Şimdi Ara

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim, 19:00 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.754
Cevap
3
Favori
26.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Kendisi sütten çıkma ak kaşık gibi davranıyor terbiyesiz herif.

GOrdum senin cevabını. Bende şimdi attım ufak bişe ona uygun oldugu sekilde. Harbi boyle adamı gorunce Bale den soguturlar bende bunu ciddi bir adam sözünde duran gercekten Bale-Nolan sever biri sanmıstım. Yalanmıs hepsi iyi oynamıs troll gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük kulüpler aldığı galibiyetlerle, büyük kulüpler de aldığı kupalarla öğünür. MICHAEL PLATINI

• En büyük cimbomhahahahahah

• Her iki takimada gecmis olsun dileklerimi iletiyorum.Liderinizi izleyin yarin macimiz var unutmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Eziik bjk li bjk en son ne zaman kadıköyde galibiyet aldı? Önemli olan şampiyonluktur ve kadıköyde ki 1 puan yine bizi şampiyon yapacak bu sene.

Kadıköy'deki maçlarda Beşiktaş'ın 18 e 17 galibiyet üstünlüğü bulunuyor sen ne konuşuyorsun. :D Ayrıca bizim için Beşiktaş'ın Kadıköy'de 10 kişi kalıp 3-2 kazandığı, kaleye Pancu'yu geçirdiği maçta rekabet bitmiştir. Fenebahçe bizi ne zaman 10 kişi kalıp inönüde yenerse rekabet o zaman başlar.

Siz 16 yıldır yenemiyorsunuz ona yanın bence. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dynamic09

quote:

Orijinalden alıntı: junis

GS yine yenemedi. 16 yılk 17 yıla çıkacak. Ger sene olduğu gibi bu sene de hayal kurup, iddalı konuşup derbiyi kazanacaz diyen GS liler yine hüsrana uğradı. Her sene mors olan spor yazarlarının bu seneki morsu Serhat Ulueren oldu.

http://sampiy10.gazetevatan.com/serhat-ulueren-876430-sampiy10-yazar-yazisi-tekrar-ediyorum-derbi-g-saray-in/

Siz 108 yıldır Ali Sami Yen'de şampiyon olamadınız, kupa kaldıramadınız, ışıkları söndürüp kayamadınız ama biz Kadıköy de şampiyon da olduk, kupada kaldırdık, sonra bi güzel çimleri ıslatıp kaydık

Ben Fenerli değilim

• Pererianın gönderilme vakti geldi.Fenerbahçeli olarak söylüyorum bu takımdan bir mok olmaz.Ayrıca attığımız gol ofsayttır haklılar.Bu kadar kaliteli bir kadro ile bu oyun çok orantısız.Taraftara yazık ne avrupada nnede süperligde doğru düzgün bir sevinç yaşayabiliyoruz.Umarım takıma şenol güneş,ertuğrul sağlam gibi kaliteli türk teknik adamlar gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: louse dream

quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Topa muslera vuruyo , hala ofsayt diyen futbol cahilleri var FacePalm

bu öyle sizin oyuncudan geldi ofside olmaz pozisyonu değil. 1. si orta açılan kişi persia bu yüzden ofside 2. si ne olursa olsun orda defansı yada kaleciyi engelleme yada durumunu aktif olarak etkileme durumu olduğu için ofside... neyse yeni şeyler öğrenmiş oldun :) :) futbol cahili

Katılıyorum zaten normal gol atsalar şaşicağm anadını satayım

• Biri arkadan adamın popusuna tekme atar biri adamın arkasından çelme takar biri goldeki ofsayti görmez gol verir nasıl bi şans bu yha ikside kırmızı kartır hareketlerin neyse alıştık artik fenerin şikesine yinede yenemediler

• Gs pek oynamadı sneijder dısında çabalayan yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: WatchGuard

gs balonu patlasın artık gs boş bir balon !!!

çok beklersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Eziik bjk li bjk en son ne zaman kadıköyde galibiyet aldı? Önemli olan şampiyonluktur ve kadıköyde ki 1 puan yine bizi şampiyon yapacak bu sene.

Kadıköy'deki maçlarda Beşiktaş'ın 18 e 17 galibiyet üstünlüğü bulunuyor sen ne konuşuyorsun. :D Ayrıca bizim için Beşiktaş'ın Kadıköy'de 10 kişi kalıp 3-2 kazandığı, kaleye Pancu'yu geçirdiği maçta rekabet bitmiştir. Fenebahçe bizi ne zaman 10 kişi kalıp inönüde yenerse rekabet o zaman başlar.

Siz 16 yıldır yenemiyorsunuz ona yanın bence. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Orijinalden alıntı: WatchGuard

gs balonu patlasın artık gs boş bir balon !!!

çok beklersin

Ne balonu yine sampiyon olacaklar

• Şampiyon Beşiktaş yatın uyuyun !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerin golüne ofsayt diyemeyen Lig TV'nin Allah bildiği gibi yapsın.

Beyaz TV'de şovmenlik yapan Abdülkerim'in de Allah bildiği gibi yapsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dynamic09

quote:

GS yine yenemedi. 16 yılk 17 yıla çıkacak. Ger sene olduğu gibi bu sene de hayal kurup, iddalı konuşup derbiyi kazanacaz diyen GS liler yine hüsrana uğradı. Her sene mors olan spor yazarlarının bu seneki morsu Serhat Ulueren oldu.

http://sampiy10.gazetevatan.com/serhat-ulueren-876430-sampiy10-yazar-yazisi-tekrar-ediyorum-derbi-g-saray-in/

Siz 108 yıldır Ali Sami Yen'de şampiyon olamadınız, kupa kaldıramadınız, ışıkları söndürüp kayamadınız ama biz Kadıköy de şampiyon da olduk, kupada kaldırdık, sonra bi güzel çimleri ıslatıp kaydık

Ben Fenerli değilim

efsanelere girer bu

• quote:

Orijinalden alıntı: yyaydin

quote:

Orijinalden alıntı: wesker005

Biri arkadan adamın popusuna tekme atar biri adamın arkasından çelme takar biri goldeki ofsayti görmez gol verir nasıl bi şans bu yha ikside kırmızı kartır hareketlerin neyse alıştık artik fenerin şikesine yinede yenemediler

adamın yerine itin poposuna tekme atar diyecektin heral o itin poposuna vurmadan önce itiniz ne yapmış görmessiniz

Agzimizi toplasak ne guzel olur degil mi

• Verilmeyen penaltı, çıkarılamayan kırmızı kart, ofsayt gol.
    Bunlara rağmen 1-1, yine olmadı, yine de tebrikler Galatasaray'ım.
  • ofsayttan attık

• quote:

Orijinalden alıntı: -Jon Snow-

ofsayttan attık

Aferin
    Sizin adınıza çok sevindim

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.