Şimdi Ara

STSL Turgay Şeren Sezonu 2.Hafta Atiker Konyaspor-Beşiktaş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
5.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • necıp ne yaptı kı kırmızı cıksn kafaya cıkarken kollarını kesıp mı cıkacak cocuk saga sola acmamıs normal zıplamıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam taliscalik mac be 11 kisi defansta konya uzaktan sut cekicek adam lazim bu mac. Tolgay'a da uzuluyordum yedek kaliyor diye ama su performansla yedekten fazlasi olamaz bu kadroda bile. Cenke zaten hic girmiyorum asla besiktas seviyesinde as forvet degil. Soyle macta olcayin verdigi top gibi 1 tane top gelir onu da aticaksin arkadas hicbir ise yaramiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu tolgayı bi dövüverin la
  • Tolga laf anlatmaya çalışıyor.Konyalılar Tolga'ya saldırıyor.Enteresan...
  • Eger duzgun bir hakem maci yonetseydi Necip in simdiye atilmis olmasi lazimdi

Adam full dirsek calisiyor,hakem es geciyor.

Ha bu arada Bjk li futbolcular da hakemle pek samimi.Elinden belinden tutuyorlar(ozellikle Oguzhan)

Baska takim oyunculari yapsa direkt sari kart

• Hakem falan değil bu adam. Engin Baytar boşuna tartaklamadı bunu göremediği pozisyonlarla insanı çıldırtıyor resmen

• Cüneyt görevini yerine getiriyor.
  • Bestanden kullanıcısına yanıt
    Atmasını geçtim Cenk'te ne bir ara koşu, ne bir çapraz koşu, ne bir doğru pozisyon alma, hiçbir şey yok. Gomez toplu oyunda olduğu kadar hatta daha fazla topsuz oyunda etkiliydi. O yüzden çok kaliteli forvetti. Cenk ise anca Konyaspor gibi takımların as forveti olur işte.

• Necip' e o kart çıkmayınca bütün maç zevkimizi alıyorsun elimizden Cüneyt efendi, ne puan ne para kardeşim önce adalet anadolu takımlarını en çok hakem olarak senin koruman gerek çünkü başarıyı ancak saha içinde kazanabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis

Atmasını geçtim Cenk'te ne bir ara koşu, ne bir çapraz koşu, ne bir doğru pozisyon alma, hiçbir şey yok. Gomez toplu oyunda olduğu kadar hatta daha fazla topsuz oyunda etkiliydi. O yüzden çok kaliteli forvetti. Cenk ise anca Konyaspor gibi takımların as forveti olur işte.

Aynen oyle hic aglamasin ilk 11 cikmiyorum diye. Atmaya devam etsin gollerini alanyaspora, sivas belediyespora. Ama onemli mac oldu mu adini sadece kavga ciktiginda ya da faul yaptiginda duyalim.

• AFWRİN TOLGA NECİBİN KIRMIZISINI ENGELLEMEK İÇİN SARI GÖRDÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark Power

Tolga laf anlatmaya çalışıyor.Konyalılar Tolga'ya saldırıyor.Enteresan...

Kardeşim geç bu işleri ya kendini sakinleştirmeye çalışan Ömer Ali'ye el kol yapıyor sen kimsin diye. İzlemesek bizi yiyeceksiniz siz de.

Bir gün Tolga bu hareketleri yüzünden çok fena dayak yiyecek. Merakla bekliyorum o günü.

• bu arada necipin pozisyonu temiz.topa çıkıyor ve vuruyor.diğeri ise topa çıkmadığı için dirseği yiyor.hazır ol vaziyetinde topa çıkılmaz bu arada.net
  • Necip atilmaliydi evet.

Eger gecen sene mehmet batdal necip e attıgı 2. dirsektede sarı görüp atılsaydı.

İnsanımız bazı seyleri nedense cabucak unutup isine geldigi gibi ötmeye cok merakli.O zaman kırmızı degil diyenler suanda net kırmızı diyor.
  • Konya çok iyi savubuyor. İletişim eksikliğinden gol yediler ama dizilişi iyi yapıyorlar. Duran toptan 2 yi atabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

Bu taraflı hakem yönetimiyle geçen ilk yarıdan sonra hakemler bu sene de bjk'yi şampiyon yapacak diyebilir miyiz?

0-0 giden maclarda 3 korner 1 penaltı da verecekmi hakemler? ne de olsa amac besıktasın sampıyonlugu dımı
  • Umarım Yusuf Namoğlu, cücüye derby maç vermek gibi bir hata yapmaz bu sene

• Kırmızı verseydi keşke, tek kale oynadığımız maça leke sürüldü.

Ayrıca, Necip'ten stoper olmayacağını daha nasıl görecek BU yönetim, adam saattir bomba...

• Su maci sakatsiz kirmizisiz 3 puanla bitirelim Konya ya gosterriz artistligi inonu de

• quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

Bu taraflı hakem yönetimiyle geçen ilk yarıdan sonra hakemler bu sene de bjk'yi şampiyon yapacak diyebilir miyiz?

Valla hakem hareketlerinden kimin sampiyon yapilmak istendigini sen daha iyi bilirsin sonucta hakemsiz sampiyonlugunuz yok. E dedigine göre demekki bu senede hakemlerle sampiyon olucaz ve 2 olucak 9 tane daha böyle hakemle alırsak sizin hakemle alınan sampiyonluk sayinizi geciyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.