Şimdi Ara

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim, 19:00 (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.754
Cevap
3
Favori
26.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alex gibi bir oyun kurucu ve kaptan bulamadık bir türlü..
    Ayrıca Ersun Yenal olsa, bu kadrolu takımı daha hızlı ve tertipli oynatırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

quote:

Şaka gibi üsttekinin paylaştığına bak

Ula sanki kazandınız Olcay da galibiyet golünü attı

Bilmem farkında mısın (o resmi paylaşana lafım) belki de son Kadıköy GS galibiyetini gördüğünde belki de daha dünyada yoktu

Arkadasim tamam yok siz en buyuksunuz kadikoyde yenemiyoruz sizi
    Cok buyuk basari bu da olmasa ne ile ovuneceksiniz acaba

Bilmem kardeş o dediğin olduğunda düşünürüz (olursa tabi)

Şimdi bana yaşını dürüstçe söyler misin bişi dicem :))

Soylesene birader sustun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

quote:

Bilmem farkında mısın (o resmi paylaşana lafım) belki de son Kadıköy GS galibiyetini gördüğünde belki de daha dünyada yoktu

Umutlu olcanli sabrili yasinli kadromuzla sizden daha iyi pas yapiyoruz gelmis hala kac sene oldu diyor harcadiginiz paralar bosuna can persie bugun umuttan beterdi topla kac kere bulustu acaba ?

Kardeş o zaman bin kat daha kötü bir durum. Bugün daha iyi oynamanıza rağmen HALA DAHA KAÇ YILDIR yenemediniz

HATÇEYE değil NETÇEYE bakcan güzel kardeşim

Ve son olarak bana yaşını dürüstçe söyler misin bişi dicem :))

21 yasindayim. Haticiye degil neticeye bak yazdigini gore cok olgun birisine benzemiyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soylesene birader sustun

Çok kibarca dinliyorum falan dedin kırmıyım dedim ama şimdi asabileştin yazıyorum :))

99 yılında sen sanırsam 5-6 yaşlarındaydın o günlere dair hatırladığın birşey var mI? Büyük ihtimalle yok varsa da tek tük

İşte sen o kıvamdayken GS Kadıköyde FB'yi yenmiş

Gelip de burada edebiyat yapman ne kadar doğru?

• frux kullanıcısına yanıt
    Bu adam Ersun'a 5 basar da, takımı kurmasına izin vermediler ki, aziz takımı kurdu al oynat dedi. Ne yapsın adam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Umutlu olcanli sabrili yasinli kadromuzla sizden daha iyi pas yapiyoruz gelmis hala kac sene oldu diyor harcadiginiz paralar bosuna can persie bugun umuttan beterdi topla kac kere bulustu acaba ?

Kardeş o zaman bin kat daha kötü bir durum. Bugün daha iyi oynamanıza rağmen HALA DAHA KAÇ YILDIR yenemediniz

HATÇEYE değil NETÇEYE bakcan güzel kardeşim

Ve son olarak bana yaşını dürüstçe söyler misin bişi dicem :))

21 yasindayim. Haticiye degil neticeye bak yazdigini gore cok olgun birisine benzemiyorsun

Aslında tam tersi :)

Eski topraklar hatçe netçe der. Yeni nesi bu lafı kullanmaz çoğunlukla. Kullanırsa da hatice netice diye yazar :))

• Akıllı bir t.direktör güneş gibi adam fenere ilk yarı kapanır, yorulunca da 2. yari bastırır atar. Feneri takip edin 2. yarı sürekli gol yiyor

• Denayer oynasa bekte çok daha fazla gelirdik sağdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhanb53 kullanıcısına yanıt
    Bu adam Ersun'a 5 basar ?

Sanırsam farklı maçları izliyoruz. Aziz takım falan kurmadı, al oynat demedi. Beşiktaşlısın ayrıntılı takip edememişin ona veriyorum.

Deplasmanda 0-2 öndeyken oyuna orta sahadan bir adam alıp Webo'yu sokan Ersun Yanal Hoca'ya mı 5 basar bu adam ?

Transferlerin sadece ikisi, Nani ve Robin Van Persie hocaya danışılmadan yapılmıştır ki zaten bu transferleri Barcelona veya Bayern Münih olmadığın sürece hiç bir hocaya danışmazsın. Öyle bir lüksün yok. Özellikle Türkiye'de. Geri kalan transferler hocanın ve terranaonun katkılarıyla yapılmıştır. Aziz Yıldırım ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. Takım kendi eseridir. Oynattığı futbol kendi eseridir. Tercihleri kendisindir.

Kafasında bir şeyler var bu hissediliyor ancak bunu sahaya yansıtmak her yiğidin harcı değil. Bir kere çalıştırdığı hiç bir takımda sezon başı kondisyon yüklemesi yapmıyor. Bu önemli bir faktör. Özellikle Türkiye'de kondisyon çok ciddi bir faktör. Açık ara şampiyon yapar adamı. Ersun Yanal gibi !

Daha nice eksiklikler mevcut. İnşallah düzelecektir umuyoruz.

Maça gelince de kimse sevinmemeli Olcanın fotoğrafını falan paylaşmak bunlar manasız hareketler kimse isimlere formalara suratlara aldanmasın benim izlediğim en kötü Fenerbahçelerden biri olan bu Fenerbahçeyi Galatasaray gene yenemedi. Önce bu düşünülsün. Birlo mirlo diye dalga geçtiğiniz adam verim olarak şuan Fenerbahçedeki çoğu futbolcudan daha verimli. He ilerde ne olur o bilinmez formda Van Persie'yi formda Bilale değişmezsiniz ancak şuan durum bu.

Sneijder'in üstün yeteneği olmasa beraberliği de göremeyeceklerdi ayrı bir konu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Soylesene birader sustun

Çok kibarca dinliyorum falan dedin kırmıyım dedim ama şimdi asabileştin yazıyorum :))

99 yılında sen sanırsam 5-6 yaşlarındaydın o günlere dair hatırladığın birşey var mI? Büyük ihtimalle yok varsa da tek tük

İşte sen o kıvamdayken GS Kadıköyde FB'yi yenmiş

Gelip de burada edebiyat yapman ne kadar doğru?

Iyi de birader "tamam biz sizi yenemiyoruz kadikoyde dedim ben yanlis bisey mi dedim o da sizin ovuneceginiz bisey olsun 50 yil daha yenemeyelim de :)
    Laflari carpitip yorum yapmazsan sevinirim

• Adamlar şampiyonluktaki en büyük rakiplerinden birine kendi evinde puan verdiler hala yenilmedik diye övünüyorlar. Bi zahmet yenilme 70 milyon para döktünüz bu takıma 46 bin kişi vardı statta.Böyle bi kadrodan beklentiniz kendi evinizde 1 puana razı olmak mı yani?
  • Gian Carlo39 kullanıcısına yanıt
    Farkli bir konu olarak,souza kim tarafindan,kimin istegiyle,neden alindi? 8 milyon euroya(25 milyon tl)

•  STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim, 19:00

• quote:

Orijinalden alıntı: Buck*

Adamlar şampiyonluktaki en büyük rakiplerinden birine kendi evinde puan verdiler hala yenilmedik diye övünüyorlar. Bi zahmet yenilme 70 milyon para döktünüz bu takıma 46 bin kişi vardı statta.Böyle bi kadrodan beklentiniz kendi evinizde 1 puana razı olmak mı yani?

Razı olduğumuzu kim söyledi ?

1 tane Fenerbahçeli çıksın ve 1 puana razıydık desin kendimi 17+1 gün uzaklaştıracağım.

• geçiceksin böyle şeyleri, kötü oynaya oynaya şampiyon yine Galatasaray ya da Fener olucak. Winner olmak farklı bişi çünkü kötü oynasan da

Ligde iyi oynayan takım yok, 1-2 maç değil genele yayarsan.
  • Skor kötü futbol kötü. Van Persie gibi bir adamı hala kullanamıyoruz. Millet Umut Bulut'larla başlıyor biz Van Persie'le başlıyoruz. Aradaki bu uçurumun skora yansıması lazım eğer yansımıyorsa sıkıntı büyük demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gian Carlo39

Bu adam Ersun'a 5 basar ?

Sanırsam farklı maçları izliyoruz. Aziz takım falan kurmadı, al oynat demedi. Beşiktaşlısın ayrıntılı takip edememişin ona veriyorum.

Deplasmanda 0-2 öndeyken oyuna orta sahadan bir adam alıp Webo'yu sokan Ersun Yanal Hoca'ya mı 5 basar bu adam ?

Transferlerin sadece ikisi, Nani ve Robin Van Persie hocaya danışılmadan yapılmıştır ki zaten bu transferleri Barcelona veya Bayern Münih olmadığın sürece hiç bir hocaya danışmazsın. Öyle bir lüksün yok. Özellikle Türkiye'de. Geri kalan transferler hocanın ve terranaonun katkılarıyla yapılmıştır. Aziz Yıldırım ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. Takım kendi eseridir. Oynattığı futbol kendi eseridir. Tercihleri kendisindir.

Kafasında bir şeyler var bu hissediliyor ancak bunu sahaya yansıtmak her yiğidin harcı değil. Bir kere çalıştırdığı hiç bir takımda sezon başı kondisyon yüklemesi yapmıyor. Bu önemli bir faktör. Özellikle Türkiye'de kondisyon çok ciddi bir faktör. Açık ara şampiyon yapar adamı. Ersun Yanal gibi !

Daha nice eksiklikler mevcut. İnşallah düzelecektir umuyoruz.

Maça gelince de kimse sevinmemeli Olcanın fotoğrafını falan paylaşmak bunlar manasız hareketler kimse isimlere formalara suratlara aldanmasın benim izlediğim en kötü Fenerbahçelerden biri olan bu Fenerbahçeyi Galatasaray gene yenemedi. Önce bu düşünülsün. Birlo mirlo diye dalga geçtiğiniz adam verim olarak şuan Fenerbahçedeki çoğu futbolcudan daha verimli. He ilerde ne olur o bilinmez formda Van Persie'yi formda Bilale değişmezsiniz ancak şuan durum bu.

Sneijder'in üstün yeteneği olmasa beraberliği de göremeyeceklerdi ayrı bir konu.

Yorumların kaliteli ama taraflı gözle izlemeseydin çok daha sağlam olacaktı.
    Öncelikle son yılların en kötü fb'si dediğin takım var diyorsun sahada oyun olarak yine de yenemediler diyorsun.
    Peki senin karşında hangi takım vardı ? Bu sene transferde kâra geçmiş takımın bel kemiğini yollamış , iyi bir sol bekini yollamış , sağ bek transferi orta saha santrafor transferi yapamamış bir takım vardı.
    Yani düşün sen rvp ile çıkıyorsun fernandao yedek biz Umut'la çıkıyoruz. Senin yedeklerin ozan meireles bizim rodriguez. Bekleri söylemiyorum bile yedekleriyle aslarıyla.
    Buna rağmen yenemedi diyeceğin biri varsa bunu kendinize söylemelisiniz. Bu efsane kadronuza rağmen bizim oynadığımız futbol cidden alkışlanmalı.

• Yalnız Mustafa Kemal kareografisi çok güzeldi, söylemeden geçmeyelim
  • Hoca istedi. Beraber çalıştılar Porto'da iken. Serbest Kalma maddesi aktifleştirilip alındı.

Mevcut sistemden ötürü, Souza 8 m etmez, evet. Topun rakip sahaya yığıldığı ve rakip sahada pres altında kalan bir takım için Souza ideal bir orta saha. İşte o zaman 8 m nin hakkını verebilir. Alırken o düşünce ile alındı diye düşünüyorum ancak tabi önce sistemi oturtmak gerekiyor. Futbolcudan verim almak ikinci planda kalır. Fakat şuan ki sıkıntı bireysel performanstan öte " takım olma " ile ilgili bir sıkıntı.
  • MABLC kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmışım.

Tekrarlıyorum. İsimlere, markalara ve yüzlere aldanmayınız. Galatasaray şuan Fenerbahçenin üzerinde bir futbol oynuyor. Rakamlar ve istatistikler bunu söylüyor.

Formda olmadığı sürece Messi'nin bile bir anlamı yok dostum bunu söylemeye çalışıyorum. Yedek Fernandao ile Umutu kıyaslıyorsun. Fernandao Umut kadar savunmayı yıpratabiliyor mu ? O hırs, o şevk var mı ? Yok. Genel olarak iki takımı kıyaslarsan gene yok. Bunu söylemeye çalışıyorum.

Oynanan futbol olarak maçı daha çok arzulayan ve altını çiziyorum daha akıllı oynayan Galatasaraydı. Bu maça kadar yani. Galatasaraydan sırıtan tek futbolcumuz Diego'idi. Bizim işimiz Allah'a kalmış. Olur da Nani frikikten atar, Markoviç kanattar yarar, RVP üst düzey bir gol atar falan filan ortada takım işi yok. Ama Galatasaray da bu var.

Herşey isim değil. O mantık ile Real Madrid 10 sene üst üste şampiyon olup 10 sene üst üste Şampiyonlar ligini alması gerekir. Mümkün mü ? Değil.

Futbolcular arasındaki kimya şuan günümüz futbolundaki en önemli faktör. Ve o kimya Galatasaray'da daha iyi kıvama gelmiş durumda. Bunu söylüyorum.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.