Şimdi Ara

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim, 19:00 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.754
Cevap
3
Favori
26.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav abi sizleri okuyunca, gidip fenerbahçe ve Galatasarayın facebook sayfasını okuyunca ne kadar kafatasları boş olan insanlarla yaşadığımı anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diegoyu çıkarıp meireles-topal-souza ya dönmek de nedir? Hamleyi ilk gördüğümde inşaallah gol yemeyiz dedim çünkü o saatten sonra orta saha hakimiyeti bitecekti ve gol bulmak zor olacaktı.

• Bu sefer hamza dengeleri bozdu,biz 4 yildizla sahaya ciktik

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waynei

DK 60.. GS NIN KALEYE ŞUTU YOOOK!! YAZIK LA acıdım

Biraz daha acı

Bence aciz durumda olan sensin. Deminden beri sırf senin attığın mesajları inceliyorum da sürekli maç esansında yapılan yorumlara karşılık veriyorsun. Adama sormazlar mı "maç esnasında takımına güvenip yorum yapamadın mı" diye? Maç bitmiş, dakikalar geçmiş ama hâlâ laf sokmaya çalışıyorsun. Ergenler bile bu işi bu kadar abartmaz. Yazık gerçekten, vaktine yazık...

Indıla'cı troll seni. Maç sırasında maçı bırakıp gelip buraya mal mal "şöyle koyduk" "böyle koyduk" yazmak daha mantıklı sana göre yani ? Bas git.

Hayır daha mantıklı değil. Devre arasında da görüşünüzü belirtebilirdiniz, imkânlar her zaman vardır kullanmasını bilene. "Bas git" diyor birde, mahalle ağzıyla babasının forumundan kovuyor sanki. Ayıp ya, bir kez olsun hatanızı kabul edin. Her neyse, ben kime ne anlatıyorum? İyi akşamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Helal beyler GS ve FB yi tutmaya devam baya farklısınz
  • Arkadaş bu yönetici ne böyle ya. Adamın biri 4 yıldız göndermesi yapıyor ceza verecek bir şey göremiyor. Biri bukalemun diyor hakaret ediyor onu da göremiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerde sorun şu.takım 60. dakikadan sonra yoruluyor.yorulduğu için faul yapamıyor.faul yapamadığı içinde defansif zaaflar ortaya çıkıyor.
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Konuyu karıştıran sensin, ne zaman bi Affleck resmi konsa hemen Bale-Nolan resmi atıp ortalığı karıştırıyorsun. Yapma işte ne gereği var? Doğru düzgün konuşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleArkasiForvet

HAMZA DİYİM NİYE KAZANAMADIN DİYİM DURSUN DİYİ ORASI SARAÇOĞLU DİYİ AĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞĞAĞAÜAÜAÜAĞDJSAM

Deplsamanda beraberlik averaj olarak bile üstünlüktür bas git
  • Maçın son yarım saatinde kötü oynamadık aslında. Ama ataklarımız ya ilerideki beceriksizlerden ya da Kjaer'in vb. olağanüstü çabaları nedeniyle güzel tamamlanamadı.

Ben bu akşam Kadıköy serisinin devam etmesine değil de giden puana üzülüyorum. Beşiktaş'a yaradı bu beraberlik. Yarın Antalya'yı yenerlerse farkı iyice açacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Orijinalden alıntı: KaleArkasiForvet

HAMZA DİYİM NİYE KAZANAMADIN DİYİM DURSUN DİYİ ORASI SARAÇOĞLU DİYİ AĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞĞAĞAÜAÜAÜAĞDJSAM

Deplsamanda beraberlik averaj olarak bile üstünlüktür bas git

AVERAJ OLARAK Bİ ÜSTÜNLÜK?????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Konuyu karıştıran sensin, ne zaman bi Affleck resmi konsa hemen Bale-Nolan resmi atıp ortalığı karıştırıyorsun. Yapma işte ne gereği var? Doğru düzgün konuşalım.

Bak dostum evet belki bende ateşlendiriyorum ona ok ama sen hiç justiceleague fln digerlerine bakıyor musun ki direk bana suc atıyorsun? Adam direk ss atıyor eskilerden haha vs guluyor dalga geçiyor. E geldi simdi cevap atma tartısma cıkmasın. ok bizde vardır elbet biseyler ama gazı verip malzeme atan da var kavga cıkartmaya calısan. sen o diger elemanları da uyar onlar uyarsa bak bizde nasıl dada tartısma cıkmadan konusup sohbet ediyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waynei

DK 60.. GS NIN KALEYE ŞUTU YOOOK!! YAZIK LA acıdım

Biraz daha acı

Bence aciz durumda olan sensin. Deminden beri sırf senin attığın mesajları inceliyorum da sürekli maç esansında yapılan yorumlara karşılık veriyorsun. Adama sormazlar mı "maç esnasında takımına güvenip yorum yapamadın mı" diye? Maç bitmiş, dakikalar geçmiş ama hâlâ laf sokmaya çalışıyorsun. Ergenler bile bu işi bu kadar abartmaz. Yazık gerçekten, vaktine yazık...

Indıla'cı troll seni. Maç sırasında maçı bırakıp gelip buraya mal mal "şöyle koyduk" "böyle koyduk" yazmak daha mantıklı sana göre yani ? Bas git.

Hayır daha mantıklı değil. Devre arasında da görüşünüzü belirtebilirdiniz, imkânlar her zaman vardır kullanmasını bilene. "Bas git" diyor birde, mahalle ağzıyla babasının forumundan kovuyor sanki. Ayıp ya, bir kez olsun hatanızı kabul edin. Her neyse, ben kime ne anlatıyorum? İyi akşamlar.

İmkanım falan yoktu sana mı hesap vereceğim ?

• Her takımın kendine göre hedefleri vardır..

Galatasaray

Sezon boyunca mümkün oldukça fazla maç kazanmak,zorlu deplasman maçlarından en azından 1 puanla dönmek,ligi şampiyon bitirip şampiyonlar ligine katılmak ve şampiyonlar liginde elinden geldiğince ilerleyip ülkeyi gurula temsil etmek..

Fenerbahçe

Galatasaray'ı yenmek ve Saraçoğlu'nda Galatasaray'a yenilmemek...

Maç sonu 1-1 olduğuna göre her iki takımda hedefine ulaşmış oluyor..Konu kapanmıştır
  • AC DC A kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyon la.

• Sabri ve umut acilen kadro disi birakilmali

takima acilen en kotu poldi ayarinda forvet lazim

hamitin sozlesmesi feshedilip tesekkur edilmeden tekmeyi basmali

hamza hocaya da sabri ve umutu bir daha takima almayacagina dair yemin ettirilmeli resmen 9 kisi oynadik.

• Bir de hani bu Fenerbahçe'nin RvP'li, Nani'li Los Galacticos kadrosu bize fark atacaktı? Burada oturup beraberliğe de sevinmiyorum ama, sizin de oynadığınız futbolun ekstrem bir yanı yok.

Pereira da skora yatmacı çıktı. Çift forvet olmasın diye RvP'yi çıkardı adam.
  • Bu fener iyiki var

• Bu gözler fenerin attığı gole ofsayt değil diyen, son dakika meirelesin kendini yuvarlamasına penaltı diyen adamlar gördü.

Burağın pozisyonu da penaltı, penaltı olması için daha ne lazım ? Adamı bıçaklaması felan lazım sanırım ..

Demek ki azizin inşallah yok felan demesinin sebebi anlaşılıyor.

Allah'ın sopası yok işte ..

• arkham92 kullanıcısına yanıt
    Bak sen artık çoğu kişi tarafından troll damgası yediğin için göze batıyorsun. Sen tartışma çıkarmazsan ve diğerleri tartışma çıkarırsa bu sefer senin dediğin o kişiler göze batmaya başlar. Yani yine senin elinde olan bir şey, sen konuya sürekli Bale-Nolan ile ilgili resimler atma, tartışma çıkarma yeter.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.