Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 28. Hafta Beşiktaş-K. Karabükspor 27.04.2015 20.00 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
2
Favori
10.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hakem verir, denemedi demeyin, sonra yok siz sadece Fenerbahçe maçlarında hak arıyor diye gelmeyin.
  • karabük maçın başından beri etkiliydi baktı bu maç gidicek waterman işini halletti fişi çekti yılmaz vural tokatlar şimdi
  • maçı canlı izliyorum kırmızı kart çok net doğru karar kartı çizgi hakemi verdirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

gslilere kırmızı kart verilmediğinden taraftarları kırmızı kart kurallarını unutmuş anlaşılan

Bize vermediklerini sizin rakiplere veriyorlar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Şimdi renklilere fırsat verdik konuşsunlar Süleyman Seba Sezonu diye
    Sizin ben hakemliğinizi.
    Kart bile vermem o pozisyona

olm boş boş konuşma Allah'ını seversen futboldan gram anlamıyorsun gelmiş vermem diyor bide. Git arkadaşına mesaj at vermem diye burda yazma ne boş insanlarsınız. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun.
  • neyse bize en azından bir devre oynadı waterman haftaya da rize maçı var karabük'ün, takımı da yaktı ama asıl suç o geri pası atan oyuncunun
  • Topa, yalnızca kaleci ceza sahasının içinde elle dokunabilir. Eğer kaleci, ceza sahası dışinda topa elle müdahale ederse sarı kart ile cezalandırılır.

kural kitabı böyle yazıyor
  • Çok net kırmızı kart, bir kırmızı daha ne kadar kırmızı olabilir ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleci ceza sahası dışında iken topa ne şekilde müdahele ederse etsin kırmızıdır. Şu pozisyona çarpma devam denilir mi allah aşkına?

• Yine ağlama duvarına dönmüş burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Kaledeki waterman değil yossi kohen'di. Süleyman seba sezonu için fikret orman tarafından kiralandı. Ve Karabükspor'a boy watermann olarak tanıtıldı. Gerçek waterman gökhan töre tarafından vurulmuştur.

Lan iyi güldüm ya

• şu kırmızı kendi takımına çıkmasa ortalığı yakıp yıkacak tff'ye yürüyüş yapacak adamlar buna laf yapmasın. kendi takımınıza çıkmıyor diye milleti suçlamayın. yıllar sonra penaltılar ve kırmızı kartlar haklı yere çıkar oldu, istediğini şekilde artık ''ağlamıyoruz''. siz de ağlamayın.
  • Kirmizi agirdi diyenler saka mi yapıyor? Kaleci disarda elledi mi topa direk kırmızıdır ağırı hafifi yok

• Türkler tüm futbol kurallarını baştan yazdı helal olsun. Kırmızı değilmiş. Gole giden bir adam var çıkıyorsun ve ceza sahası dışında el ile kontrol etmeye çalışıyorsun. Ne olacaktı ya bunun rengi? Hadi GS'liler alışkın onlara pek çıkmıyor böyle pozisyonlar da da FB'liler ne diye karşı çıkıyor anlamıyorum.
  • Biraz heyecan olsaydi arkadas bu kadar kolay kazanmayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Waterman satmış maçı malzemeci süreyya abi ile para gönderilmiş şu adamı pis işlerinize alet etmeyin bari

• Aga cok komikler ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Topa, yalnızca kaleci ceza sahasının içinde elle dokunabilir. Eğer kaleci, ceza sahası dışinda topa elle müdahale ederse sarı kart ile cezalandırılır.

kural kitabı böyle yazıyor

Kural kitabi oyle yaziyor ancak simdi pozisyonu tekrar izledim dokunmasa top kaleye dogru gidiyor asagi yukari rakip futbolcu ile demba ba ayni uzaklikta bence yorum isi sanirim top normal gitse demba ba daha yakin sanki hocam

• Bjk 2 tane daha sallasında gidim ya sıkmaya başladı bura

• Cimbomlu gardaşlarım nerde yav onlarsız olmuyo

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.