Şimdi Ara

STSL / 28. Hafta | BEŞİKTAŞ - BURSASPOR / 11 NİSAN 2016 - 20:00 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
3
Favori
14.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahahahah ahahahahahahahah Anadolu takımları hep böyle mi ya ? Bu arada çöpçülük ve çöpçüler gayet Şerefli bir iştir , siz bilmezsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Kendi penaltısını kendi üreten akıllı stadınız hayırlı olsun

Evet arkadaşlar; bu +25 artı alan mesaj, forumdaki futbol bilgisi seviyesini gösteriyor. Tartışmaya girmeden önce 1 kez değil 100 kez düşünün

Sizin de bu seviyeye yükselmeniz dileğiyle.

Ben o seviyeleri oynamadan geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Mac 3-1 iken quaresma 'nın yaptıkları kabul edilemez o pozisyonların birini gol yapabilirdik sosa nin pozisyonunu hiç saymıyorum

O şekilde çok maçı riske ettik hatırlamıyorum hangi maçtı 2-0 rahat rahat götürdüğümüz maç vardı son dakikada 2-1 de direğimizde patlamıştı top.

Bu nasıl takım anlamıyorum ;

- tek farkda stres yaşıyoruz geri çekiliyoruz, sağlam top çevirip fener gibi maçı bitiremiyoruz,
    - iki farkda dalga geçip maçı koparamıyoruz illa gol yiyip rakibi cesaretlendiriyoruz son dakikalarda stres yaşıyoruz, ki puan kaybettiğimiz de oldu.
  • O değilde maçın en güzel anı Gomezin golünü Süleyman Seba diye anons etmek oldu.

Kim düşündüyse tebrik ederim helal olsun.
  • 3-1 den maç bitti gibi laubali oynamaya başladık bunu atlatmamız gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların kaleyi bulan 3 şutu var 2 si gol. Hala hakem cart curt. Konuşabilecek tek bir pozisyon var. 1-1 iken Gomez'in şutu auta gidiyor. Korner çalıyor.

Her zaman ki gibi sahada hücumu düşünen cümbür cemaat saldıran bir Beşiktaş vardı. Başkaları gibi rakip oyunculara rakip takımlara önlem almayız. Röportaj da da bunlar ile övünmez. Onlar bize alır.

Eskişehir Rize maçlarında ucuz ucuz penaltılar alan takım seyircisinin hiç konuşmaya hakkı yok hele.

STSL / 28. Hafta | BEŞİKTAŞ - BURSASPOR / 11 NİSAN 2016 - 20:00

Şu istatistiklere bakın. Bugün kazanmak için varını ortaya koyan bir Beşiktaş varken, diğer tarafta teşvik ile tekme tokat oynayan müsait pozisyonlarda futbolcularımızı devamlı arkadan indiren oynatmamaya çalışan bir bursaspor.

12 faul biz yapmışız. 25 faul bursa. Ve emin olun bu bursa fbye bu kadar hareket yapsa kesinlikle 11 kişi tamamlayamazdı maçı.

Yalnız 3-1 önde iken hala saldıran takıma bir önlem almak lazım. 2-0 ya da 3-1 önde iken kontradan başka yok yiyen takım yok arkadaş. Başkaları gibi 1-0 ın arkasına yatın demiyorum. 3-1 olmuş al rölantiye. Sakin sakin top çevir. Kontra ile vur.

Ama biz yiyoruz kontrayı. Adamları maça ortak ediyoruz.

Ve ilk defa Şenol hoca oyuncu değişiklerinde saçmaladı.

Yanarım yanarım paşa maçına yanarım. Allah utandırmaz sene sonu inşallah.

• Yukarıdan aşağıya yükselinmez birader
  • Valla yüreğim hop etsede sonunda fırsatı iyi değerlendirdik bu sefer rahat bir uyku çekeceğiz.. Bir de değişiklikler acayip geldi bana bunuda söylemeden gecemicem :)

• 26 şut atmişiz. Fenerliler sezon genelinde attigi suttan fazla :)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: nitro gliserin

26 şut atmişiz. Fenerliler sezon genelinde attigi suttan fazla :)))))

• Tolga ve tüm defansı değişmek lazım. Bu defansla ş.l de avaraj takımı oluruz.

• verdi001 V kullanıcısına yanıt
    Şikeden aklandığımızı uefanında çatırdadığını hatırlatırım

• Bunu da konuşalım lütfen.

Dakika 60 küsur. Net olarak ikinci sarı kırmızı.

STSL / 28. Hafta | BEŞİKTAŞ - BURSASPOR / 11 NİSAN 2016 - 20:00

Verdiler mi? Tabi ki hayır. Devam. Sonra Quaresma niye sinirleniyor.
  • Sosa orada vurmayıp Oğuzhan a pas verseydi şimdi Quaresma kart görmeyecekt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Sosa orada vurmayıp Oğuzhan a pas verseydi şimdi Quaresma kart görmeyecekt

ŞEnol Hoca açıklamalarında dedi.
    Tolga topu tuttuktan sonra hakem bitiş düdüğünü çalmış.
    Tolga'da aceleyle Q7 e yollamış topu hiç atmasa birşey olmayacak :)
  • Trtspor'da hem golden önceki korner pozisyonu hemde penaltı pozisyonun doğru kararlar olduğu söylendi.

Dikkatli bakarsanız Gomez vurduktan sonra Şamil'in ayağına çarpıp hafif yön değiştiriyor top.

Sosa'nın pozisyonunda ise kendini atmış gibi duruyor ama daha başlangıçta Hosogai ayağa vuruyor, zaten vurmasa Sosa öyle yere düşmez azıcık akıl yürütsün şüphesi olan.
  • Eskişehir Rize maçlarında ve bir çoğunda beleşe attığınız penaltılara bir şey demek istermisiniz ey febeliler!!? Rakiplerinizin 10 kişi kalmasına
    Sakın ola şerefsizlik etmeyin SUSUN.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Trtspor'da hem golden önceki korner pozisyonu hemde penaltı pozisyonun doğru kararlar olduğu söylendi.

Dikkatli bakarsanız Gomez vurduktan sonra Şamil'in ayağına çarpıp hafif yön değiştiriyor top.

Sosa'nın pozisyonunda ise kendini atmış gibi duruyor ama daha başlangıçta Hosogai ayağa vuruyor, zaten vurmasa Sosa öyle yere düşmez azıcık akıl yürütsün şüphesi olan.

Onlarda Akıl ne arar olsada bizim lehimize bişi varsa görüşerlerse de duysalarsada SÖYLEMEZLER.

• Yahu bursalı daha 20de kırmızı görmemiş hala hakem diyenler var..ee yuh yani insanda azıcık karakter olacak..fazla değil azıcık..

• Defans beni çok korkutuyor.

İnşallah bu sene şampiyon oluruz yeni stadımız da tadını çıkarırız.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.