Şimdi Ara

Studio kulakligi almak istiyorum fakat karar veremedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba. Studio kulakligi almak istiyorum. Produksiyon ve remix isinde yeniyim. EDM (genellikle bigroom, electro house) tarzinda calisiyorum. Daha hic bir studyo ekipmanim yok. Ve ilk olarak kulaklik almaya karar verdim. Cunku produksiyonun yani sira mixing ve mastering de cok onemli oldugu icin ve monitor alma ve ya kullanma imkanim olmadigi icin kulaklik almaya karar verdim. Bu tarz icin aklimda akg k701 beyerdynamic dt880 pro ve audiotechnica ath m50 var. Bunlardan hangisini ya da ayriyetten makul bir fiyata hangi kulakligi onerirsiniz? Simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çinden Takstar pro 80 araştır. 150 liraya falan geliyor. ath m50 den daha iyi olduğu söyleniyor (hatta M50 Killer demişler bu kulaklık için).
    ben müzik dinlemek için bir tane Takstar HD5500 aldım. Bana a pro 80 önerdiler çok fazla ama şeklini sevmedim kulaklığın. Yoksa pro 80 çok daha kaliteli ama bir de stüdyo işleri için daha çok diyorlar. HD5500 ise müzik dinlemek için daha çok.

bir haftada geldi adanaya, araya 23 nisan girince 24 nisanda teslim etti ptt. siparişi 15 nisanda vermiştim.

http://www.aliexpress.com/item/Takstar-HD5500-Closed-Dynamic-Stereo-Headphones-Professional-Audio-Monitoring/1661614160.html

bu da pro 80. :http://www.aliexpress.com/item/Takstar-Pro-80-Prefect-HI-FI-Headset-Pro-80-Professional-Monitor/1556214604.html?s=p

iki satıcıdan da birer kulaklık aldım. bir hafta civarı sürdü gelmesi ikisi de ortalama. pro 80 satan alttaki linkteki satıcı çok ilgili. ondan kulakiçi aldım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Nisan 2014; 14:08:35 >

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hic duymadigim bir marka dogrusu hic de rastlamadim fakat arastiriyim cunku gorunumu falan hosuma gitti. Peki siz memnun musunuz aldiginiz kulakliklardan? Kalitesi ve ya yapi malzemeleri falab saglam mi? Biraz sakar kullanirim da elektronik aletleri ondan soryorum hocam

• ben memnunum.
    gayet sağlam duruyor.

çelikten yapılmış gibi değiş tabi ama daha önce kullandığım logitech hq1400 e göre daha sağlam. kesinlikle adi bir malzeme değil.
    Takstar mikrofonları daha ünlüymüş sanırım.

head-fi.org dan baktım ben genelde. orda karşılaştıranlar var birçok kulaklık ile.
  • benim hd5500 seçmemin nedeni de: katlanabilirliği ve özellikle kablonun sökülüp takılabilir olması hoşuma gitti.

Studio kulakligi almak istiyorum fakat karar veremedim.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    O ozellikler cok onemli tabi. Kafaya oturmasi da onemli benim icin. 3 4 saat sonra rahatsiz etmemeli kolay kolay. Bende bjraz baktim hosuma da gitti. Yazilanlar gayet olumluydu biri kafa bandi cok cabuk eskidi demis tabi onu saymazsak fiyatina gore gayet uygunmus. Pro 80in kablosunun girip cikma durumu var mi?

• yok hocam, o sabit kablolu.
    öyle olsaydı 30 lira fazla verip onu alabilirdim ben de.
    o kadar çok övdüler ki pro 80 i. benim aklıma şekli takıldı. kablolar var kulaklıkların üstünde diye almak istemedim.

en son satıcıya sordum. dj gibi müzikle uğraşmıyorum sadece müzik dinler film izlerim bilmisayardan dedim. Adam da o zaman pro 80 e gerek yok sen hd5500 al dedi.

bunun kulaklık pedleri çok kalın, hemen terletiyor, suni deri galiba.
    eski kulaklığım hq1400 ün pedleri pamuklu kumaş gibiydi, onları söküp taktım.
    şimdilik kulaklık biraz sıkıyor gibi ama açılır muhtemelen. sabahtan beri bilgisayar kasasına takılı duruyor. creativi kasaya taksam kırılacak gibi olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :) cok sagol hocam ben bi dusuneyim arastirmaya koyulayim vok yardimin oldu. Aklinda baska kulaklik var mi peki bana tavsiye edebilecegin?

• Bütçen nedir ?. Yurtdışı 350 € larda HD8 DJ serisi vardır. Sennheiser'ın.
    Özellikle DJ Reproduksiyon için efsanelerden birisidir.
    Aşağıdan inceleyebilirsin.
    http://en-de.sennheiser.com/dj-headphones

Audiophile tarzı birşeyde High End HD Serisine bakmanda fayda var.Burada Hd 598 ler ile bile eargasm yaşama ihtimalin çok yüksektir.
    Linki inceleyebilirsin.
    http://en-de.sennheiser.com/high-quality-headphones

• Hocam bütçe 300 400tl ye kadar cikabilir. Bir de yurt disindan getirtme ihtimalim pek yok malum 75€ siniri var ulkemizde. Dj degilde studyo kulakligi olarak bu fiyatta tavsiyeleriniz nelerdir? Turkiye de bulma ihtimali yuksek olursa sevinirim.

• Baska onerisi olan yok mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.