Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
6
Favori
12.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen hafta Sivok'un burnunu patlattilar penalti verilmedi,Serdar'a atilan tokata faul mu verecek?
    Bu seref yoksunlariyla buraya kadar iyi geldik valla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterseniz gol attırabilirim dünkü maçta 2 gol attırdım Fener'e
  • Ersana top sisirme yasaklansin her top sisirdiginde para cezasi falan versinler

• Hakemler Önceden ince ince doğrarlardı şimdi baya göstere göstere. tarafları belli. Sonlara yaklaştıkca her geçen dakka aryacak dozajı bellli

• bjknin canlıda oranını merak ettim baktım

bjk kazanır şuan 1.45 oran, bana biraz fazla geldi

bjk kötü mü oynuyo?
  • şu maçın ilk 35 dakikasını izleyip de içinden ''biz bu golü yeriz'' diye geçirmeyen var mı? golü yiyeceğimiz belliydi.
  • 2yi atıp fişi çekmek gerekiyordu yine yapamadık. Maç bizim rahat olun

• hakem diyen var bi serdar'ın pozisyonu var sanki gollük atağı kestiler veya penaltı çalmadılar hey allahım ya 52'ye 48 topla oyanmada sizi geçiyorlar isabetli paslarda öndeler kornerler 4'e 1 öndeler niye dönüp kendinize bakmıyorsunuz acaba ?
  • demba ba
  • uçan tekme kullanıcısına yanıt
    Bağları kopmuştu, yazık oldu bence
  • Goooooooool Aferin be Holosko attı bravo olum

• ba yine yürüyemiyor
    gökhan bol bol bencillik yapıyor
    sosa on numara tolgayla beraber çok iyi paslar yaptılar
    olcaya sövdük ama bu gün değerini anladım içeri pasları çok iyiydi ama bizim öküzler değerlendiremedi
    ilk yarıya göre şuan sadece olcay sosa tolgay oynuyor
    gerisi çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner1903BJK

Hakem bu pozisyona devam dedi ve ardından gelişen atakta Gaziantepspor golü buldu.

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/9B6BB2F3331209226937286418432_39d0079d81b.3.1.12603128637827291925.mp4?versionId=yqTEnm_Af3O7gAu7lWTz3NXbkKIkOYwo

hakemde zaten müneccim o faulü bilerek vermedi biliyor çünkü gol olacağını hey allahım ya bunu görmemiş olabilir hayvan gibi geçirenler var bu ne ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoeSpacey

BEsiktas kazansin da taraftarlar aglamasin. Sondan onceki hafta aglatacagimiz icin gerek yok yani :)

Evet agliyacaniz

• Hakem talimatı almış rakip yüzünü tuttu diye serdara sarikart veren adam serdara atılan tokati görmüyor gözünün onunda atibayi formadan cekiyolar adam devam etmeye çalışıyor topu kaybediyor hakem devam diyor ba heralde rüzgardan düştü sandı bjk aleyhine her ikili mücadeleyle faul çaldı bu arada iki hafta önce iki adıma pas atamayan antep arapaslari falan atar hale gelmiş cidden yazık ama alacaz bu maçı bu hakwmbozuntusunudayenecez iki hafta önce yatan antepide yenecez

• Ersan her topu neden dikiyor yeter be hepside rakibe

• Gökhan işin suyunu çıkardın bu ne bencillik ne sorumsuzluk ayıptır günahtır. Sene boyunca harikaydın ligin bitimine kalmış 4 hafta ceset gibisin yazıklar olsun ya

• Ulan hala Hakem diyolar yaa... Hakem Maçi 2. yari Ne yapip edip beşiktaş jimnastik külübüne kazandiracak görürsünüz.. Maç sonu burdayim..
  • TÖRE, Olcay'a vermeyerek belkide maçın dönüm noktası olacak posizyonu heba etti. Antep canlandı resmen.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.