Bildirim
STSL Süleyman Seba Sezonu 31. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 14.05.2015 19:45 (42. sayfa)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gs nin şampiyonluğu hayırlı olsun. -
maçı kazansak g4l4t4s4r4ylılar ağlama duvarına gidecekti berabere kalınca foruma gelmişler.
ulan kendi inşaatınızda top oynayın troller. -
-
bu ne la gs bölümüne dönmüş bura -
quote:
Orijinalden alıntı: mydonose13
Forumun bu bölümünde yönetici var mı, varsa yönetici olduğundan haberi var mı acaba... Beşiktaş bölümünde bu kadar trolün mesajını okumak zorunda mıyım?
+1903 -
quote:
Orijinalden alıntı: Trident682
quote:
Orijinalden alıntı: erenyagmur
Bu forumda kolay kolay mesaj yazmam, ama şu forumda özellikle Galatasaray taraftarı arkadaşların Beşiktaş taraftarlarını tahrik edici mesajlar yazmalarinin onlara ne gibi bir fayda sağlayacağını anlayabilmiş değilim. Bir Beşiktaş taraftarı olarak sezon sonunda şampiyon hangi takım olursa olsun o takımı kutlamaya hazırım. Ancak aynı saygıyı ve hoşgörüyü diğer takım taraftarlarından da beklemek hakkım diye düşünüyorum.
Herhangi bir hatam varsa belirtin.
hatan direk futbolun temelinde yatıyo. Biz niye şampiyon olmak istiyoz fener ve bjk lileri sinir etmek için dalga geçmek için yoksa banane gs şamp olmuş para mı giriyo sanki cebime.
Düşünce şekillerimiz farklı. Benim için şampiyonluk sadece kazanılacak para ve uluslararası prestijden ibaret. Her haftasonu maçları izlerken tek isteğim güzel ve zevkli bir futbol izlemek. Hangi takım olduğu önemli değil. Çoğu insan bunu unutuyor yada göz ardı ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu gsliler niye bu kadar kendini beğenmiş anlamıyorum. Hep bi karşısındakileri ezme çabasındalar. Birazcık büyüyün arkadaş ya. -
Klasik gs tarafları takmayın, kupa görünce dayanamıyorlar işte:) İyi gün taraftarı bunlar, şampiyon olamayınca hiçbiri gsyi takmaz bile:) Bizim için lig bitti, seneye kendi stadımıza geçince herşey daha güzel olacak.Gs seneye bizim feda sezonumuzdan beter duruma gelcek haberleri yok;) Bunlar en iyi günleri daha, tadını çıkartsınlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Mitokondri-
Hala can çekişen beşiktaşlılar var vurun vurun daha ölmemişler. Böğrüne böğrüne sağlı sollu
Yarın öbür gün bir milli maçta Beşiktaşlı dostunla kol kola maç izlerken aklına gelir umarım bu yazdığın...
quote:
Orijinalden alıntı: junis
Yine fırsatı değerlendiremedik. Ama yine de herşey bitmiş değil, FB'nin puan kaybetmesi muhtemel diye düşünüyorum, GS de puan kaybederse yine iş derbide biter.
Durumunuz
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kami Kaze -- 21 Mart 2021; 22:0:25 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
GS liler hiç beklemediği şekilde öne geçtikleri için şuan kendilerinde değiller. Rüya gerçek olmaya başladı ya normal karşılamak lazım -
İkinci kim olur sizce?
Beşiktaş mı Fener mi ? Büyük çekişme lig tv de -
Galatasaraylı arkadaşlar bence daha fazla trollemesin 3 hafta ve 1 derbi var olacakları daha sakin takip etsek daha faydalı olabilir -
Aldın mı maçı? Editleyecektin de hatırlatayım istedim.
-
BJK TV deki rezil insanları neden calıstırıyorlar ya son olaya bakın -
BEN 2 AY ÖNCE BİLİC LE BİŞEY OLMAZ DEDİM.TAKIM HOCASIZ OYNASA EN KÖTÜ 3. OLUR..BİLİCDE 2SENEDE 3.LÜK VE 0 DERBİ GALİBİYETİ.KESİNLİKLE DEVAM ETMELİ.. -
Herkes ikinci olabilir dostum. Kimse şerefli ikinci olamaz.
Şanlı Beşiktaşım hariç -
quote:
Orijinalden alıntı: erenyagmur
quote:
Orijinalden alıntı: -Mitokondri-
Hala can çekişen beşiktaşlılar var vurun vurun daha ölmemişler. Böğrüne böğrüne sağlı sollu
Yarın öbür gün bir milli maçta Beşiktaşlı dostunla kol kola maç izlerken aklına gelir umarım bu yazdığın...
Konu lig olunca takılıyoruz birazda diğer mesajlardan gaza geldik Yoksa inan liverpool maçını falan her takımdan arkadaşlarla milli maç gibi izledik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X