzum guldu, takimima guvendim. Benki 4 yildir futbol ile ilgilenmeyi birakmistim, sirf RVP geldi diye bu sezon lige sarildim. Hayal kirikliklari dolu bir sezon oldu.

Sisko ozan, beton kafa fernandao, ringci diego, kezban rvp, sorumsuz arap nani, ne icin orada oldugu bilinmeyen souza, kaybolan Ba ve Maekovic, saatli bomba alves, karpuz sallayan volkan şen, eski gunlerini aratan gönül,prison break meirelej ile les gibi bir sezonu arkamda birakiyorum.

Dipnot: keske emre gitmeseydi, bu sezon sadece Kjaer,caner,topal, ve volkan yuzumu guldurdu.

• Bjk büyük avantaj yakaladı. Artık 1 beraberlik hakkımız var. Daha da önemlisi Fb moral olarak dip yaptı.
  • Bu maçtan sonra anladım ki Vitor Pereira ve Aziz Yıldırım şampiyon olmayı hak etmiyor.

Olan biz Fenerbahçeliler'e olacak.

ilk sezon'da evimizde 2-0 önde olduğumuz ve 2. yarı 2 gol yiyerek berabere bitirdiğimiz maç vardı hatırlarsınız. Ben aslında o zaman anladım bu adamdan bir şey olmayacağını en önemli kritik yerlerde puan kaybettik.
    Osmanlıspor'a final maçı yapar gibi savunma oyunuyla çıktık.

Milli takımda gol atıp dönen nani yedek, diego yedek ?
    Ozan Tufan oynuyor.

AH AZİZ YILDIRIM AH, NE OLURDU ŞU OZAN'I ALMASAYDIN ? JOSUE, FERNANDES BİLE BU OZANDAN DAHA ÇOK YARAR SAĞLARDI ÖZELLİKLE JOSUE.
    Bu adama çok şey demek istiyorumda ceza alırım diye yazmıyorum. İnsanı tuttuğu takımdan soğutmayın.
  • BaYoFFHeLL kullanıcısına yanıt
    herkese bakıyorum beşiktaşı küçümsüyor. Halbuki o stad bir açılsa o evde nasılda titrersiniz. Beşiktaşın stadı var evi yok evi
  • Bjk iyi bi fırsat yakaladı Artık Fener Galatasaray maçında yenildi mi

• 20 senede 2 şampiyonluk yaşayan bir taraftar olarak sana da hak veriyorum kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Kolay maç.Takilmadan geçeriz

• OOO bjk liler gelmiş foruma akılları sıra dalga geçiyolar :))) Sene sonu görüşürüz ;))
  • Şu konuları bi daha şu adam açmasın.

Neye göre takılmadan geçeriz diyorsun tek yaptığın bizi rezil etmek.

Osmanlı deplasman takımı kolay maç olmaz, olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.